Η αναφορά ενός ηλιθίου για τα λόγια ενός ευφυούς ανθρώπου δεν μπορεί να είναι ακριβής, επειδή υποσυνείδητα μεταφράζει αυτό που ακούει σε κάτι που μπορεί να καταλάβει.

Bertrand Russell

Το να φαίνεσαι ηλίθιος στα μάτια ενός βλάκα, είναι μια ηδονή υψηλής αισθητικής .
George Courteline


ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ (email): kaliteross@gmail.com

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΟΧΙ ΑΛΛΗ "ΠΡΟΒΑΤΊΝΗ" (ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΗΣ)

Βλέπω, ακούω, διαβάζω στα Μ.Μ.Ε της χώρας μας (συμπεριλαμβανομένων των blogs), για το ποσοστό της αποχής (47%) στις Ευρωεκλογές. Συνέχεια γίνεται κουβέντα για το "μήνυμα" το οποίο έστειλαν αυτοί που δεν ψηφίσαν. Μας βομβαρδίζουν συνέχεια πως αυτοί που δεν ψήφισαν εξέφρασαν μια "άποψη" με τη "μη ψήφο" τους.
Εξέφρασαν...λέει...την αγανάκτησή τους προς το κυβερνών κόμμα κατά κύριο λόγω και το δικομματισμό κατά δεύτερο. Συνέχεια ακούς τις ατάκες, να πάνε όλοι στον αγύριστο, όλοι τα ίδια σκατά είναι, τους βαρεθήκαμε συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους.

Ρωτάω τώρα εγώ ο αφελής, ο βλάκας, ο αντιδραστικός πως γίνεται να έχεις βαρεθεί τους ίδιους και τους ίδιους (εννοώντας τους μπλε και τους πράσινους), να θέλεις να τους στείλεις ένα "μήνυμα" όπως λες...και με την πράξη σου (αποχή) να βγαίνουν πάλι οι ίδιοι (από τα ίδια κόμματα) στην Ευρωβουλή???
Εκεί που έβγαζαν 11 ευρωβουλευτές ο ένας και 8 ο άλλος...με την αποχή σου ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ?
Να βγάλει 8 ο ένας και 8 ο άλλος!!!
Μπράβο αυτό κατάφερες!!!
Τέτοια αλλαγή προκάλεσες ρε συ, εσύ που δεν ψήφισες! Τεράστια αλλαγή!
Αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελες να στείλεις?
Αυτή είναι η "άποψη" που ήθελες να εκφράσεις με την αποχή σου?

Απευθύνομαι σε όλους εσάς που δεν ψηφίσατε και σας λέω...
Εάν όντως θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα,
εάν θέλατε να εκφράσετε μία διαφορετική "άποψη",
μπορούσατε να το κάνετε αλλά δεν το κάνατε!!!
Μπορούσατε να ψηφίσετε όλα τα "μικρά" κόμματα. Μπορούσατε να δώσετε από 7-10% σε καμιά δεκαριά κόμματα έτσι ώστε πολλοί να έβγαζαν από 2-3 ευρωβουλευτές.
Έτσι ΝΑΙ θα είχατε στείλει το μήνυμα, θα είχατε εκφράσει την άποψή σας.
Μπορούσατε να στείλετε στην Ευρωβουλή 20 καινούργια, άφθαρτα και πιθανώς ανιδιοτελή άτομα και εσείς με την αποχή σας στείλατε εκεί τους ίδιους.

Αλλά εσείς προτιμήσατε την εύκολη λύση (όπως πάντα), προτιμήσατε να κάνετε αυτό που επιμελώς σας τάιζαν τα ΜΜΕ (όπως πάντα), δηλαδή να απέχετε.
Και έρχονται τώρα πάλι τα ΜΜΕ (όλα) να λένε ότι η αποχή είναι το πρώτο κόμμα, οτι καλά κάνατε που απήχατε, οτι έτσι εκφράσατε την άποψή σας.
Και εσείς όλο χαρά και έπαρση νομίζετε οτι κάνατε το σωστό.
Ξυπνάτε ρε, στην ουσία παίξατε το παιχνίδι τους και χάσατε. Τώρα τα ΜΜΕ και οι πολιτικάντηδες της χώρας σας χαϊδεύουν τα αυτιά.
Στην ουσία είστε πρόβατα, σας κάνουν οτι θέλουν, σας ταΐζουν "προβατίνη" και ύστερα μιλάνε με παχιά και όμορφα λόγια για εσάς και το πόσο σωστά πράξατε, σας λένε μπράβο που απήχατε και εσείς χαίρεστε. Ακριβώς δηλαδή η σχέση βοσκού-προβάτου.

Που θέλω να καταλήξω...?
Στο οτι εσείς (η πλειονότητα του 47% της αποχής) είστε χειραγωγούμενα προβατάκια, σας κάνουν οτι θέλουν, σας καθοδηγούν και υποσυνείδητα εσείς κάνετε αυτό που θέλουν οι άλλοι να κάνετε.
Δυστυχώς εσείς είστε που κρίνετε κάθε φορά ποιος θα μας κυβερνήσει.
Είστε ωχαδερφιστές, ζαμανφουτίστες, ενίοτε και τεμπέληδες (στο μυαλό) που επειδή προτιμήσατε την κραιπάλη της παραλίας και βαριόσασταν να μπείτε στον κόπο να σκεφτείτε/ενημερωθείτε/μελετήσετε ποιον να ψηφίσετε, εντάσετε τώρα τον εαυτό σας σε ένα σύνολο 47% για να κρυφτείτε (στην ουσία να κρύψετε τη βλακεία που σας κυριεύει).

Δεν στείλατε κανένα μήνυμα ΡΕ, σε κανέναν
Δεν εκφράσατε καμιά άποψη
Απλώς υπακούσατε σε αυτούς που σς καθοδηγούν (ΜΜΕ και πολιτικάντηδες, σας κοροϊδεύουν κι από πάνω λέγοντάς σας και μπράβο να χαρείτε)...
Όπως ακριβώς τα γίδια/πρόβατα στον τσοπάνη.
Πόση "προβατίνη" έχετε να φάτε ακόμα, καημένοι..

18 σχόλια:

haris είπε...

Συμφωνώ ως προς το ΄τι πρέπει να ψηφίζει ο κόσμος αλλά
α) Στις ευρωεκλογές δεν ψηφίζεις άτομα αλλά κόμματα, αυτά αποφασίζουν ποιος θα πάει ευρωβουλή. β) Αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις στις βρυξέλλες είναι διορισμένοι, όχι εκλεγμένοι. Οι ευρωβουλευτές έχουν συμβουλευτικό ρόλο.Ξέρω από πρώτο χέρι πως λειτουργεί η βρυξέλλα. γ) Πολιτική δεν ασκούμε μια φορά κάθε 4 χρόνια σε εκλογές αλλά κάθε μέρα. δ) τα μηνύματα τα έχουν πάει εδώ και καιρό αλλά κάνουν τους χαζούς αφού απευθύνονται σε χαζούς ε) Αυτό που προτείνεις είναι σωστό αλλά θα δούμε πόσοι θα το εφαρμόσουν στι βολευτικές εκλογές. Εκεί μπορείς να ψηφίσεις ανθρώπους και όχι κόμματα. Εκεί ο ΄κόσμος έχει τη δυνατότητα να αφήσει εκτός βουλής τα σημερινά και τα χθεσινά κοπρόσκυλα. Επιφυλλάσσομαι...

... είπε...

Θα συμφωνισω με τον συνblogger (άλλωστε πάνω κάτω τα ίδια έχω γράψει)
Haris, μια μικρή διαφωνία έχω με σένα. Μπορεί να ψηφίζουμε κόμματα αλλά και στις βουλευτικές επί της ουσίας κόμματα ψηφίζουμε και όχι βουλευτές (αν κι έτσι θα έπρεπε να ψηφίζουμε - σκεφτόμαστε).
Όσο για τα μηνύματα, μπορεί να έχουν πάει όσο όμως βλέπουν ότι δεν αλλάζει το σκηνικό (και σε αυτό συμβάλει η αποχή) έχουν την αβάντα να κάνουν τους χαζούς.

Αν είχαν χτυπίσει 3-4 κομματάκια από 4% και πάνω τότε θα έτρεμαν.

magnitis είπε...

Ν' αγιάσει το στόμα σου ε(blog)ημένε!
Όχι για τίποτε άλλο, μα γιατί έχουν βγει όλα τα "παπαγαλάκια" να μας πείσουν ότι έγινε και πολιτικός σεισμός-επανάσταση τάχα με την αποχή!
Και το πιστεύουν και κάτι αριστεροαριστερά επαναστατικά γκρουπούσκουλα!
Κουραφέξαλα!
Με την αποχή,διασώθηκε ουσιαστικά ο δικομματισμός απ' τη δυσαρέσκεια του κόσμου.

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

@ Haris
Όλα όσα γράφεις συνεκτιμήθηκαν στο να βγει η ανάρτηση που διάβασες(δεν ήθελα να "πλατειάσω" κι άλλο).
Το πιο προφανές έιναι οτι μέσα στο ποσοστό 47% τξς αποχής δεν πρέπει να υπολογιστεί το περίπου 20% που δεν ψηφίζει λόγω ανωτέρας βίας, άρα αυτοί δεν ανήκουν σε αυτούς που "περιγράφω".

@Παν,
θα συμφωνήσω μαζί σου, "ολίγον" έγκυος δε γίνεται.

@Magnitis
Στην κοινωνία που ζούμε και με τις άχρηστες πληροφορίες-ειδήσεις που μας ταίζουνε, "λογικός" φαίνεται ο σεισμός που προκλήθηκε για την "αποχή".

Εκείνο που με προβλημάτισε (καλά, δεν έκλαψα κιόλας) είναι οτι δεν υπήρχε αντίλογος προς την ανάρτησή μου.

elli elli... είπε...

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ....ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΝΤΑ....ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ Η ΑΠΟΧΗ ΜΟΥ ΉΤΑΝ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ...ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ Μ΄ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ....ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ...

ΒΑΝΑ είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί, τη στιγμή που δεν θέλω να συμμετέχω στην ευρωπαϊκή ένωση, την οποία θεωρώ καταστροφική για τους ευρωπαϊκούς λαούς, θα πρέπει να στέλνω βουλευτή-εκπρόσωπό μου. Κατά τη γνώμη μου είναι ανόητη η άποψη που λέει ότι ο κόσμος τρώει προβατίνη και παρασύρθηκε από τα ΜΜΕ. Αυτοί που έχουν τέτοιες απόψεις μάλλον πιστεύουν ότι οι μισοί Έλληνες είναι ηλίθιοι και οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένης και της αφεντιάς τους, είναι φωστήρες. Προσωπικά δεν έχω ψηφίσει ποτέ στις ευρωεκλογές ούτε και πρόκειται να το κάνω τώρα στα γεράματα, μόνο και μόνο για να σώσω το σύστημα. Όσο για τα ΜΜΕ και για το κατά πόσο "παρασύρθηκα", σας πληροφορώ ότι έχω να δω τηλεόραση εδώ και δέκα χρόνια, διότι αρνούμαι να μου κάνουν πλύση εγκεφάλου και να με ταϊζουν εκπομπές τύπου Αννίτας Πάνια. Συνεπώς, όπως αντιλαμβάνεστε, δεν έχω ιδέα τι έλεγαν προεκλογικά και τι μετά, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω. Θα σας συμβούλευα να κάνετε κι εσείς το ίδιο, διότι η τηλεόραση βλάπτει σοβαρά τον εγκέφαλο.

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

@ ELLI και ΒΑΝΑ καλώς ήρθατε.
Προφανώς και οι 2 με παρεξηγήσατε (φταίω κι εγώ σ' αυτό) καθώς δεν έκανα σαφές στην ανάρτηση οτι δεν αναφέρομαι σε ένα ποσοστό 20% το οποίο δεν ψηφίζει λόγω ανωτέρας βίας ή συνείδησης.
Συγκαταλέγω τον εαυτό μου στην ίδια "ομάδα" με εσάς με τη μόνη διαφορά οτι εγώ ψήφισα.
Το νόημα της ανάρτησης ήταν οτι, όσοι δεν ψήφισαν και νομίζουν οτι έξεφρασαν έτσι κάποια "άποψη", απατώνται καθώς θα μπορούσαν να στείλουν το καλύτερο μήνυμα στέλνωντας στην Ευρωβουλή άγνωστα-άφθαρτα άτομα (και δίνοντας απο 10-15% στα 2 κόμματα).
Ηταν μια χαμένη ευκαιρία να στείλουμε (οι έχοντες και μη έχοντες πολιτική άποψη) όντως ένα μήνυμα.
@ELLI, το να ψηφίζεις το ίδιο κόμμα πάντα, δεν μου ακούγεται και πολύ υγιές (εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα).
@ ΒΑΝΑ, όντως πιστεύω οτι το 50% του πληθυσμού είναι ηλίθιοι. Εσυ δεν πιστεύεις οτι κάποιοι είναι ηλίθιοι?(Στο ποσοστό θα τα χαλάσουμε)?

ΒΑΝΑ είπε...

Πολύ καλά όλα αυτά που λες, όμως, το γεγονός ότι μπαίνεις στο δικό μου ιστολόγιο και κάτω από την ανάρτηση στην οποία έχω με θέμα την αναγκαιότητα της αποχής από τις ευρωεκλογές, στην οποία μάλιστα αναλύω και τους λόγους γιατί πρέπει να γίνεται, και βάζεις παραπομπή προς μια ανάρτηση η οποία λέει ότι όσοι δεν ψηφίζουν στις ευρωεκλογές τρώνε προβατίνη, μου δίνει την εντύπωση ότι αναφέρεται σε μένα το άρθρο σου. Και η γνώμη μου είναι ότι το αξίωμα "το σύστημα θέλει να μην ψηφίσεις, όσοι παρασύρονται από το σύστημα τρώνε προβατίνη, άρα όποιος δεν ψηφίζει τρώει προβατίνη" είναι τόσο πειστικό ως επιχείρημα και πολιτική τοποθέτηση, όσο το αξίωμα "ο χωροφύλακας είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο χωροφύλακας είναι μπουζούκι".

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

@ΒΑΝΑ, μπαίνοντας στο ιστολόγιό σου εκφράζοντας μια αντίθετη άποψη, αυτομάτως σου δίνω το δικαίωμα να κάνεις το ίδιο σε εμένα.
Όπως και έγινε.
(Με την ευκαιρία, είδα πολύ καλές αναρτήσεις τις οποίες σκοπεύω να διαβάσω)

Το "αξίωμα" δεν το μετέφερες σωστά αλλά όπως σε σύμφερε.
Το "αξίωμα" που βγαίνει απο την ανάρτησή μου είναι...
"το σύστημα θέλει να μην ψηφίσεις, όσοι παρασύρονται από το σύστημα τρώνε προβατίνη, άρα όποιος τρώει την προβατίνη που του ταίζει το σύστημα δεν ψηφίζει".

Αντίθετα το "αξίωμα" με το οποίο με παρομοιάζεις είναι άστοχό (στην ουσία δεν υπάρχει) γιατί περιλαμβάνει μια "μη λογική" πρόταση δλδ "ο χωροφύλακας είναι όργανο", δεν είναι μια λογική πρόταση.
Δεν είναι "αξίωμα", είναι λογοπαίγνιο.

Όπως και να 'χει το σχόλιό σου είναι ημιτελές καθώς λες οτι το δικό μου "αξίωμα" είναι τόσο πειστικό ως επιχείρημα και πολιτική τοποθέτηση όσο το άλλό (με το όργανο) είναι ΤΙ???

Νομίζω οτι "φόρτωσες" άδικα...και παρέσυρες και εμένα.

ΒΑΝΑ είπε...

Δεν είναι καθόλου λογοπαίγνιο, αντίθετα έχει απόλυτα λογική βάση. Είναι αλήθεια ότι ο χωροφύλακας είναι όργανο, όπως αλήθεια είναι και ότι το μπουζούκι είναι όργανο. Το συμπέρασμα όμως δεν λαμβάνει υπόψη του τι είδους όργανο είναι ο χωροφύλακας και τι το μπουζούκι. Το ίδιο συμβαίνει και με το άλλο αξίωμα. Το σύστημα πράγματι το συμφέρει να μην ψηφίζει ένα μεγάλο ποσοστό και είναι γεγονός ότι όσοι παρασύρονται από το σύστημα τρώνε προβατίνη. Όμως το συμπέρασμα δεν λαμβάνει υπόψη το γεγονός ότι αυτοί που δεν ψήφισαν στις ευρωεκλογές δεν είχαν όλοι τα ίδια κίνητρα και τους τσουβαλιάζει όλους σε εκείνους που παρασύρονται από το σύστημα, χωρίς να κάνει τον κόπο να εξετάσει τα πολιτικά επιχειρήματά τους. Και η ένστασή μου είναι να χρησιμοποιείται αυτό το αξίωμα ως πολιτική αντιπαράθεση σε εκείνους που έχουν συγκεκριμμένη τοποθέτηση σχετικά με το αν πρέπει να ψηφίζουμε ή όχι στις ευρωεκλογές, διότι δεν το θεωρώ ως πολιτική αντιπαράθεση, εφόσον δεν έχει συγκεκριμμένη πολιτική τοποθέτηση και πολιτική αντίθεση. Αντίθετα, με παραπέμπει στο να παραφράσω το συγκεκριμμένο αξίωμα και να το κάνω "το σύστημα θέλει να συντηρούμε τον δικομματισμό, όσοι παρασύρονται από το σύστημα και συντηρούν τον δικομματισμό τρώνε προβατίνη, άρα όσοι έδωσαν την ψήφο τους στις ευρωεκλογές στο δικομματικό σύστημα τρώνε προβατίνη". Δεν νομίζεις ότι αυτό το αξίωμα στέκει καλύτερα βάσει της λογικής; Και μπορείς κάλλιστα να το χρησιμοποιήσεις, μαζί με άλλα βεβαίως, ως επιχείρημα και πολιτική τοποθέτηση.

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

@ΒΑΝΑ, νομίζω ανήκουμε και οι δύο στην ίδια πλευρά.
Τώρα συζητάμε κάτι το οποίο δε θα κάναμε εάν είχα κάνει σαφές στην ανάρτησή μου οτι δεν ανήκουν σ' αυτούς που περιγράφω όσοι δεν ψήφισαν λόγω ανωτέρας βίας ή λόγω συνείδησης.

Επιμένω, εάν όλοι είχαμε ψηφίσει όλα τα κόμματα τοτε θα υπήρχε ένα ηχηρό μήνυμα. Η αποχή έδωσε πάλι ώθηση στο δικομματισμό. Εάν κάποιοι ακολουθούσαν αυτό που λέω (δλδ να ψηφίσουν "άλλους") δε θα είμασταν πιο κοντά στο γιουχάισμα του δικομματισμού??

Τώρα, η δική σου (πραγματική) φωνή, (πραγματική) αποχή, χάνεται μέσα στον όχλο του 47% που νομίζουν οτι έστειλαν κάποιο μήνυμα.
Τα πραγματικά πρόβατα κρύβονται πίσω απο τη δική σου τεκμηριωμένη αποχή.

ΒΑΝΑ είπε...

Εφόσον λοιπόν κρίνεις ότι ανήκουμε στην ίδια πλευρά, κάνε τον κόπο και διάβασε την ανάρτηση κάτω από την οποία άφησες την παραπομπή, γιατί απ' ό,τι κατάλαβα δεν έχεις αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει. Το σύστημα ήθελε να ξεχάσουμε ότι πρόκειται περί ευρωεκλογών και τις μετέτρεψε σε γκάλοπ για τις βουλευτικές. Με αυτό τον τρόπο αυτό που πέτυχε, ταϊζοντάς μας προβατίνη, είναι κανένας να μην ασχολείται με το αν πραγματικά θέλει να είμαστε μέλη της ευρωπαϊκής κοινότητας ή όχι. Όταν λοιπόν μεθαύριο θα αρχίσουν να πέφτουν τα αντιλαϊκά μέτρα, τα οποία είναι εντολές της ευρωπαϊκής ένωσης, δεν θα πρέπει να παραπονεθούμε, διότι εμείς οι ίδιοι, καταπίνοντας την προβατίνη που μας τάισαν, στείλαμε βουλευτές να μας εκπροσωπήσουν σε ένα σχήμα το οποίο κανονικά θα έπρεπε να οργανωθούμε για να το διαλύσουμε και όχι να το συντηρούμε στέλνοντας εκπροσώπους.

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Το... "δεν έχεις αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει", το θεώρησα πολύ προσβλητικό.
Δεν περίμενα ένα άτομο με υψηλο i.q (ετσι νομίζω για σενα) να βγάλει τόσο λάθος συμπέρασμα.

Συμφωνώ με την ανάρτησή σου και το πνεύμα της περι εκλογών και κομμάτων γενικότερα.

Η δική μου ανάρτηση αφορούσε α)καθαρά τις Ευρωεκλογες 2009 και το μήνυμα που θα μπορούσε να σταλεί στους κωλοπολιτικάντηδες της χώρας μας (καθαρά εσωτερική υπόθεση δηλαδή) και δε στάλθηκε
και
β) τις μπαρούφες που μας ταΐζουν για το πόσο καλά έκαναν αυτοί που δεν ψήφισαν.

Και το σχόλιό μου στην ανάρτησή σου έγραφε "Για δες κι αυτό".
Απο τη στιγμή που το είδες και κάναμε όλη αυτή την κουβέντα, άξιζε τον κόπο.

ΒΑΝΑ είπε...

Δεν το είπα για να σε προσβάλλω και δεν είναι θέμα IQ. Το θεωρώ φυσικό να μην αντιλαμβάνεται ο κόσμος ότι δεν έχει καμία σημασία, όταν πρόκειται για ευρωεκλογές, να στείλει μήνυμα στο κοινοβούλιο της χώρας του, αλλά να ασχοληθεί με το τι ακριβώς είναι η ευρωπαϊκή ένωση και αν μας συμφέρει να είμαστε εκεί πέρα. Τα ΜΜΕ μάλλον κάνουν άψογα τη δουλειά τους και όσο δεν πετάει ο κόσμος την τηλεόρασή του στο πλησιέστερο χαντάκι, δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτεί λογικά, όσο υψηλό IQ και αν έχει. Γι αυτό το λόγο ακριβώς πέταξα κι εγώ τη δική μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη για τη συγκεκριμένη επιλογή μου.

Kirki είπε...

ασε,οι περισσότεροι που δεν ψήφισαν τη βόλεψή τους κοίταξαν.Αλλο τώρα που τους εκθειάζουν.Εβλεπα κάτι ρεπορτάζ του σταρ στις παραλίες και ήταν κάτι σαχλοκούδουνα,άντρες και γυναίκες που δεν μπορούσαν ΜΙΑ σωστή πρόταση να συντάξουν να λένε για αποχές και τα ρέστα.Αστα

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

@KIRKI,
ακριβώς σε αυτούς που αναφέρεις απευθύνθηκα με την ανάρτησή μου.
Να σαι καλά...

KitsosMitsos είπε...

Σε παρόμοιο μήκος κύματος κινούμε και γω.
Σωστή η πρότασή σου και οι σκέψεις σου.
Την καλησπέρα μου.

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

@ Καλώς ήρθες KitsosMitsos
Καλησπέρα