Η αναφορά ενός ηλιθίου για τα λόγια ενός ευφυούς ανθρώπου δεν μπορεί να είναι ακριβής, επειδή υποσυνείδητα μεταφράζει αυτό που ακούει σε κάτι που μπορεί να καταλάβει.

Bertrand Russell

Το να φαίνεσαι ηλίθιος στα μάτια ενός βλάκα, είναι μια ηδονή υψηλής αισθητικής .
George Courteline


ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ (email): kaliteross@gmail.com

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2010-11 (22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΚΑΒΑΛΑ (2-1): Ο Εργοτέλης έκανε ακόμα μια φορά αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει. Πήρε νίκη από αγώνα που έπρεπε να κερδίσει. Και το έκανε με πολύ άνετο τρόπο. Δίκαιη νίκη, πολλές φάσεις, γύρισε ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ. Τι άλλο χρειάζεται να κάνει μια ομάδα για να αποδείξει οτι δεν αξίζει να πέσει;; Ο Εργοτέλης σώθηκε λόγω ικανότητας των ποδοσφαιριστών του, ικανότητας του προπονητή του και προφανώς λόγω ανυπαρξίας διοικητικών-οικονομικών προβλημάτων. Τώρα πλέον (δυστυχώς) θα παίζει για κουμπαριές και φιλίες.
Η Καβάλα συνεχίζει να είναι μια απρόβλεπτα αδιαφορη ομάδα. Ο στόχος τους ήταν μάλλον να σωθούνε γρήγορα και από εκεί και πέρα να κάνουν δημόσιες (και όχι μόνο) σχέσεις. Παρά το καλό ποδόσφαιρο που παίζει κατα διαστήματα η Καβάλα, συνεχίζει να δημιουργεί "αντιπάθειες" λόγω της επιλεκτικότητας που δείχνει στους αγώνες που παίζει. Χαρακτηριστικό ομάδων που διοικούνται από κάτι σαν ανθρώπους. Δυστυχώς φίλοι Καβαλιώτες αυτή είναι η αλήθεια. Η ποδοσφαιρική σας ομάδα δείχνει να είναι "παιχνίδι" στα χέρια και τις διαθέσεις ορισμένων ανθρώπων.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ (1-0): Ο Πανιώνιος πήρε ανέλπιστο(πριν την έναρξη του ματς) τρίποντο. Είχε απουσίες και μάλλον με την ισοπαλία θα ήταν ικανοποιημένοι. Τελικά πήραν τρίποντο σε ένα ματς που ήταν ο ορισμός του 0-0. Αποτέλεσμα (και όχι εμφάνιση) ψυχολογίας για τη δύσκολη συνέχεια. Ο Πανιώνιος κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα υποβιβασμού που υπήρχε στην ομάδα, πράγμα που φάνταζε πάρα πολύ δύσκολο πριν τα χριστούγεννα. Δεν έχει σωθεί ακόμα βέβαια, αλλά βρίσκεται σε καλό δρόμο που θα τραβήξει ως την τελευταία αγωνιστική.
Αδιάφορη εμφάνιση από τον Πάοκ. Πόνεσαν τα μάτια των οπαδών του. Εμφάνιση που αποδεικνύει άλλη μια φορά οτι και ο Πάοκ είναι μία από τις 13 ομάδες του σωρού του φετινού πρωταθλήματος. Μεγάλη ομάδα είσαι όταν παίζεις και μπάλα σε συνεχόμενα ματς. Όπως και να 'χει, καλή τύχη και πρόκριση ευχόμαστε στον Πάοκ.

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (1-2): Τυπικός ακίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες Άρης. Προσπάθησε να πάιξει λίγη μπάλα αλλά φανερά "αφέθηκε" στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να ανταπεξέλθει ο Άρης. Εκτός παό τις μεσοεπιθετικές αδυναμίες άρχισαν να εμφανίζοντα και κάτι τεράστια κενά και στην άμυνά του. Άποψή μου είναι οτι ο Άρης θα πολεμήσει για να σωθεί, γεγονός που φαινόταν από την αρχή του πρωταθλήματος. Αναμενόμενη κατάληξη όταν η ομάδα μοιάζει να είναι "τσιφλίκι" αμφιβόλου ηθικής ποιότητας ανθρώπων. Δυστυχώς για τον Άρη, αυτή είναι η αλήθεια. Το γιουρόπα-λιγκ είναι μια άλλη ιστορία για την οποία ευχόμαστε πρόκριση.
Ο Ολυμπιακός έκανε μια πολύ πειστική για τον τίτλο εμφάνιση. Έπαιξε στρωτό και με σχέδιο ποδόσφαιρο και νίκησε ευκολότερα από όσο όλοι μας περιμέναμε. Πολύ καλή συνολικά εμφάνιση από τον Ολυμπιακό, που δίκαια θα πάρει το πρωτάθλημα.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (0-0): Παίζει με τη φωτιά ο Ηρακλής. Ότι κάνει δηλαδή από την αρχή της χρονιάς. Μπάλα για τα πανηγύρια είδαμε από τον Ηρακλή. "Λίγοι" οι πάικτες του Ηρακλή, "λίγος" ο προπονητής του, "λίγη" η διοίκηση, καθόλου χρήματα, ένα μείγμα που δείχνει "πολύ" υποβιβασμό. Το σύστημα "ο θεος βοηθός", στοιχείο των ομάδων του κάτι σαν προπονητή Παράσχου, θα είναι οδηγός τους από εδώ και πέρα. Δύσκολα τα πράγματα...
Ο Αστέρας τόσο μπορεί, τόσο παίζει. Τσίκι-τσίκι να μαζέψουμε κανένα πονταλάκι από εδώ και από κει μπας και σωθούμε. Ο Αστέρας θα σωθεί από τη στιγμή που θα αρχίσουν να υπάρχουν αδιάφορες για τη βαθμολογία ομάδες. Ομάδα δημοσίων σχέσεων, θα σωθεί με τις δημόσιες σχέσεις της. Εμ, ποιος να τη σώσει;; Ο Δερμιτζάκης που εισηγήθηκε να πάρουν τον Παπάζογλου για να λύσουν το επιθετικό τους πρόβλημα;; Και στον Αστέρα ισχύει ότι και στην Καβάλα, αλλά όχι εξαιτίας των μεγαλομετόχων της αλλά λόγω των τυχοδιωκτώ-πουθενάδων που έχουν σε συμβουλευτικά-διοικητικά πόστα εκεί στην Τρίπολη. Κατάλαβες τώρα γιατί κινδυνεύεις ρε Ηρακλάκο;;;

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (3-0): Μεγάλη και πειστική νίκη για την Κέρκυρα. Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ η Κέρκυρα, κυρίως στο μεσοεπιθετικό παιχνίδι της. Το πολεμάει αρκετά και παίρνει νίκες που "αγοράζουν" χρόνο και ψυχολογία. Δεν θα είναι πολύ εύκολος ο δρόμος της παραμονής αλλά είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα με τη βελτίωση που παρουσιάζει.
Ο Πανσερραικός έριξε πλέον λευκή πετσέτα. Πλήρωσε την απαρχαιωμένη αντίληψη του προέδρου της πως ανακυκλωμένοι προπονητές και παίκτες μανατζαραίων-παραγόντων που υπόσχονται "βοήθεια" στα δύσκολα, θα σώσουν την ομάδα. Καλό ταξίδι στη Β΄Εθνική ρε Σέρρες.

ΞΑΝΘΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (3-0): Επιστροφή στις νίκες για τη Ξάνθη στην πιο κατάλληλη στιγμή. Θα διώξει ένα μεγάλο μέρος του άγχους της αυτή η νίκη. Καλή εμφάνιση που συνδυάστηκε με νίκη. Ακόμα λίγη συγκέντρωση στον στόχο της παραμονής (και όχι για παραπάνω) και θα έρθει η σωτηρία. Αρκεί πλεόν να έχει την 14η ομάδα της βαθμολογίας σε απόσταση δύο ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Δεν αξίζει πάντως η Ξάνθη με βάση τη συνολική της εικόνα, να παλεύει για τη σωτηρία.
Ο Ατρόμητος αρχίζει να γκρεμίζει τα όσα θετικά δημιούργησε μέσα στη σεζόν. Τελικά μάλλον οι παίκτες που έχει είναι ικανοί για να σώσουν μια ομάδα και όχι για κάτι παραπάνω. Πολύ λίγος και ακίνδυνος ήταν ο Ατρόμητος, πράγμα που δεν μας είχε συνηθίσει Κάπου μέσα στη σεζόν νόμιζαν οτι έχουν πολύ καλή ομάδα και έχασαν το μέτρο. Τώρα ο Δώνης πρέπει να τους προσγειώσει στην καθημερινότητα γιατί οι ομάδες-δημοσιοσχεσίτες άρχισαν να πλησιάζουν και όσο μας έδειξε η προπέρσινη περίοδος δεν το έχουν και σε λίγο να ρίξουν εσένα.

ΛΑΡΙΣΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (1-2): Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις καμιά ομάδα στο πρωτάθλημα, τότε πως να σωθείς βρε Λάρισα;; Ήταν αντίδραση ομάδας του βεληνεκούς της Λάρισας μετά τη μείωση σε 1-2;;; Ούτε μία φάση μετά τη μείωση του σκορ. Εκεί που θα έπρεπε να γέρνει το γήπεδο, είδαμε μια ομάδα γειτονιάς. Υπεύθυνος κατα κύριο λόγο ο προπονητής της ομάδας, που ψιλοκοιμόταν στον πάγκο. Εμ βέβαια βρε Πηλαδάκη, με Κωστένογλου προπονητή τι περίμενες;; Πάλι σε "κοροιδέψανε" με τη συγκεκριμένη επιλογή προπονητή. Και με το Δερμιτζάκη τα ίδια χάλια θα είχες. Τι έμπνευση και κίνητρο να βρει ο Κωστένογλου να δώσει στους παίκτες του;;;Κομποσκοίνια από την παναγιά την τροπαιοκρατούσσα;;; Ψευτο-κωστένογλου που κρύβεσαι πίσω από το ψέμα της θρησκείας, το οτι το πρώτο γκολ του Βόλου ήταν οφσάιντ το επικαλείσαι, το οτι τους ακύρωσαν πρώτα ένα κανονικό γκολ δεν στο επέτρεψε η θρησκεία σου να το αναφέρεις;;; Ουστ ρε ψευτολαμόγιο κι εσύ.
Γεια σου ρε Βόλε που κλείνεις σπίτια. Πάλι καλή μπάλα έπαιξες. Μας άρεσε έτσι που σε είδαμε πάλι. Η μόνη παραφωνία είναι ο πρόεδρος που έχεις και οι σκέψεις που μπορεί να έχει στο μυαλό του για τις επόμενες 8 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Δυστυχώς για το Βόλο και το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν προβλέπεται να απεμπλακούμε από αυτόν τον (κάτι σαν) άνθρωπο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ (3-1): Καλή μπαλίτσα από τον Παναθηναικό. Δείχνει να παίζει χωρίς άγχος, σημάδι οτι έχει αποδεχτεί οτι έχασε το πρωτάθλημα. Άρεσε σε κάποια σημεία του αγώνα ο Παο. Για κανένα 20λεπτο ήταν πάλι μια κωμωδία αλλά όταν έχεις Σισέ, μη φοβάσαι. Χωρίς άγχος μπορεί να κερδίσει στο Καραισκάκης ο Πάο, να μας ρίξει και στάχτη στα μάτια ο Μαρινάκης και να λάβει τέλος η σεμνή τελετή του φετινού πρωταθλήματος.
Η Αεκ ήταν για ακόμα μια φορά για γέλια. Ήταν μια κάτι σαν ομάδα αυτή που είδαμε στο ματς. Δεν μας άρεσε κάτι. Πολύ μπλα-μπλα ο Χιμένεθ, φαίνεται να έμαθε καλά οτι για να μετράς στην Ελλάδα πρέπει να μιλάς πολύ, άσχετα αν λες αρλούμπες. Η Αεκ έχει πάντως τους παίκτες που μπορούν να κάνουν καλές συνεχόμενες εμφανίσεις και να "γυρίσουν" την κατάσταση. Η Αεκ θερίζει αυτά που έσπιρε τη τελευταία διετία. Δουλειές του κώλου δηλαδή, σε διοικητικό κυρίως επίπεδο.

ΘΕΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Εμφάνιση και νίκη Ολυμπιακού, Βόλου και Ξάνθης.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Κωστένογλου, Ατρόμητος.

12 σχόλια:

Gee Pontius είπε...

Η γυναίκα του Καίσαρα οφείλει να φαίνεται τίμια αλλά...
όταν εύχεσαι στον Αρη καλή επιτυχία στην Ευρώπη και ξεχνάς τον ΠΑΟΚ και όταν τον χαρακτηρίζεις μία από τις 13 ομάδες του σωρού κά;ποια πράγματα δεν κρύβονται.
Αλήθεια ποιά είναι η τρίτη ομάδα που εξαιρείς η φαιδρή ΑΕΚ, ο ... Αρης ή ο Βόλος που έφαγε τρία μπαλάκια από την ομάδα του... σωρού και έπαιξε φιλικό θέατρο με τον "θρύλο";;
Δυστυχώς χιλιάδες γραφιάδες ενοχλούνται από το μοντέλο Ζαγοράκη και συνειδητά ή ασυνείδητα προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα ανάλογο με τις αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ (να υποθέσω ότι τις επικροτείς : 28,5 χιλιάρικα στον "θρύλο" για το κέρμα στον επόπτη και 20 χιλιάρικα σε ΠΑΟΚ- Χάβο καπάκι και δίμηνο αποκλεισμό γιατί...διαμαρτυρήθηκαν !!!

Gee Pontius είπε...

και επειδή θα "πνιγεί" αλλαχού εδώ η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να καταλάβουν όλοι τι είναι ο ΠΑΟΚg's
(το in.gr την κατέβασε ήδη )

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για την... αργοπορημένη απόφαση τιμωρίας του προπονητή μας Μάκη Χάβου, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Θα μπορούσαν, εφόσον μαζεύτηκαν το Σάββατο το πρωί για άλλη υπόθεση, να προλάβουν και τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής...

Θεωρούμε σαφές ότι για την -σε α' ενικό πρόσωπο και εν βρασμώ ψυχής- διαμαρτυρία του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Φάκος θα πράξει το καθήκον του και θα τον αθωώσει τελικά, όπως αν δεν κάνουμε λάθος έκανε πρόσφατα σε άλλη περίπτωση.

Επίσης, αν δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές, προλαβαίνουμε να κάνουμε κι εμείς μία; Εξάλλου μας αδειάσατε για δύο μήνες μια θέση στον πάγκο...

Η όλη προσπάθεια να πάρουμε στα σοβαρά τη λειτουργία των οργάνων πέφτει, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στο κενό... Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ύβρι, έκφραση αγανάκτησης με άκομψο τρόπο, σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Με αγωνία περιμένουμε και πάλι να εφαρμοστεί το γράμμα του κανονισμού σε κάποια υπόθεση του ΠΑΟΚ.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ"

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Σωστός Τζι, μου ξέφυγε το paste της καλής επιτυχίας στον Πάοκ. Στον προηγούμενο γύρο δεν το ξέχασα:). Εσύ ποιες θεωρείς τις δύο σίγουρες εκτός σωρού;;; Η τρίτη ομάδα εκτός σωρού (για μένα) είναι ο Πανσερραικός που είναι ήδη πεσμένος.
Πάντως χαίρομαι που διαβάζεις όλη την ανάρτησή μου και όχι μόνο τα ματς του Παοκ (και του Αρη;;;).
Ο Παοκ, δυστυχώς Τζι, είναι μεγάλη (αγωνιστικά) ομάδα μόνο στη φαντασία των παντοτινά αδικημένων οπαδών του. Όταν είσαι μεγάλη (αγωνιστικά) ομάδα, πας μέσα στον μισό Πανιώνιο και κερδίζεις. Έτσι απλά. Τέτοια εμφάνιση θα έκανε και το Αιγάλεω μέσα στη Νέα Σμύρνη. Το μοντέλο Ζαγοράκη με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Οποιοδήποτε μοντέλο πλην μοντέλο Μαρινάκη και Τζίγγερ-Πατέρα με βρίσκει σύμφωνο. Η ΕΠΟ είναι για τον πούτσο. Η Σούπερλιγκ το ίδιο. Με ανθρώπους που νομίζουν οτι είναι (ή είναι) συνέχεια αδικημένοι και ρίχνουν το φταίξιμο συνεχώς στους άλλους έχω ένα πρόβλημα. Οταν μια ομάδα κάνει εμφανίσεις σαν τη χθεσινή του Παοκ, τα περι (διαχρονικής) αδικίας προκαλούν μόνο γέλια.
Αυτά για το πρώτο σου σχόλιο. Για το δεύτερο αργότερα.

Gee Pontius είπε...

Κοίτα, αυτό το Σάββατο (και την κυριακή) όχι μόνο δεν είδα τα ματς αλλά ούτε στο ραδιόφωνο τα άκουσα, τόσο βέβαιος είμουνα για την νίκη του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ και την μη νίκη του ΠΑΟΚ.
Για το Ολυμπιακός -Αρης στο έγραψα από την προηγούμενη εβδομάδα, για τον ΠΑΟΚ και τους 45 βαθμούς στα έχω γρ΄ψει εδώ και μήνες και εν είμαι από εκείνους που αλλάζουν άποψη με ένα-δυό στραβά αποτελέσματα.
Ξεχνάς ότι από αυτά τα παιχνίδια (κυπέλλου και Γιουρόπα) εξαρτάται η επιβίωση του συλλόγου και ζητάς μιαν άχρηστη νίκη με πιθανές απώλειες από τραυματισμούς και κάρτες ή περιμένεις να στο πούνε επίσημα πως κατεβαίνουνε για πλάκα ;;
Πάντως να σου δώσω μια εμπειρική απάντηση για τις -όπως τις θεωρείς- μεγάλες ομάδες : ΠΡΙΝ από (σοβαρές)ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ματς όπως του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, ο θρύλος και ο βάζελος τα παίρνουν μόνο με την βοήθεια των διαιτητών και θυμίσου τα αντίστοιχα ματς του βάζελου φέτος. Φυσικά ισχύει και για το ματς Αρη - ΟΣΦΠ

Dimos El Grec είπε...

Καλύτερε εν μέρει συμφωνώ κι εγώ με Τζι!
Μην τρελαθούμε!!!
Ξέρεις ότι είμαι Ξάνθη, αλλά για μένα ο ΠΑΟΚ φέτος ίσως είναι η ομάδα που ξεχωρίζει στην Ελλάδα ως η ΜΟΝΗ που παίζει ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 οργανώσεις που θα μπορούσε να παίξει!!!
Και δεν είναι τυχαίο!!! Στο κύπελλο άφησε έξω Γαύρο έχοντας απέναντι του θεούς και δαίμονες και στο Ουέφα πήρε τεράστιες νίκες! Από κει και πέρα με περιορισμένο χρηματικά ρόστερ (που και γιαυτό θέλουμε μέρες για να το αναλύουμε μιας και σε ένα πιο δίκαιο πρωτάθλημα ίσως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ να είχαν τώρα πολυ περισσοτερο μπατζετ) τι άλλο θες να κάνει;;; για μένα και τον ΠΑΟΚ Σκύδρας να κατέβαζε στην Σμύρνη καλά θα έκανε...

Ποιος ΠΑΟ και ποιος ΟΣΦΠ;;; Ο ΠΑΟ που τον έβαλε ο ΝΝτοι μέσα στο σπίτι του 2 μπαλάκια;;; Η ο Γαύρος που μόνο τα Τίρανα κέρδισε;;; ΚΑλός ο Φουστέρ για Ελλαδίτσα αλλά να τους δω τι θα κάνουν του χρόνου στο Τζάμπιο...

Όσο για την ομάδα μου εννοείται πως φέτος δεν είμαστε ούτε για Ευρώπη αλλά ούτε να παλεύουμε για Σωτηρία. Πιστεύω ότι όπως και στον πρώτο γύρο, έτσι και στον Δεύτερο, αφού πέρασε το σερί παιχνιδιών φωτιά (Παοκ, ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΑΕΚ) και πήραμε τα @@@ μας, πλεόν θα αρχίσουμε να ανεβαίνουμε στον πίνακα και θα τελειώσουμε κάπου κάτου από την 5αδα...

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Τζι σχετικά με την ανακοίνωση του Πάοκ, θα περίμενα κάτι πιο καυστικό και στοχευμένο. Αυτή απλά είναι, μια ακόμα ανακοίνωση που απλά συντηρεί τις υπάρχουσες καταστάσεις. Πιστεύω οτι ο Παοκ (και οποιαδήποτε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος) κάνουν "ανούσιες" ανακοινώσεις επειδή και αυτοί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Κατα κάποιον τρόπο όλες οι ομάδες θέλουν να συντηρείται μια τέτοια βαλτώδης κατάσταση.
Το ευρωπαικό παιχνίδι του Παοκ με τους Ρώσσους ήταν ένα "απτό" παράδειγμα του οτι το ποδόσφαιρο που σου αρέσει (και του Παοκ όπως λες) είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Καλό είναι μεν να παίζεις για να εξουδετερώσεις τα ατού του αντιπάλου αλλά όταν βρεθείς πίσω στο σκορ τότε θα πρέπει η ομάδα να έχει τις αρετές και τις ικανότητες του ποδοσφαίρου που αρέσει σε εμένα. Αλλιώς βλέπεις κάτι σαν το χθεσινό Παοκ. Το ποδόσφαιρο που σου αρέσει είναι ποδόσφαιρο του 0-0 ή του να κλέψουμε το παιχνίδι με 1-0. Το ποδόσφαιρο που αρέσει σε εμένα είναι το "αφού ξέρουμε μπάλα πάμε να κερδίσουμε".
Λογικά θα σου άρεσε το παιχνίδι του Άρη την Τρίτη. 'Επαιξε όπως ακριβώς θέλεις να παίζει η ομάδα σου.
Η επιβίωση του Παόκ (όπως είπες) εξαρτώνταν (κατα κύριο λόγο) από το Ευρωπαικό παιχνίδι και έτσι δικαιολόγησες την εμφάνιση του Παοκ στον Πανιώνιο. Δηλαδή κατέβηκε χαλαρά στη ν.σμύρνη για να παίξει έτσι όπως έπαιξε χθές;;
Πείστηκες τώρα οτι ο Παοκ ανήκει και αυτός στο σωρό;(για φέτος μιλαώ).

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Γεια σου Δήμο. Καλά κάνεις και συμφωνείς με το Τζι. Δεν λέει και κάτι το εξωπραγματικό, απλά τα λέει κάπως "μονόπλευρα-παοκτσίδικα".
Ο Παοκ είναι απλά μια συμπαγής ομάδα που χάνει δύσκολα. Τίποτα άλλο. Ακόμα, με τέτοιες εμφανίσεις όπως στον Πανιώνιο και σε πολλά άλλα ματς φέτος, ο Παοκ χάνει και το όποιο δίκιο έχει με την χιλιοπιπιλισμένη πιπίλα της αιώνιας αδικίας. Ας παίξει μπάλα ο Παοκ (όπως με Μπάγεβιτς το 2002 π.χ) και τότε θα έχουν ισχύ τα περί αδικίας.
Δεν υποτιμώ την Ευρωπαική πορεία του Παοκ, είναι σούπερ.
Τελικά ο Παοκ Σκύδρας κατέβηκε και έπαιξε με τους Ρώσοους.
Ακριβώς τα ίδια με εσένα πιστεύω και εγώ για τη Ξάνθη, με μόνη επιφύλαξη την εντυπωσιακή ομοιότητα που παρουσιάζουν όλες οι ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα (λόγω χαμηλής ποιότητας). Εννοώ πως όσο εύκολο φαντάζει να βγεί καποιος έκτος, άλλο τόσο εύκολο είναι να βγει δέκατος-τρίτος!

zoyzoy είπε...

Ο καλύτερος αγώνας της εβδομάδας ΠΑΟ-ΑΕΚ 3-1 (όποιος δεν παινέσει το σπίτι του θα πέσει να σε πλακώσει)

Για να μη λές ότι δεν ενδιαφέρομαι :))

Gee Pontius είπε...

Σαφώς ήταν η χειρότερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ (ακόμη και από αυτήν με τον Πανιώνιο) και ήταν κρίμα αφού η εμφάνιση της ΤΣΣΚΑ ήταν τόσο μέτρια, σε σημείο να αφήνει ελπίδες για την ρεβάνς αν επαναληφθεί!!
Δυστυχώς φάνηκε κάτι : σε ματς που ο Χάβος προγραμματίζει το μηδέν στην άμυνα δεν έχει εναλλακτική λύση όταν φάει γκολ. Αρχικά φάνηκε στην Ν.Σμύρνη σαν από αδιαφορία αλλά προχθες στην Τούμπα έγινε σαφές.
(Αντίθετα με την Ξάνθη όταν ισοφαρίσθηκε την "έπνιξε" αλλά εκεί ήταν προγραμματισμένος για νίκη και όχι για το μηδέν πίσω)
Κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του και φαίνεται πως ο Χάβος τα έφθασε.
Μακάρι να διαψευσθώ

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Ζουζου όντως το παο-αεκ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο καλύτερος αγώνας της εβδομάδας. Έχεις μυρωδιά από ποδόσφαιρο ή στα λένε ο Γιώργος και οι γιοι σου;;;

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Τζι, δεν σου κρύβω οτι εγώ δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για τη ρεβάνς, όσο χάλια και να είναι οι Ρώσσοι. Νομίζω οτι οι Ρώσσοι είναι τρία επίπεδα πιο πάνω από όλες τις ομάδες της Ελλάδας.
Όσο για το Χάβο, ποιον Χάβο;; Εγώ δεν τον κρίνω γιατί δεν είναι προπονητής, είναι διαχειριστής υλικού (περιορισμένων ικανοτήτων νομίζω). Συμφωνούμε εδώ.

zoyzoy είπε...

Φαντάσου ν'ακουγα κιόλας, δεν βλέπει κανένας σπίτι ποδόσφαιρο.
Απλώς υποστηρίζω Πανάθα:))