Η αναφορά ενός ηλιθίου για τα λόγια ενός ευφυούς ανθρώπου δεν μπορεί να είναι ακριβής, επειδή υποσυνείδητα μεταφράζει αυτό που ακούει σε κάτι που μπορεί να καταλάβει.

Bertrand Russell

Το να φαίνεσαι ηλίθιος στα μάτια ενός βλάκα, είναι μια ηδονή υψηλής αισθητικής .
George Courteline


ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ (email): kaliteross@gmail.com

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2010-11 (19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΛΑΡΙΣΑ (1-0): Η Κέρκυρα ανταποκρίθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα. Ήξερε οτι πιθανή νίκη της θα έκοβε πολύ από το οξυγόνο του αντιπάλου της και τα κατάφερε. Είναι αρκετά βελτιωμένη η Κέρκυρα με το νέο προπονητή της. Αλλάζει πιο πολλές πάσες και φτάνει με περισσότερους παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Αυξάνει έτσι τις πιθανότητές της να βάλει κάποιο γκολ και να πάρει το τρίποντο. Η μεγάλη πάντως βελτίωση που δείχνει η Κέρκυρα είναι ενθαρρυντική για την προσπάθεια παραμονής που κάνει. Σίγουρα θα έχει άγχος μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
Όταν σε λένε Λάρισα, προέρχεσαι από νίκη, έχεις νέο προπονητή και κάνεις αυτή την εμφάνιση μέσα στην έδρα ενός βασικού ανταγωνιστή σου, τότε αξίζει να πέσεις. Τρεις τελικές έκανε η Λάρισα και όλες ήταν σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Με λίγα λόγια η Λάρισα δεν πάτησε περιοχή. Μάτς μισή παραμονή ήταν το συγκεκριμένο και το πάθος των ποδοσφαιριστών της Λάρισς ήταν ίδιο με το πάθος που έχει ο παπάς όταν κοινωνεί το πλήθος στις 10 το πρωί στις εκκλησίες. Που πας ρε (συμπαθέστατε αλλά με πουθενάδες συμβούλους) Πηλαδάκη με προπονητή τον Κομποσκοίνογλου. Παραμονή πας να διεκδικήσεις όχι ράντισμα στον επιτάφιο. Πάθος έχει μόνο ο Κατσιαρός από την Λάρισα. Η Λάρισα θα πέσει απλά και μόνο επειδή ο Πηλαδάκης άκουσε/πίστεψε κομπογιανήτες ανθρώπους για το στήσιμο της ομάδας. Και το προηγούμενο καλοκαίρι και τώρα το χειμώνα. Αντε και του χρόνου μέχρι και η Καλλονή Λέσβου θα παίξει στο AEL FC (KL)ARENA (χιούμορ). Κρίμα για τον Πηλαδάκη και για τον κόσμο της ΑΕΛ. Ο κομποσκοίνογλου είδε θετικά πράγματα από αυτή την ήττα!!!! Είναι καθαρό πλέον οτι αυτός ο προπονητής πήγε στη Λάρισα όχι με σκοπό να τη σώσει αλλά να είναι ο προπονητής της του χρόνου στη Β' Εθνική.

ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ (2-1): Συνεχίζει ο Παοκ να παίρνει τρίποντα και καλά αποτελέσματα με υποφερτές εμφανίσεις. Έχει την ποιότητα να κερδίζει τα "εύκολα" ματς και να μην χάνει στα "δύσκολα". Είναι και ο κόσμος πάντα κοντά του και έτσι δεν δείχνει να απειλείται η τρίτη θέση. Μπορεί και τη δεύτερη. Έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας μετά την ισοφάριση και αυτό είναι θετικό σημάδι για μια ομάδα. Είναι πάντως ένα κλικ χειρότερος από πέρσι κυρίως λόγω της πιο εύθραυστης άμυνας και της "πεσμένης" δημιουργικής-μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Πάοκ πάντως βαδίζει σε καλά και ήρεμα (φαινομενικά) μονοπάτια.
Η Ξάνθη συνέχισε τις καλές τηρουμένων των αναλογιών εμφανίσεις. Είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Όχι τίποτα το εντυπωσιακό βέβαια, αλλά ικανό για να σώσει τη χρονιά που διανύουμε. Τουλάχιστον είναι ικανή να διεκδικήσει τα ματς και όχι να αρκείται μόνο σε αντιποδόσφαιρο-κλωτσοσκούφι. Δεν έσωσε ακόμα την παρτίδα η Ξάνθη.

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (0-4): Η Αεκ τελικά μας αποδεικνύει οτι ψιλό-χοντρό εξαρτάται από την μέρα που θα βρεθούν οι Σκόκο, Μπλάνκο, Λύμπε και Δέλλας. Αυτό δεν είναι καλό σημάδι για μια μεγάλη ομάδα. Βάλτε στην εξίσωση και την διοίκηση ταβέρνας της ομάδας και έτσι μπορείς να εξηγήσεις τα σκαμπανεβάσματα της απόδοσης. Εκ των αποτελεσμάτων φαίνεται και η "γύμνια" του ρόστερ της Αεκ. Κακά τα ψέματα αρκετοί παίκτες της ομάδας είναι για πολύ μικρότερου βεληνεκούς ομάδες. Προβλέπονται πλέον πολλά σκωτσέζικα ντουζ για τους οπαδούς της Αεκ.
Ο Βόλος συνεχίζει την σούπερ φετινή του πορεία. Παίζει μπάλα από την αρχή της σεζόν και μόνο από θέματα τύχης δεν είναι στην τρίτη θέση ή τέλος πάντων πιο κοντά στον Πάοκ. Μόνο το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΟΣΦΠ μπορεί να συγκριθεί με αυτό του Βόλου. Για εμένα βέβαια το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος το παίζει ο Βόλος. Δυνατή ομαδική αμυντική λειτουργία, πολύ καλή επιθετική ανάπτυξη, πολλές και γρήγορες μεταβιβάσεις, άριστη ανάπτυξη αιφνιδιασμού και πολλές άλλες λεπτομέρειες συνθέτουν το ποδόσφαιρο που μας προσφέρει ο Βόλος. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια ομάδα;; Όλα αυτά μας τα δείχνει συνέχεια ο Βόλος και τα ξαναέδειξε μέσα στο οακα. Ευχαριστούμε για το θέαμα που μας προσφέρεις ρε Βόλε.

ΚΑΒΑΛΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ (3-0): Η Καβάλα ξεχωρίζει από το σορό των 10 όμοιων ομάδων που υπάρχουν στο πρωτάθλημα λόγω της ποιότητας μερικών από τους ποδοσφαιριστές της. Και με αυτούς κερδίζει. Απλά είναι τα πράγματα. Αμύνονται σωστά και δυνατά, δημιουργούν και εκτελούν συχνά πυκνά. Το θέμα είναι οτι η ίδια η Καβάλα δεν ξέρει τι θέλει από τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα. Μας δίνει την εντύπωση μερικές φορές οτι θέλει να μας αποδείξει οτι είναι καλή ομάδα αλλά απο την άλλη οτι δεν θέλει να πάει και πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Ένας λόγος μπορεί να είναι οτι οι ιδιοκτήτες της δεν θέλουν να βγουν Ευρώπη γιατί δεν θέλουν να ασχοληθεί μαζί τους η ΟΥΕΦΑ. Μια σκέψη είναι μόνο αυτή και τίποτα άλλο. Θα δούμε...
Ο Ηρακλής σου δίνει την εντύπωση οτι βελτιώνεται συνεχώς αλλά δεν μπορεί να μαζέψει πόντους που θα κάνει τη ζωή τους ευκολότερη. Άρα μάλλον ήταν σε πολύ χάλια αγωνιστική κατάσταση και η βελτίωσή του δεν αρκεί ακόμα για καλύτερες μέρες. Το πιο πιθανόν είναι να τους πάρει "από κάτω" ψυχολογικά και να τρέχει και να μην φτάνει για τη συνέχει του πρωταθλήματος. Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό ακόμα ο Ηρακλής. Φυσικά η θεοποίηση και η μεταγραφολογία του τίποτα (βλ. Μάρα, Σολτάνι, Βέλλιος) μόνο κακό κάνει στην ομάδα. Και φυσικά εννοώ οτι οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι απλώς της σειράς και η εμπλοκή τους σε σενάρια μόνο έπαρση στους ίδιους και κακό στην ομάδα προσφέρει. Δύσκολη η συνέχεια για τον Ηρακλή, παρά την βελτίωσή του.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (0-1): Αν δεν κυνηγήσεις αυτό το ματς ρε Πανσερραικέ, τότε ποιο θα κερδίσεις;; Ανύπαρκτος ήταν ο Πανσερραικός στο πρώτο ημίχρονο όπου θα μπορούσε να χάνει άνετα. Ούτε μπάλα έπαιξε, ούτε πάθος είχε. Έτσι δυστυχώς δεν μπορείς να σώσεις την κατηγορία. Όταν κατάλαβε οτι μπορεί να πάρει το παιχνίδι (που έπρεπε να μπει για να το πάρει), ήταν πλέον αργά. Προπονητής και παίκτες είναι αδικαιολόγητοι για την μπάλα και το πάθος που δεν παρουσίασαν. Πολύ δύσκολα πλέον θα σωθεί ο Πανσερραικός. Μεγάλο φαβορί μαζί με τη Λάρισα.
Ο Ατρόμητος μπήκε στο ματς καλά, έπαιξε τρελό μονότερμα τον Πανσερραικό και κατάφερε να κάνει μία ολόκληρη ευκαιρία!!! Σημάδι κακής νοοτροπίας από τους παίκτες του Ατρόμητου. Με τέτοιο μονότερμα έκαναν μόνο τρεις τελικές στο ματς και κέρδισαν κυριολεκτικά με τη ψυχή στο στόμα. Το μόνο θετικό ήταν το τρίποντο. Γενικά το πρόσημο του αγώνα κρίνεται μάλλον αρνητικό για τον Ατρόμητο. Απλά ανέβηκαν λίγο στη βαθμολογία και βρίσκονται πλέον εκεί που τους αξίζει. Δεν τίθεται θέμα παραμονής ή οχι του Ατρόμητου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (0-1): Ο Αστέρας δεν είχε να χάσει τίποτσ από αυτό το ματς. Μόνο μια καλούτσικη εμφάνιση αρκούσε για να φύγει με θετική ψυχολογία από το ματς, αλλά ούτε αυτό κατάφερε. Δεν έκανε τίποτα σε όλο το ματς ο Αστέρας. Τώρα που βρέθηκε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, μεγάλη σημασία θα έχει η διαχείριση της ψυχολογίας της ομάδας. Να σας πω και τη μαυρη αλήθεια δεν τα βλέπω και καλά τα πράγματα στην Τρίπολη γιατί ο νέος της προπονητής όλο για νέες μεταγραφές μιλούσε, πράγμα που δείχνει τι έχει περισσότερο στο μυαλό του. Η ομάδα έχει παίκτες μίστερ προπονητά, καλή διαχείριση και κίνητρο χρειάζεται η ομάδα.
Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά, προσπάθησε και έκανε ευκαιρίες και δεν κινδύνευε καθόλου στην άμυνα. Πήρε και το κλασικό σφύριγμα από τους φλωροδιαιτητές που έχουμε στο πρωτάθλημα και έτσι είναι καβάλα στο άλογο. Ένα ακόμα πρωτάθλημα που αξίζει (παικτικά) να πάρει ο Ολυμπιακός θα περάσει στην ιστορία (και δικαίως) ως άλλο ένα "πέτσινο" πρωτάθλημα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΡΗΣ (0-0): Ο Εργοτέλης παραδόξως φοβήθηκε το συγκεκριμένο ματς. Δεν έπαιξε μπάλα ο Εργοτέλης στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο κατάλαβε οτι μπορεί να το κερδίζει και ανέβασε πάρα πολύ την απόδοσή του. Κατάφερε και έκανε 13 τελικές στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν... Ίσως ο ένας πόντος να ικανοποιούσε τον Εργοτέλη. Από τη στιγμή που ο στόχος του είναι η γρήγορη παραμονή τότε καλός ήταν και ο πόντος.
Ο Άρης έπαιξε το καλύτερό του 20λεπτο για φέτος στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Έκανε τρεις τελικές σε αυτό το διάστημα (5 σε όλο το ματς!!!!!) και έβαλε και ένα γκολ που κακώς (για εμένα) δεν μέτρησε (πάλι). Από εκεί και πέρα ήταν ο συνήθης φετινός μετριότατος Άρης. Ακίνδυνος μεσοεπιθετικά και "τρικυμίας" στην άμυνα. Πάντως κατάφερε και πήρε τον έναν πόντο, η ήττα θα είχε καταστροφικά αποτελέσματα στην ήδη πεσμένη ψυχολογία της ομάδας. Εάν δεν βγουν οι μεταγραφές του Άρη θα έχει πρόβλημα για την παραμονή. Όχι απαραίτητα οτι θα πέσει, αλλά θα ζει με το άγχος ως το τέλος. Το να μην κάνει ο προπονητής του Άρη καμία αλλαγή σε όλο το ματς και με τον Εργοτέλη σαφώς ανώτερο μετά το 60' δείχνει τη γύμνια ενός ρόστερ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (1-1): Ο Πανιώνιος είναι αισθητά βελτιωμένος σαν ομάδα. Αυτό που βλέπουμε στα τελευταία ματς σίγουρα δεν αξίζει να πέσει κατηγορία. Έχει αυτοπεποίθηση, αλλάζει πάσες, δημιουργεί φάσεις και πλέον με το Μήτρογλου σκοράρει κιόλας. Στην αρχή έκραξα το Λεμονή (ακόμα την ίδια γνώμη έχω) αλλά αυτό που παρουσιάζει η ομάδα είναι (και) δικό του έργο. Μεγάλη υπόθεση είναι τελικά για μια ομάδα να ξέρει οτι έχει φορ που μπορεί να "παστελώνει". Μόνο η διοικητική ανακατοσούρα μπορεί πλέον να ρίξει τον Πανιώνιο, γιατί αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο είναι ικανό να κρατήσει την ομάδα.
Ο Παο επιβεβαίωσε αυτό που λέμε πολύ καιρό τώρα. Μια μέρα ήταν άστοχος (όχι κακός) ο Σισέ και δεν μπόρεσε ο Παο να κερδίσει. Πολύ απλά γιατί δεν υπάρχει άλλος καλός ποδοσφαιριστής στον Παο. Ένας ψευτοΛέτο και λίγο Λάζαρος δεν είναι ρόστερ πρωταθλητισμού ακόμα και να σου χαρίζουν ένα πέναλτι. Φαινόταν οτι ο Παναθηναικός (άσχετα από τις αναιμικές νίκες που έπαιρνε τελευταία) ήταν πιο κοντά στη γκέλα παρά σε ένα σερί νικών. Τώρα σε 11 αγώνες χρειάζεται τρία ανάποδα αποτελέσματα του Ολυμπιακού. Άρα 8 είναι οι αγώνες για το τέλος του πρωτσθλήματος για τον Παο. Τα περιθώρια στένεψαν ασφυκτικά πλέον...για τίτλο. Έρχεται και ο Πάοκ με φόρα και τότε...

ΘΕΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Ολυμπιακός Βόλου ακόμα μια φορά. Μεγάλη νίκη της Κέρκυρας.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Αστείες διαιτητικές αποφάσεις σε Τρίπολη, Νέα Σμύρνη και Παγκρήτιο.

17 σχόλια:

Dimos El Grec είπε...

Καλησπέρα Καλύτερε!

Αυτή τη βδομάδα ήμουν κι εγώ καλύτερος μιας και κατάφερα να επιζήσω μέσα στην θύρα 4, πρώτον από τόσο μπάφο και καπνογόνο, και δεύτερον μη πανηγυρίζοντας την ισοφάριση του Πόι!

Ξεκινώντας από το δικό μας ματσάκι όντως ο ΠΑΟΚ έπαιξε λίγο καλύτερα αλλά κι εμείς το παλέψαμε πολύ. Υπάρχει όμως ζήτημα με το Φερ Πλέι που σωστά έθεσε ο προπονητής μας. Ο ΠΑΟΚ δεν κράτησε Φερ Πλέι σε πάνω από μια φασεις και σε μια απο αυτές δεχτηκαμε και το 1-0. Η Ελλάδα είναι κάτω από την 30η θέση στην βαθμολογια φερ πλει στην ευρωπη... δεν νομιζω να ειναι τυχαιο...

Κατά τα άλλα ο Βόλος παίζει όντως μεγάλη μπάλα, και η Καβάλα νομίζω πως αξίζει να πάει Πλέι οφ.

Τέλος για την διαιτησία, είναι εδώ και καιρό τραγική. Δες εδώ το σχετικό αφιέρωμα του sportdog για τους 2 πρώτους... www.sportdog.gr%2Farticle%2F8400%2Fe-sphage-ton-amnon-vinteo&h=4ec3e

giannis είπε...

Ένα ακόμα πρωτάθλημα που αξίζει (παικτικά) να πάρει ο Ολυμπιακός θα περάσει στην ιστορία (και δικαίως) ως άλλο ένα "πέτσινο" πρωτάθλημα. πετσινο πρωταθλημα γιατι οι 2 μοναδικες αλλοιωσεις αποτελεσματος ηταν το ματς με την λαρισα και το ματς με τον αστερα τριπολης.αντιθετα με τον παναθηναικο εχει γινει αλλοιωση αποτελεσματος 4 φορες αρησ επι 2 με τον πανσερραικό τον πανιωνιο.Οι διατητες πιο πολύ ευνοούν τον ΠΑΟ παρά τον ΟΣΦΠ

Gee Pontius είπε...

Αίντε πάλι με τα αρειανά σαν τον Μιχαλίτσιο και συ. Βρε δες την φάση, ζίου ζίτσου κάνει ο μαύρος του Αρη πάνω στον παίκτη του Εργοτέλη, τι θες να κάνει ο διαιτητής, να μην σφυρίξει ; Ηξερε ότι θα προλάβει ο άλλος στο πρώτο δοκάρι να βάλει γκολ ; Το ξαναείπαμε η σωστή εφαρμογή των κανόνων δεν αποδίδει δικαιοσύνη αλλά είναι απαραίτητη αλλιώς έχουμε λογικές Μαρινάκη και Πατέρα (καλώς δώσανε το πέναλτυ στον βάζελο αφού είχε πάρει ο θρύλος)
Πάρτο ανάποδα, φαντάσου ότι ήταν η ίδια φάση αλλά στο άλλο τέρμα και ο παίκτης του Αρη που έβαλε γκόλ απέκρουε την μπάλα. Επρεπε να δώσει πέναλτυ την ζιουζιτσιά του μαύρου ή όχι ;;;
Η απάντηση είναι μαρς.
Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να κρίνει κάποιος οπαδοθηρικά φάσεις, δεν έχει ο Εργοτέλης οπαδούς γι' αυτό σχολιάζουν έτσι οι δημοσιογράφοι. Φυσικά αν μέτραγε το γκολ θα γράφανε για επιθετικό φάουλ που δεν δόθηκε και τις άλλες παπαριές τους.

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Καλημέρα Δήμο, κατευθείαν στα βαθειά και "ομιχλώδη" λόγω ντουμανιών βλέπω. Και να πανηγύριζες νομίζεις οτι θα γινόταν και τίποτα; Από τη πολλή μαστούρα, ούτε που κατάλαβαν οτι μπήκε γκολ.
Διαφωνώ για το φερ-πλεί. Εκτός του ότι έχει παρεξηγηθεί, δεν νομίζω οτι πρέπει να τηρηθεί για να γίνει μια αλλαγή. Που είναι το φερ-πλει όταν κάποιος πέφτει στο έδαφος και παριστάνει τον τραυματία;; Είναι μέσα στο παιχνίδι, κάποια διαστήματα να παίζει μια ομάδα με παίκτη λιγότερο.
Εάν Βόλος και Καβάλα πάνε πλέι-οφς, ποιος απο παο, αεκ, παοκ θα μείνει απ'έξω;

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Giannis εάν σε ικανοποιεί, και ο Παναθηναικός "πέτσινη" δεύτερη θέση θα πάρει. Δυστυχώς για τους Ολυμπιακούς λόγω του δικαιολογημένου "ντόρου" πέρι διαιτησίας, ο τίτλος αυτός θα περάσει στην ιστορία σαν "πέτσινος" και αυτός. Ενώ όντως ο οσφπ παίζει καλή μπάλα, κάποιες δηλώσεις και τακτικές του Μαρινάκη και του Παο σε συνδυασμό με τους φλωρους διαιτητές μας, έκαναν το πρωτάθλημα "κάλπικο".

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Τζι, έτσι απλά έχεις άδικο. Γιατί απλούστατα το "η σωστή εφαρμογή των κανόνων δεν αποδίδει δικαιοσύνη αλλά είναι απαραίτητη" που λες, το χρησιμοποιείς/τηρείς κατα το δοκούν. Επιπροσθέτως γνωρίζεις οτι δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Εάν εφαρμοζόταν θα είχαμε 10 λεπτά καθαρού χρόνου σε κάθε ματς.

Gee Pontius είπε...

επειδή...scripta manent,δείξε μου που έχω βάλει την δικαιοσύνη πάνω από την εφαρμογή του νόμου.
Είναι θέμα ιδεολογίας, οι εξουσιαστές κάθε είδους χρησιμοποιούν έννοιες όπως η δικαιοσύνη για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους, η βουλή με βουλεύματα (Νιάρχος), ο πρόεδρος της δημοκρατίας με την "χάρη", ο αρχιεπίσκοπος με την "σωτηρία της ψυχής" μέχρι και ο ερυθρόλευκος τύπος μίλησε για δικαιοσύνη πατσίζοντας το πέτσινο με το ημιπέτσινο πέναλτυ που "δεν δόθηκε" στον Τοροσίδη !
Δεν μιλάμε για απλά σπρωξίματα αλλά για λαβές πάλης- όπως σου είπα αν το έκανε αμυνόμενος και απέκρουε την μπάλα ένας του Εργοτέλη δεν θα ζήταγες πέναλτυ ;
( Την εφαρμογή των νόμων και όχι...δικαιοσύνη ζητάνε και οι αναρχικοί. Τα παιδάκια που τα σπάνε δεν λέγονται αναρχικοί αλλά ανταρχικοί για όσους μιλάνε σωστά ελληνικά)
Προφανώς στο μόνο γήπεδο που φουμάρουνε είναι η Τούμπα. Στα άλλα όταν καπνίζει καίνε καρβουνάκια και λιβάνια...

Ύπνος είπε...

Καλύτερε ωραίος για ακόμη μία φορά!Τα αρνητικά της αγωνιστικής είναι μια τεράστια λίστα από λάθη διαιτητών που έδωσαν ανύπαρκτα πέναλτι (στον ΠΑΟ και στον ΟΣΦΠ) αλλά στέρησαν και κανονικά πέναλτι.Ακόμα περνά εκεί και τα όσα έγιναν με Μήτρογλου
Το Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ μ΄άρεσε πιό πολύ.

ΥΓ:Σε πρόσθεσα στα banners,θα ήθελες να κάνεις και εσύ το ίδιο;

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Τζι δεν έχω το χρόνο (αυτές τις μέρες) να ψάξω εάν ποτέ έβαλες τη δικαιοσύνη πάνω από την εφαρμογή του νόμου (ποδοσφαιρικά μόνο εννοώ). Πιθανώς να το έκανες, πιθανώς όχι. Το ύφος όμως των λεγόμενών σου (κατά καιρούς) με κάνει να πιστεύω οτι όντως χρησιμοποιείς αυτό το δεδομένο κατα το δοκούν (στα ποδοσφαιρικά εννοώ πάντα). Για την τιμωρία του Πάοκ, τι πιστεύεις;;; Αποδόθηκε δικαιοσύνη με την εφαρμογή του νόμου;; Εγώ νομίζω οτι εφαρμόστηκε ο νόμος και φυσικά δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη (εάν πιστέψουμε τον κόσμο του Πάοκ που μιλαέι για "στημένα" επεισόδια).
Εγώ θέλω η εφαρμογή των νόμων να αποδίδει διακιοσύνη. Άρα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και το "πνεύμα" του νομοθέτη, όπως και του δικαστή.
Εγώ πάντως δεν θα ζήταγα πέναλτι εάν η φάση γινόταν στην άλλη εστία. Εάν δινόταν το πέναλτι, μπορεί να είχαμε εφαρμογή των νόμων αλλά δεν θα είχαμε δικαιοσύνη. Γι αυτό πιστέυω οτι το γκολ του Άρη ήταν κανονικό.
Ο τεκές της Τούμπας είναι ο ένας από τους 16 που υπάρχουν στο πρωτάθλημα. Αναφέρθηκε ο Δήμος σε αυτό το γεγονός και γι αυτό το σχολίασα:).

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Γεια σου Ύπνε, όντως ο διαιτητής στέρησε από την Κέρκυρα ένα πέναλτι-μαρς, εάν αναφέρεσαι σε αυτό. Έχω πάιξει μπάλα, ξέρω τι σημαίνει να βάζεις γκολ σε ντέρμπι και δεν νομίζω οτι ο πανηγυρισμός υπερέβει τα εσκαμμένα έτσι ώστε να γίνει τόσος ντόρος. Έχουν γίνει πολύ χειρότερα...
Ευχαριστώ, όταν φτιάξω και εγώ χώρο για τα μπάνερς θα είσαι και εσύ εκεί.

Ύπνος είπε...

Ε,ναι και ΄γω έπαιζα μπάλα και έβαζα και γκολ αλλά δεν έβγαζα και τα σώβρακα!

zoyzoy είπε...

Βάλε και τίποτα άλλο να μπορώ να σχολιάσω!
Ξέρεις πώσο άσχημα νοιώθω εδώ μέσα με τ'αθλητικά :))

Gee Pontius είπε...

Καλύτερε, διάβασε τι έγραψε ο Κουκουλάκης στο φύλλο αγώνα για να καταλάβεις ποιός παίζει σε δύο ταμπλό. Φυσικά με τόσες παραλείψεις που έχει το φύλλο αγώνος (τυχαίες ; δεν νομίζω )θα ζητήσει ο Ολυμπιακός την ... εφαρμογή του νόμου.
Εάν έγραφε όσα έγιναν τότε θα ζήταγε ... απονομή δικαιοσύνης και ισονομίας (ξέρεις όπως με την παρέμβαση του στα του αγώνα Βόλου - ΠΑΟΚ)
Περισσότερα στο μπλογκ μου

Ύπνος είπε...

Όχ...κι άλλα διατηκα λάθη.Πάχυνε ο Πάγκαλος...

Ύπνος είπε...

Επίσης Κάνθαρε θα ήθελα =αν δεν σου κάνει κόπο= να ρίξεις μια ματιά σε αυτήν την ανάρτηση και να μου πείς και ΄κει τη γνώμη σου για το θέμα:

http://ypnos-blog.blogspot.com/2011/01/i-am-left-back.html

Ύπνος είπε...

Όπα σόρρυ τον Καλύτερο εννοούσα όχι τον Κάνθαρο!

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Zoyzoy, δίκιο έχεις. Έχω πέσει με τα μούτρα στο ποδόσφαιρο. Απλώς περιμένω να μεγαλώσει το μίσος μου για μερικά πράγματα και να επανέλθω. Κάνε και κανένα σχόλιο για τα ποδοσφαιρικά, έστω και αν δεν ξέρεις. Το πολύ πολύ να βγάλουν γέλιο τα σχόλιά σου.