Η αναφορά ενός ηλιθίου για τα λόγια ενός ευφυούς ανθρώπου δεν μπορεί να είναι ακριβής, επειδή υποσυνείδητα μεταφράζει αυτό που ακούει σε κάτι που μπορεί να καταλάβει.

Bertrand Russell

Το να φαίνεσαι ηλίθιος στα μάτια ενός βλάκα, είναι μια ηδονή υψηλής αισθητικής .
George Courteline


ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ (email): kaliteross@gmail.com

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2010-11 (9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΞΑΝΘΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ: Η Ξάνθη έβαλε δυο τυχερά γκολ και έσωσε τον έναν πόντο από αυτό το ματς. Από μπάλα, μια απο τα ίδια-τίποτα. Τα είπαμε, έργο προπονητή (;;;) Παράσχου. Το οτι τον απέλυσαν ήταν μια σωστή κίνηση. Ματζουράκης ή κεχαγιάς τώρα κύριε Πανόπουλε; Ο Ηρακλής συνέχισε να βελτιώνεται και σε αυτό το παιχνίδι. Από ατυχία έφαγε τα δύο γκολ. Το κακό είναι οτι με ισοπαλίες δεν μπορείς να σώσεις την κατηγορία...και είναι εμφανές οτι ο Ηρακλής δύσκολα θα κερδίζει παιχνίδια.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Ο Αστέρας μας αποδεικνύει συνεχώς οτι είναι μια ομαδούλα της σειράς που θα σώσει την χρονιά μόνο με τις "γνωριμίες" και την ποιότητα δύο-τριών παικτών του. Σου δίνει να καταλάβεις οτι τον διοικούν σαν ένα μαγαζάκι. Μπράβο ρε Σέρρες, τουλάχιστον με αυτή τη νίκη έκανες κάπως πιο ενδιαφέρουσα τη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Σίγουρα ο Πανσεραικός δεν είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος (μέχρι στιγμής). Τουλάχιστον τον Πανσεραικό ψιλογουστάρεις να τον βλέπεις να παίζει (σε σύγκριση με άλλες ομάδες με τον ίδιο στόχο), όχι σαν κάτι άλλες ομαδούλες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΚΕΡΚΥΡΑ: Και το Βόλο σου αρέσει να το βλέπεις να παίζει μπάλα. Λειτουργεί καλά σαν ομάδα, προσπαθεί να δημιουργεί και σίγουρα αξίζει την εύκολη παραμονή στην κατηγορία. Keep going Βόλε. Για την Κέρκυρα τα έχουμε πει δεκάδες φορές. Αυτή η ομάδα κατεβαίνει για να καταστρέψει το ποδόσφαιρο, με κάνει και βαριέμαι ρε παιδί μου, πονάνε τα μάτια και το κεφάλι μου. Μόνο με το φιλότιμο δεν παίζεται ποδόσφαιρο...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κάνει τον κόσμο να κάτσει στην τηλεόραση και να δει τον αγώνα του. Ξέρεις οτι δεν θα βαρεθείς ρε παιδί μου. Μεγάλο κατόρθωμα είναι αυτό. Ωραία μπαλίτσα είδαμε πάλι. Ο Πανιώνιος δερν είχε να χάσει τίποτα από αυτό το ματς...και τα (νέα) σαίνια της διοίκησης αντιμετώπισαν την ήττα λες και έγινε ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Ξαφνικά δηλαδή, μέσα σε δύο μέρες ο Μάντζιος διαολοστάλθηκε και κρίθηκε ανίκανος (ενώ ήταν ικανός πριν 48 ώρες) και έφεραν τον Παράσχο!!!!!! μία μέρα μετά την απόλυσή του από την Ξάνθη. Είδατε ζήτηση ο προπονηταράς Παράσχος;;; Για γέλια είστε ρε (η διοίκηση). Ε λοιπόν σαν αξίζει να πέσετε κατηγορία. Η διαιώνιση του σάπιου συστήματος στο ποδόσφαιρο οφείλεται και στην ανακύκλωση προπονητών τύπου Παράσχου. Ρε Πάνθηρες δώστε και καμιά σφαλιάρα εκεί στα γραφεία...

ΑΡΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ: Ο Άρης ήταν τυχερός που πήρε έναν πόντο απο αυτό το ματς. Συνεχίζει να μην υπάρχει Άρης στο φετινό πρωτάθλημα. Ανύπαρκτος από την άμυνα και μπροστά. Έχει περισσότερες τελικές προσπάθειες (χθες έκανε μόνο τρεις!!) μόνο από την Κέρκυρα. Δηλαδή συγκομιδή υποβιβασμού. Το πρόβλημα μέσα στον Άρη είναι ο Κόντης και επιλογές ποδοσφαιριστών που κάνει. Αλήθεια, ο Σούπερ-3 πως τα ανέχεται όλα αυτά; Η Λάρισα ανεβαίνει σταδιακά και αρχίζει να αποδίδει αυτό που περιμέναμε να αποδώσει. Κουδούνια τον έκανε τον Άρη και έπρεπε να κερδίσει. Μπορεί άνετα να μπει στην πεντάδα η Λάρισα. Έχει ρόστερ πρωταθλητισμού.

ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΟΚ: Για την Καβάλα τα είπαμε. Έχει καλούς παίκτες αλλά όλοι αποδίδουν με τη νοοτροπία του δημοσίου υπαλλήλου. Μια δουλεύουμε τρεις καθόμαστε. Ψιλικατζίδικα δηλαδή. Αδικούν τους εαυτούς τους. Ο Πάοκ ανεβαίνει σταθερά χωρίς βέβαια να παίζει σοβαρό ποδόσφαιρο. Τώρα όμως οι νίκες έχουν σημασία και καταφέρνει και τις παίρνει. Μπάλα δεν θα δούμε φέτος από τον Πάοκ (όχι οτι βλέπαμε πέρσι) αλλά θα βγει τέταρτος. Έτσι απλά!

ΑΕΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πάλι καλά για την Άεκ που μπήκε η καραμπόλα στο σαρανταπέντε. Από τη στιγμή όμως που παίζει δυο ματς την εβδομάδα, η νίκη σε αγώνα πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντική Η Άεκ είναι από τις τρεις-τέσσερις ομάδες του πρωταθλήματος που μπορεί να παίξει καλή μπάλα. Ο Εργοτέλης αποτελεί έκπληξη που βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία ενώ παίζει καλύτερη μπάλα απο πολλές ομάδες. Πιστεύω πάντως οτι θα σωθεί μόνο και μόνο επειδή έχει τις ικανότητες να παράγει επιθετικά, αν και το να κυνηγάς από τώρα τους αντιπάλους σου είναι βαρύ φορτίο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ο Ατρόμητος έχει καλούς τεχνίτες ποδοσφαιριστές αλλά μάλλον υστερεί σε πάθος και αυταπάρνηση. Σαν να βεντετίζουν κάποιοι παίκτες του Ατρομήτου. Μπορεί να παίξει όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο ο Ατρόμητος, αλλά πως να το κάνουμε, πρέπει και μερικοί να σκυλιάζουν για να πάρεις αποτελέσματα. Ο Παναθηναικός μια απο τα ίδια. Βαρετός, βαρετός, βαρετός. Δεν σου αρέσει να τον βλέπεις. Πάντως παίρνει τους βαθμούς που θέλει και γι αυτό οι οπαδοί του (κυρίως) κάνουν "μόκο". Πιο πιθανό είναι πάντως να "κλατάρει" παρά να αρχίσει να περνάει τρένο απο τις αντίπαλες έδρες.


ΘΕΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Νίκη Πανσεραικού, ποδόσφαιρο Ολυμπιακού, ποδόσφαιρο Λάρισας.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Διοίκηση Πανιωνίου, ποδόσφαιρο Άρη.

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι ο Κόντης. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Επιπλέον, οι συνθήκες για το κάτι παραπάνω δεν έχουν ωριμάσει.

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Γεια σου Κάνθαρε.
α) εάν το πρόβλημα είναι τα λεφτά τότε το πρόβλημα θα υπάρχει για πάντα ή θα αποτελεί την έυκολη δικαιολογία.
β) ποιος μίλησε για κάτι παραπάνω; εγώ απλά για υποφερτό μεσοεπιθετικό-επιθετικό ποδόσφαιρο μίλησα
γ)λεφτά δεν υπάρχουν γιατί κάνουν τριετές συμβόλαια σε παικταράδες τύπου Τόχα (εδώ φταίει ο Κόντης, όχι μόνο για τον τόχα, αλλά για δεκάδες τέτοιους ποδοσφαιριστές που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τον Άρη, ζημιώνοντας το ταμείο της ομάδας).
δ) για το οτι πήρες τον Μενδρινό που πέρσι σε έγραψε στ' αρχίδια του, ποιος φταίει;; Μήπως τον είδε ο Κούπερ να βγάζει μάτια και είπε στη διοίκηση "αυτόν τον παικταρά θέλω";
ε) μήπως είσαι ο Κόντης;
Φίλε Κάνθαρε, κάτι βρωμάει μέσα στην ομάδα σου. Κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν βγαίνει να μιλήσει κανείς.