Η αναφορά ενός ηλιθίου για τα λόγια ενός ευφυούς ανθρώπου δεν μπορεί να είναι ακριβής, επειδή υποσυνείδητα μεταφράζει αυτό που ακούει σε κάτι που μπορεί να καταλάβει.

Bertrand Russell

Το να φαίνεσαι ηλίθιος στα μάτια ενός βλάκα, είναι μια ηδονή υψηλής αισθητικής .
George Courteline


ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ (email): kaliteross@gmail.com

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2010-11 (27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΞΑΝΘΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (1-0): Αγώνας παραμονής για τη Ξάνθη. Κατάφερε να κερδίσει γιατί απλά έτσι έτυχε. Δεν περίμενε και κανένας από τη Ξάνθη να πιάσει και καμιά φοβερή απόδοση. Τέτοια ώρα, τετοια λόγια. Έτυχε να βάλει αυτή το γκολ και να κερδίσει. Μάτς για να πονάνε τα μάτια μας έγινε στα πηγάδια. Σώθηκε η Ξάνθη που φυσικά το άξιζε γιατί υπάρχουν χειρότερες ομάδες από αυτήν στο πρωτάθλημα.
Αναμενόμενα κακός ο Αστέρας. Είχε δυο ευκαιρίες να προηγηθεί αλλά το μοντέλο (και όχι ποδοσφαιριστής Παπάζογλου) μας υπενθύμισε το πόσο υπερτιμημένοι είναι πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα. Μόνο ομάδα που μάχεται για την παραμονή δεν μας θύμισε ο Αστέρας. Έργο του "αναμορφωτή" προπονητή Δερμιτζάκη. Καλά να πάθετε. Αξίζετε να πέσετε για πολλούς και διάφορους λόγους.

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (3-1): Πήγε κάποιος κανονικός προπονητής στον Άρη και άρχισαν να φαίνονται κάποια αποτελέσματα. Το μόνο που μπορεί να καταφέρει ο Άρης είναι να βελτιώσει την "ανύπαρκτη" εικόνα που έχει από την αρχή της σεζόν. Από πορεία υποβιβασμού για 25 αγωνιστικές, τώρα ο Άρης καλείται να κάνει πορεία πρωταθλητισμού για τις τελευταίες 5 (τις 2 τις έχει περάσει επιτυχώς). Μάλλον δεν προλαβαίνει... Ο Μπομπαντίγια είναι καλός ποδοσφαιριστής.
Ο Πανσερραικός προσπαθεί να πάιξει μπάλα, αλλά δεν μπορεί. Θα παίξει κάπως καλύτερα εάν δουν τα επόμενα ματς σαν ευχαρίστηση και όχι καθαρά επαγγελματικά. Και ο Γεωργιάδης ανήκει στους υπερτιμημένους ποδοσφαιριστές της Έλλάδας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ (2-2): Κλασικός Ατρόμητος και σε αυτό το ματς. Ικανός να δημιουργεί και να βάζει γκολ, ανίκανος αμυντικά. Ο Δώνης είναι καλός και θα προσπαθεί να το βελτιώσει, απλά οι παίκτες που έχει στην άμυνα είναι μάλλον "λίγοι". Όπως και να 'χει πήρε το πονταλάκι που στη παρούσα φάση είναι θησαυρός. Δύσκολο πρόγραμμα ακολουθεί για τον Ατρόμητο. Είναι μεγάλο μυστήριο η παραμονή ή όχι του Ατρόμητου. Σίγουρα πάντως δεν αξίζει να πέσει.
Ο Παοκ με κατεστραμμένη ψυχολογία, πήρε έναν πόντο (που θα μπορούσε να ήταν τρίποντο). Μια ήττα θα ήταν ακόμα πιο καταστροφική για αυτόν. Αν δεν κάνει άλλη ήττα ως τα πλει-οφς, μπορεί να καταφέρει πράγματα στα 6 παιχνίδια. Και άλλο "λαίτ" πέναλτι υπέρ του Παοκ. Όσο δεν γίνονται "θέματα" τα λάιτ πέναλτι και σε μη ντέρμπι, τόσο θα διαιωνίζεται η καραμέλα περί μεροληψία των διαιτητών υπέρ των μεγάλων.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (1-1): Ο Ηρακλής έχει μάλλον τον τρόπο (ή το κοκαλάκι της νυχτερίδας) να παίρνει πόντους από το πουθενά. Ανύπαρκτη μπάλα πάλι, αλλά πήρε τον πόντο που κατα 90% του χαρίζει την παραμονή. Είναι τυχερός ο Ηρακλής που θα σωθεί και φέτος.
Κλότσησε την ευκαιρία πρόωρης παραμονής ο Πανιώνιος. Τώρα ξαναμπλέκει σε περιπέτειες που σίγουρα πρέπει να "ματώσει" για να βγει καθαρός. Από τη στιγμή που δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ, μπορούσε να κάνει το 0-2 σε δυο τρεις περιπτώσεις και να είναι καβάλα στο άλογο τώρα. Τώρα βρέθηκε στο λάκκο με τ΄αγγούρια.

ΚΑΒΑΛΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (0-1): Η Καβάλα έπαιξε καλούτσικα και κατάφερε να χάσει. Θα ήταν δικαιότερο να είχε σκοράρει πρώτη αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι έχασε. Σιγά μην κάτσω να πω περισσότερα για μια ομάδα που την προπονεί ο πουθενάς προπονητής (;;;;) Ματζουράκης. Από ένα Ψωμιάδη δεν περιμένουμε και περισσότερα πράγματα από τον να πάρει τον "ντροπή" για τον κλάδο των προπονητών Ματζουράκη. Ουστ ρε ξεφτίλες. Καβαλιώτες, αφού δεν αντιδράτε ποτέ στον αλλοπρόσαλλο Ψωμιάδη, τότε είστε άξιοι της μοίρας σας. Θα πέσει πολύ γέλιο στις προπονήσεις της Καβάλας όταν οι παίκτες της καταλάβουν τι εστί Ματζουράκης.
Ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε την γελοία αλλαγή που έκανε ο Ματζουράκης και κατέστρεψε την ομάδα του και έτσι κέρδισε. Δεν ήταν καλός ο Βόλος. Πόσο καλή δηλαδή μπορεί να είναι μια ομάδα του προπονητή Κατσαβάκη. Νομίζω οτι ο Βόλος προλαβαίνει να μείνει εκτός πλει-οφς, καθαρά λόγω προπονητή.
Πάντως η συνύπαρξη Κατσαβάκη-Ματζουράκη στην συνέντευξη τύπου δείχνει και την πρόοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Πολύ γελοίο ήταν το θέαμα να βλέπεις και να ακούς τους "δεν ήμουνα ποτέ προπονητής απλά ένα πιόνι".

ΛΑΡΙΣΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (3-3): Άξια της μοίρας της η Λάρισα. Δεν είναι δυνατόν να προηγείσαι 3 φορές και να μην κερδίζεις. Το παιχνίδι για τη Λάρισα χάθηκε στις λάθος επιλογές προπονητές μετά τον Παπακώστα. Τόσους καλούς πάικτες πρέπει να τους προπονεί ένας καλός και γνωστός προπονητής, όχι ο Κωστένογλου. Οι παίκτες θα γελάνε με αυτόν τον προπονητή παρά θα εμπιστεύονται αυτά που θα προσπαθεί να τους "μάθει". Η ομάδα εκτός των άλλων δείχνει άναρχη.
Παλιά του τέχνη κόσκινο του Εργοτέλη. Αυτή η ομάδα δείχνει να ξέρει να πάιρνει τους πόντους που ψάχνει από εκεί που πρέπει και μπορεί. Μια από τα ίδαι και χθες. Εκμεταλλεύτηκε τα δώρα της αντίπαλης άμυνας και μάλλον έτσι θα σωθεί. Τίποτα ιδιαίτερο από τον Εργοτέλη, απλά έχει κάποιους παίκτες που μπορούν να "καθαρίσουν" τέτοια παιχνίδια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ (6-0): Ο Ολυμπιακός ήταν ικανός-τυχερός να βάλει δυο γρήγορα γκολ. Το ματς τελείωσε εκεί και δεν χωράει κριτική για το τι έγινε μετά. Είχαν πλέον δημιουργηθεί οι συνθήκες για αυτό που ακολούθησε. Δίκαια πήρε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός.
Η Αεκ το μόνο που έπρεπε να κάνει μετά το 2-0 ήταν να δείξει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Και φυσικά δεν το έκανε. Εμ, τι αντίδραση να δείξεις όταν όλη σου την ενέργεια την κατανάλωσες σε πανηγυρισμούς για πρόκριση σε έναν τελικό κυπέλου. Η Άεκ έφτασε στο σημείο να πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό περισσότερο και από τον Ατρόμητο. Παιδική χαρά ήταν η Άεκ με αρχηγό του θιάσου τον προπονητή της που την άφησε στο έλεος και τις ορέξεις των αντιπάλων της.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ (2-1): Μέτριος για άλλη μια φορά ο Παναθηναικός. Γλύτωσε σε κάποιες φάσεις αλλά όπως πάντα είναι ικανός να βάλει δυο τρία γκολ σε αγώνα. Θα επαναλάβω οτι είναι αγγαρεία να πρέπει να κερδίζεις ενώ ξέρεις οτι είσαι δεύτερος ή αλλιώς ο πρώτος χαμένος. Ίσως να φταίει και η ανυπαρξία των άλλων ομάδων που θα μπουν πλέι-οφς και για αυτό ο Πάο το πάει χαλαρά.
Η Κέρκυρα έκανε καλή και ελπιδοφόρα για τα υπόλοιπα ματς εμφάνιση. Δυστυχώς όμως γι αυτούς χρειάζονται πόντους και όχι εντυπώσεις για να σωθούν. Αν και πολύ βελτιωμένη η Κέρκυρα, θα χρειαστεί να ματώσει αγωνιστικά και μη, για να σωθεί. Δύσκολα τα πράγματα.

ΘΕΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 1)Αποτέλεσμα Ολυμπιακού Βόλου, 2) αποτέλεσμα Εργοτέλη.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 1) "Ερασιτεχνισμός" Λάρισας, 2) Άεκ-Χιμένεθ, 3) 1000 εισιτήρια στο ηρακλής-πανιώνιος μετά από το κάλεσμα της διοίκησης προς τους οπαδούς και την κρισιμότητα του αγώνα!!! 4) Καβάλα γιατί ξαναεμφάνησε τον ανύπαρκτο Ματζουράκη στο ποδόσφαιρό μας.

19 σχόλια:

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Το σχόλιο αυτό είναι του gpointofview, το οποίο έγινε στην προηγούμενη ανάρτηση. Απλά το μετέφερα και εδώ μιας και κάνει λόγο και για το οσφπ-αεκ.
Έγραψε λοιπόν ο φίλος μας ο gpointofview:

"Κοίτα κάτι άλλο είναι για τον πούτσο αλλά δεν το καταλαβαίνεις και φοβάμαι ότι δεν έχεις τα φόντα να το καταλάβεις.
Για να παίξεις μπάλα χρειάζονται κατάλληλες συνθήκες και αυτές δεν είναι οι ίδιες για όλες τις ομάδες εξ αιτίας σκεπτικών σαν το δικό σου και των δημοσιογραφίσκων που δεν κρίνουν το ματς με τις φάσεις που γίνονται αλλά εκ των υστέρων και ΕΚ του αποτελέσματος.
Παράδειγμα 1ον
σήμερα είχαμε πέναλτυ και κόκκινη κάρτα στον Σάχα τα οποία αφήνει ο απαράδεκτος Παμπορίδης γιατί η μπάλα καταλήγει γκολ. Εξυπακούεται ότι στο πέναλτυ ΔΕΝ υπάρχει πλεονέκτημα. Ο ίδιος χαρίζει ίσαμε πέντε κάρτες σε Ντιοπ και λοιπούς της ΑΕΚ και μας λέει ο σπήκερ ότι "πιστός στις συνήθειές του ο Παμπορίδης δεν διακόπτει το ματς και έχει δείξει μόνο μια κίτρινη κάρτα στον Ιμπαγάσα" Σε λίγο ο ιμπαγάσα δέχεται φάουλ πέφτει κάτω και πιάνει την μπάλα με τα χέρια ενώ ο διαιτητής ΔΕΝ έχει σφυρίξει. Φυσικά ο Παμπορίδης το καταπίνει - αφού δεν έδειχνε τόση ώρα κάρτες - και ξεφτιλίζει το άθλημα.
Για όλους αύριο θα έχει σημασία μόνο το σκορ...
Ερώτηση κρίσεως ο ίδιος Παμπορίδης (και οι όμοιοί του) πότε είδε με τέτοια ... κατανόηση παίκτη του ΠΑΟΚ ;;
Παράδειγμα 2ον
Για να έρθουμε σε σένα πως εξηγείς
ΕΣΥ τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό (δεν μιλάω για τα πιθανόν τυχαία αποτελέσματα όπως του Αρη ) και τις αντίστοιχες στην Ελλάδα ;
Ξαναδές ψύχραιμα τα ματς του ΠΡΩΤΟΥ γύρου με ΟΣΦΠ, ΠΑΟ έξω και με την ΑΕΚ μέσα (η φάση με το τρικλοπόδι του Γεωργέα στον Βεϊρίνια που έφευγε μόνος του βγάζει μάτια !! ούτε φάουλ δεν δόθηκε) Τέτοια πράγματα (σχεδόν) κάθε χρόνο υποχρεώνουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ σε αλλαγή στόχων από τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και φιλοδοξιών ενώ οι ξεπουλημένοι γραφιάδες γράφουν ότι η "καλή ομάδα θα φανεί στο σύνολο των 30 παιχνιδιών"

Οσοι με ξέρουν θυμούνται τι είπα όταν η "κλήρωση" έστειλε τις 4 μεγάλες χώρια από τις 4 "μικρές".
Δεν πιστεύω ότι η κλήρωση τυχαία κάθησε στο 1/128 αποτέλεσμα απλά όταν εσείς βλέπατε Βόλο εγώ έλεγα Ατρόμητος (Σπανός για την ακρίβεια, τόχουμε ξαναδει το έργο με την Χαλκηδόνα στην Ευρώπη, να μην γίνομαι κουραστικός για το πως)
Συνεπώς δεν στενοχωρήθηκα όσο νομίζεις γιατί δεν ήταν κάτι στο οποίο πίστευα μετά την κλήρωση."

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Τζι θα σου απαντήσω αλλά πρώτα εξήγησέ μου σε παρακαλώ τι εννοείς όταν αναφέρεσαι στον Παμπορίδη και το τρίτο γκολ του οσφπ.

Ανώνυμος είπε...

εννοει οτι οταν ο τζιμπουρ βγαζει την πασα για τον φουστερ και ο φουστερ παει να τσιπησει την μπαλα ο σαχα ανατρεπει τον φουστερ και ειναι κοκκινη καρτα και πεναλντι για τον ολυμπιακο.ο παμποριδης ομως αφηνει πλεονεκτημα! στο πεναλντι και μπαινει γκολ.κατι παρομοιο ειχε γινει με το οσφπ-πανσερραικο αλλα εκει νοιζω σφυριξε πεναλντι

Giannis είπε...

εννοει οτι οταν ο τζιμπουρ βγαζει την πασα για τον φουστερ και ο φουστερ παει να τσιπησει την μπαλα ο σαχα ανατρεπει τον φουστερ και ειναι κοκκινη καρτα και πεναλντι για τον ολυμπιακο.ο παμποριδης ομως αφηνει πλεονεκτημα! στο πεναλντι και μπαινει γκολ.κατι παρομοιο ειχε γινει με το οσφπ-πανσερραικο αλλα εκει νοιζω σφυριξε πεναλντι

Gee Pontius είπε...

Σωστά είδε ο Γιάννης το μαρς πέναλτυ του Σάχα το οποίο ο Παμπορίδης μπορεί να θυμόταν να σφύραγε μόνο αν η μπάλα πήγαινε άουτ !!!
(ερώτηση κρίσεως : θα έδειχνε τότε κόκκινη κάρτα ;;)
Απλά η εφαρμογή των κανονισμών είναι για τον πούτσο και φυσικά αυτό βολεύει και τους αθλητικογραφίσκους ώστε να επιχειρηματολογούν στηριζόμενοι σε απονομές "δικαιοσύνης" κατά το δοκούν.
(το χέρι στην πλάτη του αντιπάλου είναι παράβαση και τιμωρείται με πέναλτυ μέσα στην περιοχή, για σένα μπορεί να είναι "λάιτ" πέναλτυ αλλά όπως θα ξέρεις δεν υπάρχει "ολίγον έγκυος". Απλά είχες συνηθίσει να μην σφυρίζονται υπέρ του ΠΑΟΚ όσο είχε ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και τώρα σε "παραξενεύει", υπομονή από Σεπτέμβρη θα "ξαναϊσιώσουν" οι διαιτησίες και θα βρεις τα νερά σου)
Ενα άλλο χαρακτηριστικό των ραδιοφωνάδων είναι η υποβάθμιση της υπόθεσης με τις κασέτες "έλα μωρέ, μια από τα ίδια, τίποτε δεν θα γίνει" κ.λ.π. ελπίζοντας να συνεχίσουν να τα "παίρνουν" από τους παράγοντες.
Μόνο στον ΠΑΟ έχουν αρχίσει να ξυπνάνε βλέποντας ότι μ' αυτό που ξεκίνησαν θα πάρει και αυτούς η μπάλλα και προπαγανδίζουν σαν τιμωρία όχι υποβιβαμούς αλλά πρόστιμα και αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές οργανώσεις για μια χρονιά, ελπίζοντας να "τσιμπήσουν" οι ομάδες που ακολουθούν την πεντάδα και θα καρπωθούν τις δυό-τρεις θέσεις (από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, Βόλο).
Αλλά φαίνεται ότι ο Πλατινί άλλα έχει στον νού του ...

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Giannis, ήθελα να δω εάν ο Τζι "έκρυβε" και κάποιο άλλο νόημα πίσω απο αυτά που είπε.

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Τζι τελικά είσαι τόσο πορωμένος που το έχεις χάσει τελείως. Η περίπτωσή σου χρήζει ιατρικής παρακολούθησης. Πάλι είδες οτι ο διαιτητής (παμπορίδης) έπαιξε/έσπρωξε Ολυμπιακό;;
Στη συγκεκριμένη φάση ο Παμπορίδης ευνόησε την Αεκ ρε φίλε.

Όταν το σκορ είναι 2-0 και γίνεται αυτή η φάση στο 20στό λεπτό,
εάν θέλεις να σπρώξεις/ευνοήσεις/ανταποδώσεις τον οσφπ, τότε σφυρίζεις πέναλτι και δίνεις κόκκινη κάρτα αφήνοντας την Αεκ με 10 παίκτες, με αναπληρωματικό πιτσιρικά τερματοφύλακα και πίσω 3-0 στο 20'. Τότε το σκόρ μπορεί να φτάσει και στο 10-0.
Το κάνεις αυτό και έχεις και το δίκιο με το μέρος σου γιατί αυτό θα ήταν το σωστό σφύριγμα.
Ο Παμπορίδης στην ουσία την αεκ "έσπρωξε" σε αυτή τη φάση. Φυσικά το έκανε άθελά του, λόγω ανικανότητας. Στην ουσία και μιλώντας "απόλυτα" ο Ολυμπιακός αδικήθηκε από τη συγκεκριμένη απόφαση του Παμπορίδη.
Όπως καταλαβαίνεις τα περισσότερα από τα ευφάνταστα σενάριά σου, επάνω σε μια τέτοια πορωμένη/πάντα με αδικούν, επιχειρηματολογία στηρίζονται.
Τζι, πιστεύω οτι αδικείς τον εαυτό σου με τις παοκτσιδικες παροπίδες που φοράς. Μπορείς να προσφέρεις σε ποδοσφαιρικές συζητήσεις (και όχι μόνο). Όταν βγάζεις τις παροπίδες είσαι πραγματικά σούπερ.

Gee Pontius είπε...

Καλά ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ή παίρνεις τις επιθυμίες σου για πραγματικότητα.
Είδες πουθενά να λέω ότι έσπρωξε τον ΟΣΦΠ ή την ΑΕΚ ;
ΕΤΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ που δεν γίνεται ενώ εσύ τους θελεις ΛΑΣΤΙΧΟ ώστε να βαυκαλίζεσαι ότι αποδίδεις ... δικαοσύνη αλά Παμπορίδη!
Μάθε το, ο Θεός μόνο αποδίδει δικαιοσύνη οι άνθρωποι μόνο νόμους και κανονισμούς εφαρμόζουν.
Και για να δεις ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ είναι τα σκεπτικά σου περί δικαοσύνης, σε ρωτάω δεν αδικήθηκαν οι ανταγωνιστές της ΑΕΚ και του ΟΣΦΠ από την μη τιμωία Σάχα, Ντιόπ και Ιμπαγάσα ;(για τον τελευταίο κάνεις την πάπια, πάγια τακτική σου)
Λυπάμαι αλλά το μπλογκ σου αναμασά απόψεις αθλητικογραφίσκων βασικών υπεύθυνων για τα χάλια του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα με τις κωλοφυλλάδες τους και την στραβή κριτική τους ΕΚ των αποτελεσμάτων και όχι από την ουσία ώστε να χαϊδεύουν αφτιά οπαδών.

KANTHAR0S είπε...

Άστα αυτά τώρα και πες μου αν πιστεύεις ότι ο Άρης μπορεί να μπει πεντάδα.

dsquared είπε...

@KANTHAR0S
Μιλαμε θα μπει στη χρυση 3άδα σου λεω,
απο εγγυρη πηγη πάντα μιλάω!

DIN

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Οχι Τζι, δεν είδα πουθενά να λες οτι ο διαιτητής έσπρωξε τον οσφπ. Τα συμφραζόμενα το λένε.
Το μεσαίο σου όνομα είναι Ρίζος;;;
Ο Θεός αποδίδει δικαιοσύνη;;;
Βγάλε τις παροπίδες.
Μάλλον δεν έχεις παίξει μπάλα ποτέ!! Και αν έπαιζες, μάλλον χάρη θα σου έκαναν γιατί συνέχεια θα διέκοπτες το παιχνίδι για κάτι το "αμφισβητούμενο".
Μάλλον θα ήταν η τακτική σου στο να συνεισφέρεις και εσύ στο παιχνίδι.
Θα είχες καταλάβει οτι το μόνο που δεν με ενδιαφέρει στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα, αφού ασχολούμαι συνεχώς με την ποιότητα της μπάλας που βλέπω.
Αντιθέτως, εσύ ασκείς κριτική βάσει του αποτελέσματος και την ικανοποίηση/απογοήτευση που αντλείς από αυτό.

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Γεια σου ρε Κάνθαρε. Ο Άρης βάσει των 25 πρώτων αγωνιστικών δεν δικαιούται να βγει στα πλει-οφς.
Τώρα μάλλον δεν προλαβαίνει. ίσως προλάβει σε διπλές-τριπλές ισοβαθμίες στους 45 βαθμούς.
Άρα για μένα ούτε δικαιούται, ούτε προλαβαίνει.

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Din, ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;;; Πες μας χωρίς να χρησιμοποιήσεις ονόματα.
Εμφανίστηκες μωρή εξαφανισμένη;;;;

Gee Pontius είπε...

Η υπόθεση Μιραλάς εκδικάσθηκε Σάββατο (!!) για να προλάβει να αγωνισθεί ΕΝΑΝΤΙΟΝ του ΠΑΟΚ
Η τιμωρία της ΑΕΚ εκδικάσθηκε Δευτέρα ώστε να παίξει με κόσμο στον αγώνα του κυπέλλου ΕΝΑΝΤΙΟΝ του ΠΑΟΚ.
Τώρα ο κύριος (;) Ναυπλιώτης πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ του κυρίου (;) Πιλάφιου ΔΕΝ προλαβαίνει να δικάσει μέχρι την Πέμπτη ώστε να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟκ στο πρωτάθλημα αλλά μετά στα πλαίη οφφ !!!

Ξάδερφός σου είναι ;;
Γιατί το ίδιο σκεπτικό για τους κανονισμούς έχετε !
Να μην εφαρμόζονται παρά μόνο σαν
λάστιχο όπως σας βολεύει !!

Μπορώ να καταλάβω τους επαγγελματίες δημοσιογράφους που καταπίνουν διάφορα για να μη χάσουν το ψωμί τους.
Εσύ όμως ;;
ή είναι θέμα διαστροφής ή είσαι επαγγελματίας και άτιμα το κρύβεις σ' αυτό το μπλογκ.

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Βρε Τζι, η υπόθεση Μιραλάς εκδικάσθηκε Σάββατο για να προλάβει να πάιξει εναντίον του Άρη. Εσύ πάλι λόγο των παροπίδων που φοράς βλέπεις παντού παοκ.
Γιατί συνεχίζεις να με επιβεβαιώνεις ρε φίλε;;; Εγώ φταίω μετά να σε κρίνω αναξιόπιστο σε αυτά που λες;;;
ΔΕΝ είμαι δημοσιογράφος. Ούτε καν εκκολαπτόμενος.
Επειδή δεν ξέρω (ακόμα) τον κανονισμό για τα χρονικά όρια εκδίκασης αθλητικών υποθέσεων, θα σου πω απλά κάτι.
Εάν η πειθαρχική επιτροπή όρισε ως ημερομηνία εκδίκασης της υπόθςσης του παοκ την 31 Μαρτίου αγνοώντας κάποιους κανονισμούς (ή παρατύπως) τότε έσφαλε.
Εάν όμως έχει το διακαίμα να την ορίσει τότε, αμέσως η διαμαρτυρία του παοκ είναι ξεκάθαρο οτι ζητάει από τα αρμόδια όργανα να "ευνοηθεί" και αυτός όπως ο οσφπ, ο παο και η αεκ.
Στην ουσία αυτό θέλουν στον Παοκ και σε όλες τις ομάδες πλην ΠΟΚ. Να ανήκουν και αυτοί στις ομάδες που ευνοούνται και όχι στην ισονομία. Με άλλα λόγια θέλουν την "ισόνομη παρανομία".

Gee Pontius είπε...

Κοίτα δεν είσαι πα;ιδάκι για να πιάνεσαι από λεπτομέρειες που θυμίζοθν ορθογραφικά λάθ για να βγάλεις τα συμπεράσματα που θέλεις, Ούτε θα τρώω τις ώρες μου γκουγκλάροντας για να βρώ ακριβή στοιχεία αφου κανένας ΝΟΗΜΩΝ άνθρωπος δεν θα θεωρήσει σπουδαιότερο το εναντίον ποιού αγωνίσθηκε ο Μιραλάς από την σύγκλιση της επιτροπής το Σάββατο για να το πετύχει.
Μην παλιμπαιδίζεις λοιπόν και μάθε όταν δεν έχεις επιχειρήματα να μη καταφεύγεις στην δήθεν άγνοια και ψιλολεπτομέρειες για δημιουργία εντυπώσεων.
Οσον αφορά την "ισόνομη παρανομία" είναι μια μπαρούφα και μισή γιατί όποτε γουστάρει συνέρχεται η επιτροπή και φυσικά νομιμότατα εντός τόσων ημερών. Μόνο που τώρα που εκδικάζει ΠΑΟΚ δεν "μπορεί" παρά την τελευταία ΜΟΝΟ μέρα της προθεσμιας ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ.
Οπως ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ σήμερα και κατόπιν εορτής έφθασε στον Πιλάφιο η επυιστολή του κολλητού του Μαρινάκη η επιστολή του που σαν πρόεδρος της ... Σούπερ Λίγδας συναινεί για το αίτημα του ΠΑΟΚ ώστε να μην δημιουργούνται κακές εντυπώσεις περί ισονομίας.

Καληνύχτα σου και περαστικά σου

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Τζι, το "ορθογραφικό" λάθος στο οποίο αναφέρεσαι αποτελεί το 50% της επιχειρηματολογίας σου. Μάλλον δεν είναι και τόσο ασήμαντο, όπως θέλεις να το παρουσιάσεις.
Όταν ο "αντίπαλος" παρουσιάζει εσκεμμένα/επανειλλημένα ημιαλήθη επιχειρήματα, τότε ο αντίλογος πρέπει να βασίζεται είτε σε ημι-αλήθειες είτε στην επισήμανση της αναξιοπιστίας του "αντιπάλου". Εγώ επέλεξα το δεύτερο.
Πάω στοίχημα οτι στα διόδια, πάντα νομίζεις οτι επιλέγεις την ουρά με τα περισσότερα αυτοκίνητα ή στο γκισέ μιας τράπεζας την ουρά με τον πιο βραδύστροφο ταμία.
Τα 5 χιλιάρικα πρόστιμο για το κεφάλι του Μιραλάς ήταν δίκαιο; Αυτό που θέλω να σου πω είναι οτι το σύστημα του ΠΟΚ αδικεί τους πάντες και όχι μόνο τον Παοκ. Εσύ με τα λεγόμενά σου δείχνεις οτι θέλεις να γίνεις ενεργητικό μέρος του συστήματος και δεν θα γούσταρες την εξαφάνιση αυτού. Όποια ομάδα/οπαδός γουστάρει αυτό, τότε τα "λούζεται".
Γιατί επιμένεις να μου στέλνεις περαστικά;; Μάλλον εσύ τα χρειάζεσαι!

Gee Pontius είπε...

οταν ένας ποδοσφαιριστής κτυπήσει αντίπαλο αποβάλλεται , όταν κτυπήσει τον διαιτητή το ματς ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ.
Πριν μιλήσεις για το "άγνωστο αντικείμενο" στον Μιραλάς μήπως να θυμόσουνα το κέρμα στον επόπτη Τρύφωνα στο πρώτο παιχνίδι ;;Αλλά ξέρω από το Αντι ΠΑΟΚτσήδικο μένος σου ήθελες τιμωρία μόνο στο δεύτερο επιόδιο.
Το σκεπτικό σου είναι το ίδιο κατάπτυστο με της ΕΠΟ, ΓΓΑ κ.λ.π. απλά εσύ καλύπτεσαι από το ψευδές επιχείρημα "το ΠΟΚ και οι άλλοι" και κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν 15 ομάδες για να ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ χρήμα και μία που δεν έχει (αν είχε ίσως να ξέπλενε κι αυτή0 αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε με το αν.
Δεν το βλέπεις πως με την κρίση δεν έχουν (μαύρα) λεφτά οι παραδοσιακοί ... παράγοντες (γιατί άσπρα επενδύουν μόνο τα κορόιδα )
Δεν έχεις ένα φίλο δικηγόρο να σου επιβεβαιώσει ότι δεν έχουν λεφτά ούτε οι ναρκωτικέμποροι ;
Που να βρεθούν τα μαύρα (πλην μιας εξαίρεσηςπου κάνει ΜΠΑΜ )
Αυτό δεν είναι κατα βάσιν τόοοσο κακό και η φόρμουλα και άλλα αθλήματα στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος στηρίζονται. Αλλά εκεί τουλάχιστον προσπαθούν για την ισονομία σεβόμενοι το θέαμα, δεν ξεφτιλίζουν έτσι τους θεσμούς του προϊόντος τους.
Περαστικά

dsquared είπε...

εμφανιστηκα και δεν λεω τιποτα γισα το τοπι!

din