Η αναφορά ενός ηλιθίου για τα λόγια ενός ευφυούς ανθρώπου δεν μπορεί να είναι ακριβής, επειδή υποσυνείδητα μεταφράζει αυτό που ακούει σε κάτι που μπορεί να καταλάβει.

Bertrand Russell

Το να φαίνεσαι ηλίθιος στα μάτια ενός βλάκα, είναι μια ηδονή υψηλής αισθητικής .
George Courteline


ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ (email): kaliteross@gmail.com

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ!

Θαυμάστε (ακόμα) έναν πολιτικό που πήρε τόσες ψήφους για να μπει στη βουλή. 
Θαυμάστε με πόσο εξαιρετικό τρόπο πετάει και αυτός το χαρταετό του. 
Θαυμάστε ενδιαφέρον για τα πολιτικά του καθήκοντα και για την ευημερία των ψηφοφόρων του. Δείτε/ακούστε τι δήλωσε ο τύπος που νομίζει οτι είναι ομαδάρχης σε κατασκήνωση παρά εκπρόσωπός μας στη βουλή.



Είπε ο Ρομπόπουλος (βουλευτής/ειδικός στο πέταγμα χαρταετού):
«Δεν πτωχεύει η χώρα. Ο αγώνας γίνεται για να μην πτωχεύσει η χώρα. Δεν έχει πτωχεύσει η χώρα και δεν πτωχεύει η χώρα. Είναι λάθος!» διεμήνυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Ρομπόπουλος, ερωτώμενος για τη φημολογία που κυριαρχεί αυτές τις ημέρες και την επικείμενη συνάντηση Μέρκελ-Σαρκοζί και στην επισήμανση ότι για να μην πτωχεύσει η χώρα έχουν πτωχεύσει νοικοκυριά, ο κ. Ρομπόπουλος είπε "τι να κάνουμε; Δηλαδή υπάρχει άλλη λύση;".

Όσον αφορά το πολυνομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, ο κ. Ρομπόπουλος ανέφερε ότι δεν έχει άποψη γιατί δεν τον ρώτησε κανείς και δεν το συζήτησε ποτέ, αλλά επέμεινε ότι θα το ψηφίσει όπως ψήφισε και το μεσοπρόθεσμο – εκβιαστικά αλλά για το εθνικό συμφέρον.

Ερωτώμενος για το μεσοπρόθεσμο, που αν και είχε πει ότι δεν θα το ψηφίσει, τελικά έδωσε την ψήφο του, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον real fm 97.8 και τους Άκη Παυλόπουλο και Μάνο Νιφλή: «Αν δεν το ψηφίζαμε, το μεσοπρόθεσμο που είχε έρθει τότε, εκβιαστικά και μας είχε καταρρακώσει τις προσωπικότητές μας και αν δεν το ψηφίζαμε θα πτώχευε η χώρα. Κι ήμασταν στο δίλημμα να πτωχεύσουμε τη χώρα ή να το ψηφίσουμε... Πάνω από την προσωπική μας αξιοπρέπεια προσωπικά τοποθέτησα το εθνικό συμφέρον. Το να μην το ψηφίσω ήταν η προσωπική μου αξιοπρέπεια. Αλλά το εθνικό συμφέρον έλεγε ότι έπρεπε να το ψηφίσω για να μην πτωχεύσουμε».

Επίσης, ο κ. Ρομπόπουλος επέμεινε ότι τα μέτρα έχουν αποτέλεσμα, ενώ εκτίμησε ότι αυτήν τη στιγμή δεν αποφασίζει η κυβέρνηση αλλά η τρόικα, καθώς η κυβέρνηση είναι όμηρος. «Έτσι αισθάνομαι. Εγώ αισθάνομαι όμηρος», δήλωσε και πρόσθεσε ότι χρειάζεται υπομονή καθώς απομένουν μόνο λίγοι μήνες για να «καβατζάρει η Ελλάδα!».




Στο πρώτο φόντο μας λέει έτσι απλά "τι να κάνουμε;" όταν του επισημαίνουμε οτι έχουν πτωχεύσει νοικοκυριά. Κοινωνικά ευαίσθητος αν μη τι άλλο ο πρόσκοπος, ο αετός, ο πουθενάς.
Στο δεύτερο φόντο μας δείχνει το πόσο επιμελώς ενημερώνεται/διαβάζει και στο τέλος ασκεί τα βουλευτικά του καθήκονντα.
Που ακούστηκε βουλευτής που κρατάει τις τύχες μιας χώρας στα χέρια του να είναι διαβασμένος για νομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφίσει;
Αν δεν διαβάσεις εσύ ΡΕ το νομοσχέδιο, ποιος θα το διαβάσει;
Η γιαιγιά που σε ψήφισε;
Ο οικογενειάρχης που τρέχει/δουλεύει όλη μέρα γιατί του λείπουν 49 ευρώ ώστε να συμπληρώσει πενηντάευρω;;
Αυτοί σε ψήφισαν ΡΕ πουθενά για να διαβάζεις τα νομοσχέδια που πρόκειται να ψηφιστούν και να πράττεις βάσει του κοινωνικού συμφέροντος. Και εσύ ΡΕ, μας λες οτι δεν έχεις "μυρωδιά" από το νομοσχέδιο;;;
Πως επιμένεις οτι θα το ψηφίσεις ΡΕ, όταν δεν ξέρεις περι τίνος πρόκειται;;
Πως ξέρεις ΡΕ οτι το νομοσχέδιο ευνοεί το εθνικό συμφέρον, όταν δεν έχεις πάρει "μυρωδιά" απο αυτό;;
Πως ξέρεις ΡΕ, μη γνωρίζοντας το νομοσχέδιο και πουλώντας φρούδες ελπίδες, οτι σε λίγους μήνες θα "καβατζάρει" η χώρα;;;
Μόνο μόστρα, μόστρα, μόστρα και να 'χαμε να λέγαμε. Αλεξιπτωτιστή, πουθενά. Ούτε τα προσχήματα δεν μπορείς να κρατήσεις.
ΟΥΣΤ κι εσύ ΡΕ!!!

Υ.Γ. Αλήθεια, πόσο i.q μπορεί να έχεις κάποιος για να κάνει τέτοιες δηλώσεις;;
Υ.Γ1. Από τη στιγμή που αποφασίζει η τρόικα και όχι εσείς, γιατί δεν πάτε στον αγύριστο;;;
Πηγή: REALFM


4 σχόλια:

zoyzoy είπε...

Κατ'αρχήν πολύ χαίρομαι που ξαναγύρισες στην μπλογκογειτονιά μας.
Εφ'οσον είναι "όμηροι" της Τρόικας γιατί δεν παραιτούνται να'ρθει η Τρόικα να κυβερνήσει να γλυτώσουμε και απ'τους μισθούς 160 αχρήστων για να μη πω 300 και τους πάρει όλους η μπάλα!

Καλή εβδομάδα με φιλιά θαλασσινά:))

Φοίβη είπε...

ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΆΡΕ;
πουθενάς έγινες!!!

φιλιά πολλά

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Γεια σου zoyzoy. Τις μπλογκότσαρκές μου τις έκανα όλο αυτό το διάστημα. Για να γίνει κάτι καλό δεν πρέπεινα φύγουν μόνο 300. Τρία εκατομμύρια περίπου πρέπει να την "κάνουν" σιγά-σιγά.
Υ.Γ Σε ζηλεύω που ζεις σε νησί...

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Γεια...........σου κουμπάρα. Είμαι παντού και πουθενά. Κι εσύ έχεις επιστρέψει. Καλό σημάδι, αν μη τι άλλο. Γιατί έβγαλες τα σχόλια;
Λιαφί.