Η αναφορά ενός ηλιθίου για τα λόγια ενός ευφυούς ανθρώπου δεν μπορεί να είναι ακριβής, επειδή υποσυνείδητα μεταφράζει αυτό που ακούει σε κάτι που μπορεί να καταλάβει.

Bertrand Russell

Το να φαίνεσαι ηλίθιος στα μάτια ενός βλάκα, είναι μια ηδονή υψηλής αισθητικής .
George Courteline


ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ (email): kaliteross@gmail.com

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΡΕ!


Ναι, σ΄ εσένα μιλάω ρε βλάκα, άχρηστε, λίγε, επικίνδυνε γονιέ. Σ΄εσένα που από τη μία μας συμβουλεύεις με στόμφο να μην αναρτάμε φωτογραφίες των παιδιών μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προστατεύοντάς τα και, από την άλλη δέχεσαι την πρόκληση (challenge το λένε στο άχρηστο μυαλό σου) και συμφωνείς να ποστάρεις δέκα φωτογραφίες του παιδιού σου για να δείξεις στον κόσμο πόσο "λατρεμένοι" είστε ή πόσο σημαντικό είναι το παιδί σου για σένα.

Το "challenge (μην χέσω) που κυκλοφόρησε τις τελευταίες εβδομάδες ήταν "Μια μέρα στη ζωή, του να είμαι ΜΑΜΑ". Προκαλούσε τις μαμάδες να ανεβάσουν φωτογραφίες από τη ζωή τους ως μαμάδες, Και βγήκαν οι πατσαβούρες/τα ζώα/ οι άχρηστες και άρχισαν να ποστάρουν φωτογραφίες (τις ομορφότερες βεβαίως-βεβαίως) των παιδιών τους. Μιλάμε για την χαρά/ονείρωξη του παιδόφιλου. Έιδα πάνω από 100 φώτος μικρών παιδιών (από 5 έως 16 χρονών) σε πόζες. Μιλάμε για πλήρη εμπλουτισμό του φωτογραφικού αρχείου του κάθε πουστοπαιδόφιλου.

Επιπρόσθετα, από κάτω να βλέπεις εκατοντάδες λάικς από άλλα άχρηστα ζώα, να επαινούν την άχρηστη μάνα για το όμορφο το βλαστάρι της και για το πόσο όμορφη οικογένεια είναι και για το πόσο ικανή μητέρα είναι. Τα άτομα που επιβράβευαν ήταν πραγματικοί (όχι διαδικτυακοί) φίλοι αυτών των άχρηστων γονιών. Ήταν άτομα που έπρεπε να συμβουλεύουν τον άχρηστο (βάρος στην κοινωνία και στο ίδιο του το παιδί) αυτό γονιό να σταματήσει αμέσως να ανεβάζει φωτογραφίες του ανήλικου παιδιού του/της. Από τη στιγμή που ήταν πραγματικοί φίλοι της έπρεπε να την πείσουν να μην συμμετέχει σε αυτό το "τάισμα" των παιδόφιλων (και της ματαιοδοξίας τους). Αυτό δεν πρέπει να κάνουν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ φίλοι;;;

Αυτοί που έδιναν τα λάικς ήταν άτομα που όταν κάνεις συζήτηση μαζί τους θα σου λένε με περίσσεια σοβαρότητα για την αντίθεσή τους σε ποσταρίσματα φωτογραφιών ανήλικων παιδιών. Κι όμως, αυτοί οι άχρηστοι "φίλοι" επικροτούσαν χαϊδεύοντας τα αυτάκια των άχρηστων μανάδων. Προλάβατε και διαιωνίσατε το είδος ρε παρτάλια!!!

Είναι επικίνδυνοι αυτοί οι άνθρωποι. Και αυτοί που ποστάρουν και αυτοί που επικροτούν μέσω λάικς. Μείνετε μακριά από τέτοιους ανθρώπους. Μην τους κάνετε παρέα. Θα είναι βάρος στη ζωή σας. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα σας...μπλέξουν σε δύσκολες καταστάσεις. Η ζωή όλων μας θα ήταν καλύτερη χωρίς εσάς!  Ουστ ρε βλήματα!!
 

1 σχόλιο:

Χαρίλαος Ε.Παπαδόπουλος είπε...

👍
Σαν τις μαμάδες που υπερασπίστηκαν σθεναρά το δικαίωμα τους να θηλάζουν δημόσια χωρίς να μπορούν να καταλάβουν τι είναι ο θηλασμός.

Γεια σου και χαρά σου Καλλίτερε!!!