Η αναφορά ενός ηλιθίου για τα λόγια ενός ευφυούς ανθρώπου δεν μπορεί να είναι ακριβής, επειδή υποσυνείδητα μεταφράζει αυτό που ακούει σε κάτι που μπορεί να καταλάβει.

Bertrand Russell

Το να φαίνεσαι ηλίθιος στα μάτια ενός βλάκα, είναι μια ηδονή υψηλής αισθητικής .
George Courteline


ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ (email): kaliteross@gmail.com

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2010-11 (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΞΑΝΘΗ: Δυστυχώς θα παραμείνεις ατρομητάκος ρε Ατρόμητε. Απέδειξες άλλη μια φορά οτι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις από το σορό. Αν και βέβαια παίζεις καλούτσικη μπαλίτσα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές σου. Νομίζω πάντως οτι στον Ατρόμητο δεν φταίει ο Δώνης αλλά οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Εσύ ρε Ξάνθη κάνε και κάτι για να μην πονάνε τα μάτια μας. Ούτε εσείς θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που παίξατε υποφερτή μπάλα. Χαλάς τα μάτια σου και ξεχνάς την μπάλα που ξέρεις βλέποντας την Ξάνθη. Έργα προπονητών τύπου...Παράσχου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ: Ο Αστέρας σου δίνει την εντύπωση οτι κάνει αγγαρεία που κατέβηκε στο πρωτάθλημα. Άντε να παίξουμε-να τελειώνουμε, ένα πράγμα! Σαν να ξέρουν οτι ούτε για ευρώπη πάνε, ούτε θα πέσουν κατηγορία. Ηρακλής για να κοιμηθείς πάλι. Καθόλου μπάλα πάλι. Το πιο ενδιαφέρον στην ομάδα του Ηρακλή είναι οι αντιδράσεις του Γιάκομπ και το αν θα δεχτεί κίτρινη /κόκκινη κάρτα. Στον Ηρακλή θα καταλάβουν πολύ αργά οτι είναι ομάδα για την Β' Εθνική.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΛΑΡΙΣΑ: Ο Βόλος συνεχίζει να παίζει αξιοπρεπώς και έχει πείσει οτι μπορεί να σταθεί άνετα στην κατηγορία. Αν είχε και ένα πιο ποδοσφαιρικό γήπεδο θα πήγαινε ακόμη καλύτερα. Keep going ρε Βόλε. Η Λάρισα έδειξε κάποια σημάδια ζωής σε αυτό το ματς. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν τον πόντο, θα μπορούσε να είχε πάρει και το διπλό. Άντε ρε Λάρισα, ανέβα λίγο γιατί είσαι ομάδα που περιμένουμε να δούμε μπάλα.

ΚΑΒΑΛΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Η Καβάλα είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος πίσω από Ολυμπιακό και Άεκ. Παίζει ωραία μπαλίτσα, δημιουργεί και γενικά σου αρέσει να τη βλέπεις να παίζει. Εάν συνεχίσει έτσι μπορεί να μπει στα play-offs. Ο Εργοτέλης σου δίνει την εντύπωση οτι "χτυπάει" τα παιχνίδια που καταλαβαίνει οτι μπορεί να διεκδικήσει κάτι. Έτσι το "ψιλοάφησε" το παιχνίδι γιατί κατάλαβε οτι δεν μπορεί να κερδίσει κάτι. Δεν τους χάλασε που έχασαν αυτό το παιχνίδι...θα κερδίσουν άλλα πιο σημαντικά. Πάντως παίζει καλό, στρωτό με σχέδιο ποδόσφαιρο.

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ: Δύσκολα τα πράγματα για τις Σέρρες πλέον. Αφού δεν κερδίζεις την δεύτερη χειρότερη ποιοτικά ομάδα του πρωταθλήματος, τότε θα πέσεις κατηγορία. Με έναν νέο προπονητή, σέντερ-φορ και στόπερ θα έχουν πιθανότητες να σωθούν. Η Κέρκυρα επιμένω οτι είναι πολύ κακή ποιοτικά ομάδα. Από τη στιγμή όμως που πήρε τα αποτελέσματα που έχει πάρει δεν μπορώ παρά μόνο να της βγάλω το καπέλο. Ακόμη πιστεύω πάντως οτι πολύ δύσκολα θα σωθεί και αυτό γιατί δεν μπορεί να παράγει μεσοεπιθετικά και κάποια στιγμή θα τελειώσει η τύχη της (ρέντα στο σκοράρισμα κυρίως).

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Δεκαπέντε λεπτά καλούτσικη μπάλα έπαιξε ο Πάοκ και κατάφερε να φέρει μια σχετική ηρεμία στην ομάδα. Για εβδομηνταπέντε λεπτά ο Πάοκ ήταν ανύπαρκτος. Μονότερμα τον έπαιζε ο Πανιώνιος. Όταν είσαι Πάοκ και κερδίζεις δύο-μηδέν στο δέκατο λεπτό και θες να πείσεις τους οπαδούς σου και τους αντιπάλους οτι επιστρέφεις σιγα-σιγά, τότε σφυροκοπείς τον Πανιωνάκο και του ρίχνεις έξι εφτά γκολ. Το τρίποντο που ήταν το ζητούμενο πάντως, ήρθε. Ο Πανιώνιος έκανε το καλύτερο του φετινό παιχνίδι. Ήταν φανερά η καλύτερη ομάδα του γηπέδου, που προσπαθούσε να παίξει μπάλα. Δυστυχώς γι αυτόν έφαγε δυο γρήγορα γκολ και μετά είχε ένα βουνό να ανέβει. Μας έδειξε πάντως οτι μπορεί να παίξει μπαλίτσα και να σωθεί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ: Ο Ολυμπιακός έπαιξε το δυσκολότερό του ματς εώς τώρα και κέρδισε πολύ άνετα. Έπαιξε καλή μπάλα για ένα ημίχρονο και θα μπορούσε να κερδίσει με δυο τρία γκολ παραπάνω. Μας έδειξε πάλι οτι φέτος είναι το αφεντικό του πρωταθλήματος. Ο Άρης έπαιξε υποφερτή μπάλα μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, όμως το ρόστερ του είναι πολύ λίγο για κάτι παραπάνω απο την πέμπτη θέση (και αν). Ο Σηφάκης δίδαξε πάλι μετά το γκολ από τον Σκόκο την προηγούμενη αγωνιστική. Λίγος είναι ο Άρης.

ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Η Άεκ έπαιξε καλά για ένα ντέρμπυ. Ξεπέταξε σχετικά άνετα τον Πάο και πάει άνετα για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Τελικά έχει πολύ καλό ρόστερ η Άεκ. Ο Παναθηναικός ήταν για γέλια. Υπερεκτιμημένη ομάδα που δύσκολα θα τερματίσει πάνω από την Άεκ. Στην ουσία του έλειπε μόνο ο Λέτο (ποιος Νίνης και ποιος Γκοβού ρε παιδιά); Γενικά σου προκαλεί οίκτο ο τρόπος παιχνιδιού και μεμονωμένα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναικού.


ΘΕΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Το μεγάλο διπλό για την Κέρκυρα. Τα 11500 εισιτήρια που έκοψε ο Ολυμπιακός Βόλου.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Παναθηναικός. Σηφάκης (τερματοφύλακας Εθνικής Ελλάδος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: