Η αναφορά ενός ηλιθίου για τα λόγια ενός ευφυούς ανθρώπου δεν μπορεί να είναι ακριβής, επειδή υποσυνείδητα μεταφράζει αυτό που ακούει σε κάτι που μπορεί να καταλάβει.

Bertrand Russell

Το να φαίνεσαι ηλίθιος στα μάτια ενός βλάκα, είναι μια ηδονή υψηλής αισθητικής .
George Courteline


ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ (email): kaliteross@gmail.com

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΠΑΣΑ-ΛΕΙΜΜΑΤΑ/ΛΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ (ΚΑΝΑΚΗΣ)


Λίγα λόγια σας παρακαλώ, για το παιδί θαύμα - απ' όπου τ' αρπάξουμε - παρουσιαστή - ηθοποιό - σκηνοθέτη - τηλεοπτικό παραγωγό - επιχειρηματία - σεναριογράφο - ντίτζει - βίτζει - καταστηματάρχη - ραδιοφωνικό παραγωγό - τραγουδιστή - συνθέτη - στιχουργό - ΔΕΝ γνωρίζω μπράβους της νύχτας και τοκογλύφους - είμαι ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ για το θέμα στις Σκουριές, Αντώνη (Κανάκη) Δούμα!!!
Λίγα λόγια για τον πολυτάλαντο άνθρωπο που πήρε τρεις-τέσσερις νότες και πέντε-δέκα αόριστες μπουρδολογίες, έκανε ένα πασάλειμμα (δηλαδή εργάστηκε) δέκα-είκοσι λεπτών και το "πετάει" στη μάπα κάποιων χιλιάδων προβάτων έτσι απλά για να 'χαμε να λέγαμε.
Λίγα λόγια για τον άνθρωπο που "φωνάζει" οτι δεν τον νοιάζει το αποτέλεσμα/απήχηση που θα έχει το τραγουδάκι, αλλά σβήνει αρνητικά σχόλια και αποκρύπτει στατιστικές του τραγουδιού.
Ρε Αντώνη (Κανάκη) Δούμα, δηλαδή εσύ έφτιαξες αυτό το τραγούδι και πήρες τις γνώμες κάποιων φίλων και επαγγελματιών του χώρου, πριν το κυκλοφορήσεις;;;
Δεν είναι αργά να καταλάβεις οτι αυτοί που σου έδωσαν το "οκ" για το τραγούδι, ΔΕΝ είναι δυνατόν να είναι φίλοι σου γιατί μόνο εχθρός σου θα σου έλεγε οτι το αποτέλεσμα/το τραγούδι είναι καλό και σίγουρα ΔΕΝ είναι επαγγελματίες "εγγρίνοντας" αυτό το παιδικό απο όλες τις παραμέτρους τραγούδι. Καιρός είναι να καταλάβεις οτι υποτακτικοί-άβουλοι-οσφυοκάμπτες δεν είναι μόνο το κοινό που απευθύνεσαι αλλά και οι "φίλοι" και "επαγγελματίες" που σε περιτριγυρίζουν και συναναστρέφεσαι καθημερινά.
Όπως και να 'χει, η προχειρότητα/ξεπέτα που περιστοιχίζει αυτό το "δημιούργημα" και ο χειρισμός της "επικοινωνίας" του τραγουδιού με τον κόσμο, αποδεικνύει άλλη μια φορά το πόσο έυκολα χειραγωγούνται οι μάζες με τις οποίες συνυπάρχω/συνυπάρχουμε και το πόσο έυκολα μερικοί άνθρωποι "περνάνε" στη συνείδηση του κόσμου ως πολυπράγμωνες-πολυτάλαντοι ή ακόμα και ως πρότυπα (ΜΗ ΧΕΣΩ)!!!!
 

4 σχόλια:

Heliotypon είπε...

Αναφέρεσαι στον γνωστό Κανάκη του Ράδιο Αρβύλα; Δεν ήξερα ότι γράφει και τραγούδια...

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Γεια σου ρε νιμού! Βεβαίως, σε αυτόν αναφέρομαι. Κάνει τα πάντα (απ' όπου-αρπκολλατζίδικα τ' αρπάξουμε ή έστω να ακούγεται το όνομά μου) αυτό το παιδί. Αυτή είναι η τακτική (και) των μετρίων.

Ανώνυμος είπε...

Ζηλέψαμε;

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Όχι ρε ανώνυμε (αν και νομίζω οτι είσαι γυναίκα), δεν ζηλέψαμε. Απλά απογοητευτήκαμε γιατί ενώ ο Κανακης είναι ευφυής και δεν έχει ανάγκη κανέναν και τίποτα αυτός "συμβιβάζεται" με καταστάστεις ενάντια στα πιστεύω του (θα έχει λόγους). Καλά το ξεκίνησε και το πήγαινε πριν καμιά 25ετία, μετά μάλλον γνώρισε (και) "λάθος" άτομα/παρέες.