Η αναφορά ενός ηλιθίου για τα λόγια ενός ευφυούς ανθρώπου δεν μπορεί να είναι ακριβής, επειδή υποσυνείδητα μεταφράζει αυτό που ακούει σε κάτι που μπορεί να καταλάβει.

Bertrand Russell

Το να φαίνεσαι ηλίθιος στα μάτια ενός βλάκα, είναι μια ηδονή υψηλής αισθητικής .
George Courteline


ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ (email): kaliteross@gmail.com

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2010-11 (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ (2-1): Όταν είσαι τελευταίος στη βαθμολογία τότε θα παίξεις όπως-όπως για να πάρεις το τρίποντο με οποιονδήποτε τρόπο. Πήρε το τρίποντο ο Εργοτέλης και "αγόρασε" μια εβδομάδα σχετικής ηρεμίας. Από μπάλα μετριότατος αν και έκανε 14 τελικές. Είπαμε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Η Λάρισα αδικείται από τη θέση που βρίσκεται και (αν και αστείο/οξύμωρο) πιστεύω οτι αυτό οφείλεται στην παρουσία πολλών καλών παικτών στην ομάδα και τη λάθος διαχείρισή τους. Και από τον προπονητή και από τον "τρόπο" που τους αντιμετωπίζει η διοίκηση (όχι ο Πηλαδάκης-αντιθέτως τον Πηλαδάκη τον βρίσκω αρκετά ικανό/ηθικό/δίκαιο). Προφανώς και δεν θα κινδυνεύσει η Λάρισα, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ (1-0): Ο Πανσερραικός χτυπάει όλα τα παιχνίδια (μέσα-έξω) με τις μέτριες ομάδας του πρωταθλήματος και τα πάει πολύ καλά. Έχει πολύ καλούς μεσοεπιθετικούς ποδοσφαιριστές και χτυπάει με αυτούς. Δεν είναι από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά είναι μικρός, άρα θα πρέπει να πολεμήσει μέχρι το τέλος. Ο Αρης συνεχίζει ακάθεκτος τις "χορός του Ζαλόγγου" εμφανίσεις. Τίποτα μεσοεπιθετικά-επιθετικά, μέτριος αμυντικά, ακόμα και ο Κούπερ σου δίνει την εντύπωση οτι είναι πολύ "μονοκόμματος" στη διαχείριση του ματς. Αναιμικό ρόστερ. Ένας αγωνιστικός κατήφορος που σίγουρα δεν έχει φτάσει στο τέλος του.

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (1-0): Η Άεκ κέρδισε χωρίς βέβαια να παίξει κάποια μπάλα της προκοπής. Αλλά ντέρμπι ήταν, άρα η νίκη μετράει. Άρα χαμογελάμε και δεν θυμόμαστε την εμφάνιση (κλασική ελληνική νοοτροπία). Μέτρια εώς κακή είναι η αεκ μετά τη νίκη επι του Άρη. Στον Ολυμπιακό ξέρουν οτι μπορούν και (ενίοτε) παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και νομίζουν οτι έτσι θα κερδίζουν τα ματς. Μέγα λάθος που ολοφάνερα φταίει ο προπονητής και η προετοιμασία (όχι αγωνιστική/τακτική) που κάνει στους παίκτες όλη την εβδομάδα. Ο ανύπαρκτος -τα τσέπωσα τα φράγκα- Ριέρα θα κάτσει ποτέ στον πάγκο; Η αρπαχτή της δεκαετίας (μαζί με του Ντιόγκο).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ (1-2): Ο Αστέρας μπαίνει για τα καλά στο πανηγύρι του υποβιβασμού. Δεν ήταν χειρότερος από τα προηγούμενα ματς που έπαιξε (είχε 19 τελικές χθες, τις περισσότερες από όλες τις ομάδες) αλλά μπορούν να πέσουν κατηγορία και οι μέτριοι και όχι απαραίτητα οι κακοί. Η Ξάνθη πήρε τρίποντο χωρίς να το πίστευαν ούτε οι ίδιοι πριν το ματς. Όταν παίζουν κακές ή μέτριες ομάδες μεταξύ τους τότε όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Και οι δύο λένε "βόηθα παναγιά μου" πριν να παίξουν ένα ματς (το ίδιο λένε και άλλες ομάδες). Είναι τόσο κακές μερικές ομάδες του πρωταθλήματος που τουλάχιστον μας προσφέρουν αγωνία για τη μάχη της παραμονής.

ΟΛΥΜΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΚΑΒΑΛΑ (1-1): Ο Βόλος συνεχίζει να παίζει καλή μπάλα και σίγουρα είναι από τις ομάδες που ανεβάζουν το μέσο όρο παικτικής ποιότητας του πρωταθλήματος. Μας αρέσει να βλέπουμε το Βόλο να παίζει μπάλα. Keep walking, Βόλε. Τα ίδια ισχύουν και για την Καβάλα. Ανεβάζει κι αυτή την ποιότητα του πρωταθλήματος. Μας αρέσουν και οι δύο αυτές ομάδες, μας πρόσφεραν καλό ματς και στο τέλος τα μοιράστηκαν όλα, δικαίως. Keep walking κι εσύ ρε Καβάλα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ (1-0): Ο Πανιώνιος έπαιζε με την πλάτη στο τοίχο και κέρδισε. Δεν μποροιύμε παρά να του πούμε ένα μπράβο για το αποτέλεσμα, γιατί για το ποδόσφαιρο που είδαμε... Όταν έχεις Μπάλαμπαν, Μανιάτη, Ριέρα, Κουμορτζι περιμένουμε να δούμε μπάλα από εσένα ρε Πανιώνιε. Μόνη δικαιολογία για τον Πανιώνιο είναι η αρπακολατζίδικη διοίκηση Κιντή. Το είπα και πριν, καλά είναι αυτά τα αποτελέσματα για να έχουμε αγωνία για τη μάχη της παραμονής. Ο Ηρακλής αν και είναι βελτιωμένος τα τελευταία ματς, αρχίζει να παίρνει σιγα-σιγά τη βαθμολογική θέση που του αξίζει (βάσει της μπάλας που παίζει), δηλαδή στις θέσεις του υποβιβασμού. Πολύ λίγος ποιοτικά ο Ηρακλής και παραμυθιάζουν τους οπαδούς τους με μεταγραφές τύπου Ροτέν, Κέζμαν.

ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (0-1): Ο Πάοκ δεν έχει παίξει μπάλα όλη τη χρονιά, τώρα θα παίξει; Απλά έχασε γιατί δεν μπορούν να παίξουν μπάλα και γιατί το "συμπαγές" σύνολο είναι συμπαγές μόνο όταν παίζουν αυτοί που έλλειπαν και γιατί ο αντίπαλός τους έπαιξε ποδόσφαιρο. Όπως όλη τη χρονιά, περιμένουν κανα στημένο μπας και σκοράρουν. Μπράβο ρε Ατρόμητε. Όλή τη χρονιά παίζει καλούτσικη μπάλα ο Ατρόμητος και ψιλογουστάρεις να τον βλέπεις. Ωραία μπάλα, με αρκετές πάσες και ολοκληρωμένες επιθετικές προσπάθειες στο χθεσινό ματς που κέρδισε μάγκικα και δίκαια. Keep walking Ατρόμητε.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (0-2): Η Κέρκυρα δεν είχε να χάσει και τίποτα από αυτό το ματς. Μόνο που βρέθηκε στη ζώνη του υποβιβασμού, εκεί που έπρεπε να είναι απο την πρώτη αγωνιστική. Ίσως να παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία, σούπερ φαβορί για υποβιβασμό. Ο Παναθηναικός ήξερε οτι έπρεπε να κερδίσει για να περάσει πρώτος στη βαθμολογία, ήξερε οτι παίζει αντίπαλος με τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, προερχόταν απο αποκλεισμό απο την Ευρώπη και έκανε εμφάνιση "παιδική χαρά" αντι να μπει μέσα να "πνίξει" την (ποδοσφαιρικά) Κερκυρούλα. Δεν το έκανε αυτό γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να το κάνει (μόνο Σισέ και Λάζαρος μπορούν-έχουν τέτοια νοοτροπία). Και παίζοντας έτσι δίνει δικαίωμα σε όλους μας για υποτιμητικά σχόλια για την απόδοση και το ρόστερ του. Συνεχίζει να μας δείχνει ο Παο οτι πιο εύκολα θα κλατάρει και θα τα παρατήσει παρά οτι θα βελτιωθεί και θα "φοβίζει" τους αντιπάλους του.

ΘΕΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Ατρόμητος, ματς που έπαιξαν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Δηλώσεις Αδαμίδη (πρόεδρος Αεκ), μπήκε και αυτός στο κλάμπ των προέδρων που μας κοροϊδεύουν στα μούτρα (εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους).

12 σχόλια:

Gee Pontius είπε...

Αν εξαιρέσεις το α΄ημίχρονο ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ αμφιβάλλω αν υπάρχει άλλο παιχνίδι εφέτος που να αξίζει τα λεφτά του εισιτηρίου του (ο Μάκης στην Καβάλα τάχει πανάκριβα)
Μοιραία (ίσως όμως να είναι η αιτία) το ενδιαφέρον περνάει στην διαιτησία, όλοι προχθές κοιτάζανε να είναι αρεστοί στους Μαρινάκη-Πατέρα μην πάθουν ότι και ο Δαλούκας δηλαδή χάσουν τα τριχίλιαρα της (μικτής) αμοιβής τους. Δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική ένα πρωτάθλημα όπου τα πέναλτυς και οι αποβολές κρίνονται αποκλειστικά και μόνο από το χρώμα της φανέλλας. Αυτό πονάέι περισσότερο τους πραγμματικά ποδοσφαιρόφιλους. Ελπίζω να δούμε μπαλίτσα στο Γιουρόπα Λιγκ μια που ο ΠΑΟ τα παράτησε στο τσου-λου.

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Τα περισσότερα ματς του Ολυμπιακού Βόλου άξιζαν τα λεφτά τους, ιδίως τα τρία τελευταία.
Συμφωνώ για την αδυναμία και το φόβο των διαιτητών.
Αλλα στη τελική ρε Τζι, ας η ομάδα μου (σου, μας) κάνει είκοσι νίκες, ας παίξει και καλή μπαλίτσα και ας μην πάρει το πρωτάθλημα ρε φίλε. Ας βγει δεύτερη, τρίτη, τέταρτη. Θα παίξει Ευρώπη, ας διαχειριστεί τα ευρωπουλάκια που θα τσεπώσει από την ουεφα και συνεχίζουμε τον επόμενο χρόνο.
Τι μπάλα να δούμε και στο γιουρόπα λιγκ;;; Ο Πάοκ πάει για το αποτέλεσμα άρα μισό-μηδέν αρκεί, σιγά μην κάτσει να παίξει και μπαλάρα (άλλο τώρα αν πάει έτσι το ματς και μβάλει ο παοκ κανα δυο γκολ στην αρχή και ανοίξει το ματς.
Από την Άεκ τι προσδοκίες για μπάλα έχεις/έχουν οι οπαδοί της άεκ;; Για τον Αρη τι να πω;;;Υπάρχει περίπτωση αυτό το κάτι σαν ομάδα να παίξει μπάλα μέσα στην Ισπανία; Ο μόνος τρόπος είναι η Ατλέτικο να κάνει χαβαλέ μέσα στο γήπεδο, αλλά πάλι δεν...
Εκτός αν καλή μπάλα εννοούμε να χάσει με ένα αξιοπρεπές σκορ.

Gee Pontius είπε...

Φίλε μου τέτοιες διατησίες το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ανακυκλώνουν προπονητές-λαμόγια όπως ο Παράσχος, ο Τεννές, ο Ανασυτόπουλος κ.λ.π. με αποτέλεσμα ενα ταλέντο ελληνόπουλο να χάνεται στους μικρούς συλλόγους αφού οι εν λόγω το μόνο που ξέρουν είναι να φέρνουν το επιθυμητό αποτέλασμα σε δύο-τρεις αγώνες την χρονιά και μετά τους διώχνουν. Αν βρεθεί στους μεγάλους συλλόγους αρχίζει να βουτάει μήπως πάρει πέναλτυ όπως ήδη κάνει ο Νίνης και ξεκίνησε τώρα ο Φέτφα. Λογικό είναι όπως τους βλέπει να σφυρίζουν. ( Χειρότερος ή μάλλον πιο χαζός ο Βεϊρίνια γιατί δεν κατάλαβε ότι στην ομάδα που παίζει δεν παίρνει΄ούτε στα ίσα, όχι με βουτιά)
Ετσι φυσικά δεν βγάζουμε παίκτες για να δούμε μπαλίτσα. Δεν θεωρώ μπάλα ότανδίνεται από την αρχή κάρτα στον αμυντικό ώστε να νοι΄θει άνετα ο κόκκινος επιθετικός των 5 εκατομυρίων ή ότν δεν δίνεται στο πράσινο μπακ που αντιμετωπίζει τον επιθετικό των 150 000. Με τέτοια σφυρίγματα η έννοια καλή μπάλα δεν υπάρχει, η καλή μπάλα δεν εξαρτάται από το επίπεδο αλλά από το να προσπαθούν και οι δυό ομάδες με ίση αντιμετώπιση.
20 νίκες είναι 60 βαθμοί βάλε και κάποιες ισοπαλίες πας για πρωτάθλημα όπως το πλήρωσε δυό χρονιές τώρα ο ΠΑΟΚ. Δεν σφάξανε. 15 νίκες και 50 βαθμοί αλα ΑΕΚ ή 40-45 βαθμοί αλα Αρης και έξοδα μηδέν !!!
Man kann nicht alles haben
Πλαίη οφφ, δεν θέλανε;;;
(αυτό το να μην παίζει ο πρώτος πλαίη οφφ είναι παγκόσμια πρωτοτυπία και αιτία τόσων δεινών)

stokegeo είπε...

Δε θεωρώ ότι η Κέρκυρα είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Ίσα ίσα: έχει ένα αγωνιστικό ταβάνι, το γνωρίζει, και παίζει όσο μπορεί. Νομίζω ότι ο "επίζηλος" τίτλος του χειρότερου πρέπει να πάει στην Ξάνθη.

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Τζι, αυτά που περιγράφεις για την ΜΗ ανάδειξη καινούργιων ποδοσφαιριστών λόγω της διαιτησίας είναι σωστά και αποτελούν άναν από τους λόγους που δεν παράγαμε εως τώρα καλούς ποδοσφαιριστές.
Για το σύστημα των πλει-οφς επιχειρήματα υπάρχουν πολλά, και για το αν θα πρέπει να συμμετέχει ο πρώτος και για την αρχική βαθμολογία και για άλλα. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχουν οριστεί κάποιοι να αποφασίζουν γι αυτά και αυτό που αποφασίζεται, αυτό θα πρέπει να ακολουθηθεί. Το οτι μέσα στη Σουπερλιγκα δουλεύουν άσχετοι απο ποδοσφαιρικής άποψης άτομα, βολεμένοι δημοσιοσχετίστες, κολλητοί κάποιων υψηλόβαθμων, είναι ένα από τα προβλήματα.
Στο Γιουρόπα Άρης και Άεκ με διέψευσαν (ενάντια στη λογική), ελπίζω να μην με διαψεύσει ο Πάοκ μιας και μόνο αυτόν θεωρούσα ικανό να πάρει το παιχνίδι και όχι τους άλλους δύο κιτρινόμαυρους. Ο Αρης έκανε καινούργιους οπαδούς χθες...

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Τρελο-Stokegeo καλώς ήρθες. Δεν έχεις άδικο λέγωντας οτι η Ξάνθη είναι η χειρότερη ομάδα. Και γω μαζί σου...Απλά θεωρώ την κέρκυρα γιατί είναι ακόμα πιο χάλια (επιθετικά) από την Ξάνθη.
Το ταβάνι της Κέρκυρας είναι πολύ χαμηλά όπως βεβαίως και της Ξάνθης και του Ηρακλή...
Εργοτέλης, Αστέρας, Πανιώνιος ανήκουν και αυτοί στα χαμηλά ταβάνια, αλλά αυτοί έχουν την ποιότητα (μερικούς καλούς παίκτες) που μπορούν να "ψηλώσουν" αυτό το ταβάνι.

Gee Pontius είπε...

Το παιχνίδι Ατλέτικο - Αρης ήταν η πανηγυρική επιβεβαίωση των θέσεών μου ότι στο Γιουρόπα Λιγκ ΜΠΟΡΕΙ να δείς μπαλίτσα κάτι που σχεδόν αποκλείεται στηνη Σούπερ(;) Λίγκα.
Το παιχνίδι του Αρη -παρ' ότι προηγήθκε στο 2ο μόλις λεπτό είναι μούφα μέχρι το 60 όταν από το πουθενά σ' ένα κόρνερ υπάρχει τράβηγμα φανέλλας και ο διαιτητής ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ τα χρώματα αλλά σφυρίζει Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ.
Πέναλτυ-γκολ και 2-2 και φυσικά με τέτοια ψυχολογία το παιχνίδι παίζεται πλέον στα ίσα και προκύπτει ουσιαστικά η μεγαλύτερη εκτος έδρας νίκη του ελληνικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο σωματείου (μόνο η Εθνική είχε κερδίσει ως τώρα μέσα στην Ισπανία).
Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. Το λάθος του αμυντικού δεν κουκουλώθηκε αλλά πληρώθηκε !!
Με αντίστοιχη της ελληνικής διατησίας το πέναλτυ θα πνιγότανε και το πιο πιθανό σκορ θα ήταν 4-1 υπέρ της Ατλέτικο μόλις παράταγε ο Αρης το παιχνίδι, αλλά μπάλίτσα δεν θα βλέπαμε θα ευχαριστιότουσαν μόνο οι οπαδοί του νικητή

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Όντως επιβεβαιώθηκες πανηγυρικά Τζι, ακριβώς αυτό που περιγράφεις θα γινόταν στην Ελλάδα. Στην ουσία αυτό γίνεται...οι διαιτητές κλείνουν τα μάτια τους και σφυρίζουν χωρις σταματημό φάουλ και φάουλ και φάουλ...
Το ματς δεν ήταν εντελώς μούφα. Η Άτλέτικο τους έκανε τους συνδυασμούς της, έπαιξε λίγη μπαλίτσα και ο Άρης στεκόταν καλά. Δεν ήταν "χώμα" η Ατλέτικο, πράγμα που δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη του Άρη.
Τη νίκη του Άρη μπορώ να τη συγκρίνω μόνο με τη νίκη του Πάο με 0-1 μέσα στον Άγιαξ για τον ημιτελικό του τσάμπιονς-λιγκ.

Gee Pontius είπε...

Το μούφα δεν είναι για το παιχνίδι αλλα για την απόδοση του Αρη που δεν ήταν σπουδαία μέχρι το πέναλτυ. Αυτή την εύνοια της τύχης όμως την εκμεταλλεύθηκε εντελώς.
Βλέποντας πως σφυρίζει ο δαιτητής ελιχε ψυχολογία και δεν πήγε για την ισοπαλία αλλά κυνήγησε το τρίτο γκολ (το σνμείωσε αμυντικός !!) και το πέτυχε.
Εδώ η μίζερη μεροληπτική διαιτησία δεν αφήνει περιθώρια για τέτοιες σκέψεις, καταστρέφει το άθλημα.

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Ναι ο Άρης δεν έπαιξε τίποτα σπουδαίο στην Ισπανία μεχρι το 60'. Μην ξεχνάμε όμως οτι έπαιζε σε "κατηφορικές" συνθήκες και κατάφερε να ανταπεξέλθει. Από καμιά ελληνική ομάδα δεν περιμένουμε να παίξει σουπερ ποδόσφαιρο μέσα στην Ισπανία.
Ούτε τυχερό μπορείς να πεις το αποτέλεσμα γαιτί ο Άρης μετά το 2-1 δεν κατέρευσε όπως περίμενε όλη η Ελλάδα. Ναι, δεν έπεισε η εμφάνιση του Άρη, αλλα το πολεμήσανε και πήρανε φοβερή διπλάρα.

Themis είπε...

Ρε φίλε κατα τύχη βρέθηκα στο blog σου και απλώς θα αδιαφορούσα για το μέτριο από όλες τις απόψεις blog σου.

Αλλά μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς να ασχοληθείς με κάτι άλλο? Αφού ρε φίλε δεν το έχεις... καθόλου...

Έγραψες για τον Άρη:
"Για τον Αρη τι να πω;;;Υπάρχει περίπτωση αυτό το κάτι σαν ομάδα να παίξει μπάλα μέσα στην Ισπανία; Ο μόνος τρόπος είναι η Ατλέτικο να κάνει χαβαλέ μέσα στο γήπεδο, αλλά πάλι δεν...
Εκτός αν καλή μπάλα εννοούμε να χάσει με ένα αξιοπρεπές σκορ."

Και αντί να βγεις και να πεις "Είμαι ρόμπα και μάλιστα εμπριμέ...", σε βλέπω να γράφεις ερειστικά σχόλια όταν ΟΛΗ η Ελλάδα υποκλίνεται στη μεγαλιώδη νίκη αλλά και εμφάνιση.

Τραγικός φίλε.

Τα blog εχουν την ελευθερία του λόγου ως αφορμή για δημιουργία αλλά για το δικό σου πραγματικά... δε βλέπω λόγω ύπαρξης.

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Themis, είσαι βαμμένος νομίζω. Αν διάβαζες τα σχόλιά μου (στην παρούσα ανάρτηση) ίσως να μην έγραφες αυτά που έγραψες.
Και στην τελική, ναι έγραψα αυτά πριν το ματς του Αρη στην Ισπανία. Δεν είχα δίκιο;;; Παίζει ο ΄Αρης μπάλα;; 'Επαιξε μπάλα στην Ισπανία;;; Όσο για το αν είπα και κάτι θετικό για τον Αρη μετά το ματς, διάβασε και τα άλλα μου σχόλια.
Πάντως γελάω ακόμα με την "για τα πανηγύρια" και 100% άστοχη (παίξε κανα τζόκερ, έχεις ρέντα στο να "μοιρίζεσαι" πράγματα) κρίση σου για εμένα και το πόσο άσχετος είμαι και το πόσο το έχω ή όχι.
Σε συμβουλεύω να κάτσεις να διαβάσεις όλες τις αναρτήσεις μου, μπας και αρχίσεις να καταλαβαίνεις και τίποτα. Αν και στις περισσότερες απο τις αναρτήσεις μου, θα βλέπεις οτι μιλάω για τον εαυτό σου.