Η αναφορά ενός ηλιθίου για τα λόγια ενός ευφυούς ανθρώπου δεν μπορεί να είναι ακριβής, επειδή υποσυνείδητα μεταφράζει αυτό που ακούει σε κάτι που μπορεί να καταλάβει.

Bertrand Russell

Το να φαίνεσαι ηλίθιος στα μάτια ενός βλάκα, είναι μια ηδονή υψηλής αισθητικής .
George Courteline


ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ (email): kaliteross@gmail.com

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2010-11 (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Στον Πανιώνιο είναι εμφανές οτι "πληρώνουν" την διοικητική ανικανότητα των ανθρώπων που έχτισαν την ομάδα το καλοκαίρι. Δημοσιοσχετίστες-τύποι που όπου πάνε τα κάνουν μπάχαλο. Έκατσε και η πρόσληψη του προπονητή (προπονητή;;;) Παράσχου και άντε να πολεμάς τώρα ρε Πανιώνιε να βγεις από το βούρκο. Δύσκολα τα πράγματα. Ο Ατρόμητος έπαιξε ωραία μπαλίτσα. Άντε σιγα-σιγά να ξεκολάτε από τον πάτο της βαθμολογίας γιατί το αξίζει και ο πρόεδρος και ο προπονητής και ο κόσμος της ομάδας. Τελειώστε και καμιά φάση παραπάνω, αυτός ο Περόνε έδειχνε να βαριέται να τα δώσει όλα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το ματς αυτό δεν έπρεπε να ξεκινήσει και από τη στιγμή που ξεκίνησε δεν έπρεπε να διακοπεί (αφού δεν χειροτέρεψαν οι καιρικές συνθήκες). Τι έχουν να δουν τα μάτια μας από το φυντάνι τον Γιάχο (γατάκι διαιτητάκος).

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΞΑΝΘΗ: Η Κέρκυρα έκανε αυτό που θα κάνει και θα κάνει σε όλο το πρωτάθλημα. Δηλαδή θα κλέβει βαθμούς από όπου μπορεί. Και όπως μπορεί, γιατί το γκολ της ισοφάρισης ήταν ο ορισμός του φάουλ. Η Κέρκυρα δεν έχει παίξει μπάλα όλη τη χρονιά, τώρα θα παίξει; Αφού ρε Ξάνθη δεν μπορείς να κερδίσεις και αυτό το παιχνίδι, ποιο θα κερδίσεις; Μάλλον κανένα. Του χρόνου σας βλέπω και τους δύο να παίζεται ντέρμπυ στη Β' Εθνική.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Μπράβο ρε Πάοκ. Αν και δεν παίζεις καλό ποδόσφαιρο, άρχισες να κερδίσεις τα ματς και αυτό αν μη τι άλλο προκαλεί φόβο στον αντίπαλο. Είναι εμφανές οτι ο Πάοκ δεν μπορεί να παίξει καλή μπάλα, αλλά είναι εμφανέστερο οτι γίνεται η συμπαγής ομάδα της προηγούμενης διετίας. Το μόνο αρνητικό είναι η "ομίχλη" που επικρατεί στα διοικητικά της ομάδας. Εσύ ρε Άεκ θέλεις να μας αποδείξεις οτι είσαι μόνο Σκόκο; No Σκόκο, no football. 'Ησουν άθλια για πολλαπλό ματς. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα οφείλονται και στην διοικητική ανακατωσούρα που υπάρχει εκεί μέσα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ: Ο Παναθηναικός συνέχισε το σερί των αναμενόμενων εμφανίσεών του. Δηλαδή κάνουμε το σταυρό μας μπας και σκοράρει ο Σισέ. Μπάλα β' εθνικής απο τον Παναθηναικό που προλαβαίνει να βγει τέταρτος. Η Λάρισα έπαιξε καλά αλλά πρέπει να το πιστέψουν οτι είναι καλύτερη ομάδα απο αυτή που μας δείχνουν. Έχει ρόστερ πρωταθλητισμού και αυτή τη στιγμή παίζει τη δεύτερη καλύτερη μπάλα μετά τον Ολυμπιακό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΚΑΒΑΛΑ: Ο Αστέρας είναι το κλασικό παράδειγμα για το πως στήνονται/δημιουργούνται οι περισσότερες ομάδες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δηλαδή, άντε να πάρουμε έναν προπονητή, άντε να πάρουμε μεταγραφή κανέναν παίκτη απο κάποιον "δικό" μας άνθρωπο-μάνατζερ (για να μοιραστούμε και το κατιτίς μας) και άντε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δηλαδή προχειρότητα. Άρα προχειρότητα θα σου βγει και στο γήπεδο ρε Αστέρα. Οι δημόσιοι υπάλληλοι της Καβάλας αυτή την εβδομάδα αποφάσισαν να δουλέψουν και πήραν το τρίποντο. Αφού ρε Καβάλα έχεις καλούς παίκτες και μπορείς να παίξεις καλή μπάλα, γιατί επιλέγεις ματς;

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΡΗΣ: Ο Ηρακλής συνεχίζει να βελτιώνεται συνολικά σαν ομάδα. Δηλαδή έχουν καταφέρει να χάνουν δύσκολα, γιατί παραγωγικά είναι ανύπαρκτοι. Φυσικά και είναι μάπα το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ηρακλής αλλά στην παρούσα φάση ποιον νοιάζει;;(εκτός απο κάποιους που γουστάρουν να βλέπουν ποδόσφαιρο;). Ο Άρης συνεχίζει την αξιολάτρευτη πορεία υποβιβασμού που κάνει φέτος (όλη τη χρονιά). Πάλι ανύπαρκτος μεσοεπιθετικα-επιθετικά. Όχι οτι έχει σοβαρή άμυνα. Οι μεταγραφές του Άρη ήταν επιπέδου Β' Εθνικής και αν τις έκανε ο Κούπερ τότε είναι επικίνδυνος. Αν τις έκαναν άλλοι, τότε αυτοί είναι οι επικίνδυνοι. Νομίζω οτι για τον Άρη δεν έχει έρθει ακόμα ο πάτος. Κάτι δεν πάει καλά μέσα στην ομάδα του Άρη (όχι μόνο αγωνιστικά).
Μου βρωμάει σαν να ψήνεται τράμπα (κατα κάποιον τρόπο) Κούπερ-Νιόπλια ρε παιδιά.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Το καλύτερο ματς της αγωνιστικής απο δύο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν μπάλα. Ο Πανσερραικός σε "κερδίζει" ρε παιδί μου, γιατί βλέπεις οτι προσπαθούν να την παίξουν την μπάλα έστω και αν τους λείπουν κάποιοι παίκτες. Γερά ρε Σέρρες, υπάρχουν πολύ χειρότερες ομάδες απο εσένα στην κατηγορία. Εσύ ρε Βόλε, άντε καθάρισε το ματσάκι να μην έχουν να λένε αυτοί που μιλούσαν για "μιλημένο" χικάκι. Αφού παίζεις καλή μπάλα, μην βάζεις βούτυρο στο ψωμί τους (εκτός αν θες να βάλεις). Καλή μπάλα και απο τον Βόλο (πάλι).


ΘΕΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Πάοκ, Ατρόμητος

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Φοβιτσιάρης-γατάκι διαιτητής Γιάχος.

4 σχόλια:

Ύπνος είπε...

Καλημέρα-σπερα από τον Ύπνο.Σε είδα που έγραψες στο blog του Φυσικού και μπήκα για να δώ και το δικό σου.Είσαι πολύ ωραίος τύπος με τσσαμπουκά και τόλμη,όχι σαν κάτι άλλους που νομίζουν οτί τα ξέρουν όλα.Συνέχισε να βαδίζεις στη μπλογκόσφαιρα η ποιο απλά...

KEEP BLOGGING...

Ύπνος είπε...

Α!Και αν σε ενδιαφέρει ρίξε μια ματιά και στο δικό μου μπλόγκ: http://www.ypnos-blog.blogspot.com

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Ύπνε καλώς ήρθες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι δεν θα σε διαψέυσω. Ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά...σε πρόλαβα. Σ' έχω διαβάσει ήδη, απλά δεν έχω σχολιάσει ακόμα στο μπλογκ σου. Από τη στιγμή που το χιούμορ περισσεύει (στο μπλογκ σου) θα σχολιαστεί...αναλόγως.

Ύπνος είπε...

ΟΚ Καλύτερε!Με πρόλαβες ε;;;