Η αναφορά ενός ηλιθίου για τα λόγια ενός ευφυούς ανθρώπου δεν μπορεί να είναι ακριβής, επειδή υποσυνείδητα μεταφράζει αυτό που ακούει σε κάτι που μπορεί να καταλάβει.

Bertrand Russell

Το να φαίνεσαι ηλίθιος στα μάτια ενός βλάκα, είναι μια ηδονή υψηλής αισθητικής .
George Courteline


ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ (email): kaliteross@gmail.com

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2010-11 (15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (2-0): Συνεχίζει ο Εργοτέλης να "καθαρίζει" τα ματς απέναντι σε βατούς αντιπάλους. Ευκολούτσικα μάλλον κέρδισε και τις Σέρρες και σίγουρα όλοι στην Κρήτη έχουν πλέον την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να σώσουν εύκολα την κατηγορία. Κάτι δηλώσεις για εξάδα είναι δηλώσεις ενθουσιασμού και ευσεβείς πόθοι. Ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα αλλά υπάρχουν καλύτερες από αυτόν που θα τερματίσουν από πάνω του. Η μέχρι στιγμής πορεία του κρίνεται σίγουρα επιτυχημένη, μιας και πήρε τις νίκες που "έπρεπε" να πάρει και σίγουρα έστειλε μήνυμα στους έχοντες τους ίδιους στόχους με αυτόν.
Ο Πανσερραικός παίζει καλούτσικη μπάλα εώς τώρα, αλλά για να σωθείς θα πρέπει να κάνεις και νίκες με αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους με εσένα πάνω-κάτω. Έχει πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή και αν βρουν και κάποιον να βάζει κανένα γκολ θα σωθούν, έστω και δύσκολα. Έστω κι έτσι τα ματς του Πανσερραικού παρακολουθούνται ευχάριστα από ουδέτερους (και μη) φιλάθλους. Καλό κουράγιο ρε Σέρρες στα δύσκολα επόμενα 5 παιχνίδια, που λογικά μπορούν να σε ρίξουν στον πάτο της βαθμολογίας. Η διαχείριση του "πάτου" θα κρίνει τη σωτηρία σου.

ΚΑΒΑΛΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (1-1): Καλό ματς περιμέναμε να δούμε από αυτές τις ομάδες και μας αποζημίωσαν. Δίκαια ήρθε ισοπαλία το ματσάκι. Η Καβάλα παίζει μπάλα όποτε θέλει και αυτό αρχίζει να μας ψιλοκουράζει. Έχει καλούς παίκτες που μπορούν να βάλουν την ομάδα στην πεντάδα. Η πορεία της στον πρώτο γύρο ήταν μια έτσι μια αλλιώς με θετικό πρόσημο πάντως. Από την άλλη όμως, η Καβάλα σου δίνει την εντύπωση οτι "επιλέγει" ποια ματς θα χτυπήσει και αυτό ίσως την οδηγήσει σε περιπέτειες στο τέλος (αν δεν βγει στην πρώτη πεντάδα).
Ο Ατρόμητος έπαιξε όπως περιμέναμε να παίξει. Καλή, στρωτή με καλές πάσες μπάλα. Μπάλα που μας αρέσει να βλέπουμε. Ακριβώς επειδή ξέρουν να παίζουν μπάλα γι αυτό μπορούν και γυρνάνε ή κερδίζουν παιχνίδια στο τελευταίο δεκάλεπτο. Σίγουρα ο Ατρόμητος είναι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος και ακόμα πιο σίγουρα παίζει από τις καλύτερες μπάλες. Θα είναι άδικο να πέσει μια ομάδα του στυλ του Ατρόμητου. Ο Δώνης είναι καλός προπονητής, σίγουρα στους top των Ελλήνων. Αρέσεις Ατρόμητε, συνέχισε να ομορφαίνεις το ανύπαρκτο ποδοσφαιρικά πρωτάθλημά μας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (0-0): Η σούπα της αγωνιστικής προσφέρθηκε στη Νέα Σμύρνη αυτή την αγωνιστική. Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη. Ο Πανιώνιος θα παίζει με την πλάτη στο τοίχο. Διοικητικά τα έχουν κάνει μαντάρα, προπονητικά πήραν το Λεμονή μπας και τους σώσει;;;; και οι φίλαθλοι άρχισαν να βρίζουν τους παίκτες εν ώρα αγώνα πλέον. Είναι αυτές συνθήκες για να σώθείς; Όχι δεν είναι, γι αυτό ο Πανιώνιος είναι πλέον το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Να το καταλάβουν στον Πανιώνιο οτι το λάθος έγινε το καλοκαίρι (διοίκηση Κιντή). Δυστυχώς για τον Πανιώνιο οι 3-4 καλοί παίκτες που έχει δεν αρκούν για την παραμονή, ούτε βέβαια ο δημοσιοσχετίστας που πήραν για προπονητή
Ο Αστέρας είναι πλέον φανερό οτι παέι για να σώσει την κατηγορία. Με τις καραβιές που φέρνουν κάθε χρόνο στην ομάδα ήταν ζήτημα χρόνου να έρθει η ώρα που θα πολεμάς για να σωθείς. Αυτή η ομάδα εχει παίκτες που μπορούν να παίζουν ένα ματς και να σέρνονται στα επόμενα τρία (αποτέλεσμα των καραβιών από παίκτες που λέγαμε). Το οξύμωρο είναι οτι αυτοί οι παίκτες είναι και αυτοί που μπορούν να τον σώσουν. Καθαρά αρπακολατζίδικος σχεδιασμός του καλοκαιριού. Δηλαδή σχεδιασμός "κάνουμε όλοι το σταυρό μας και βλέπουμε". Ευτυχώς για τον Αστέρα υπάρχουν ομάδες που είναι σε δυσκολότερη μοίρα από αυτόν είτε διοικητικά, είτε συγκυριακά και μάλλον εύκολα ή δύσκολα δεν θα κινδυνέψει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (0-1): Φυσιολογικό το αποτέλεσμα για τον Παναθηναικό. Ούτε ο πιο πιστός του οπαδός δεν θυμάται πότε ικανοποιήθηκε τελευταία φορά από την απόδοση της ομάδας του. Πάντως παίρνει σιγά-σιγά αυτό που δικαιούται από τα παιχνίδια που παίζει, δηλαδή κανα πονταλάκι εδώ κι εκεί. Το πρόβλημα του Παναθηναικού είναι καθαρά η ανυπαρξία σοβαρών στελεχών μέσα στην παε. Φαίνεται οτι κάνουν κουμάντο και εκεί κάποιοι δημοσιοσχετίστες τύπου Αντωνίου και Φρέιτας. Από τη στιγμή που όλοι είναι πληρωμένοι στην ώρα τους δεν θα έπρεπε να τους επηρεάζει οτιδήποτε συνέβαινε στο ιδιοκτησιακό Το δεύτερο πιο σημαντικό πρόβλημα είναι οτι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Πάο είναι βολεμένοι-κορεσμένοι "παικτικά" και οικονομικά, άρα δεν μπορείς να πάρεις τίποτα απο αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Μπορείς μόνο να πάρεις την αυταπάρνηση και το φιλότιμο που προφανώς δεν υπάρχουν στις συγκεκριμένες "πάστες" ανθρώπων. Βολεψάκηδες ποδοσφαιριστές. Ο κίνδυνος τώρα ελοχεύει στο να μην αρχίσει να βαριέται και ο Σισέ με τη χαμηλή ποιότητα των συμπαικτών του και ζητήσει να την "κάνει" από την ομάδα. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση καθαρά επειδή το λένε ΠΑΟ και τον υπερκτημούνε οι αντίπαλοί του, τον "ψιλοσέβονται" τα κοράκια και η ανυπαρξία άλλων καλών ομάδων. Το i.q του προπονητή του Παο πρέπει να είναι σε χαμηλά επίπεδα. Είναι δυνατόν να πηγαίνεις για πρωτάθλημα και να χειρίζεσαι το ρόστερ σαν να είσαι σε προετοιμασία καλοκαιριού;;
Γεια σου ρε Βόλε! Έβδομο σερί καλό ματς και αναμφίβολα ο Βόλος είναι αυτή τη στιγμή η πιο hot ομάδα του πρωταθλήματος. Για το ποδόσφαιρο που παίζει μιλάω. Ήταν ΟΜΑΔΑ μέσα στο οακα και γούσταρες να τη βλέπεις. Με λίγη τύχη παραπάνω και μια πιο ζεστή έδρα θα ήταν ακόμα πιο ψηλά. Νομίζω οτι και με ένα καλύτερο φορ θα είναι "φωτιά" για τους αντιπάλους του. Δεντίθεται θέμα παραμονής του Βόλου, αντιθέτως τίθεται θέμα σοβαρότατης υποψηφιότητας εισόδου στην πεντάδα. Η μόνη παραφωνία στο Βόλο είναι η ιδιοκτησία της ομάδας. Τέτοιοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Σόρυ Βόλε αλλά έτσι είναι τα πράγματα.

ΑΡΗΣ-ΞΑΝΘΗ (0-2): Μπράβο ρε Άρη για τη μεγαλειώδη πρόκριση. Έγραψες ιστορία. Στο γήπεδο του Άρη έγινε αυτό που έπρεπε να έχει γίνει πολλάκις στις προηγούμενες αγωνιστικές. Δηλαδή να χάνει ο Άρης. Μας πονάνε τα μάτια ρε Άρη με το ποδόσφαιρο που δεν παίζεις. Δεκαπέντε στα δεκαπέντε τραγικό ποδόσφαιρο. Εάν δεν σε έλεγαν Αρη, σίγουρα θα ήσουν παρέα με τη Λάρισα. Το πρόβλημα είναι σίγουρα οι τραγικές επιλογές παικτών που έγιναν το καλοκαίρι. Ανύπαρκτοι-πουθενάδες ποδοσφαιριστές (πλην Λαζαρίδη). Άρα φταίει έιτε ο Κόντης με τις επιλογές του, είτε ο Κούπερ που δεν μπορεί να κάνει ποιοτική ομάδα τους παίκτες που (υποτίθεται) οτι διάλεξε. Πολύ ασυλία σε κούπερ και κόντη βλέπω στη Θεσσαλονίκη. Κακό σημάδι αυτό, υποβόσκει κάτι σάπιο εκεί μέσα. Όπως κα να 'χει ο Άρης είναι πολύ μικρός φέτος και ακόμα δεν ήρθε ο πάτος...
Η Ξάνθη είναι σε φουλ φόρμα. Έκανε από τις καλυτερες φετινές εμφανίσεις έχοντας απένατνι έναν Άρη που έκανε 10 τελικές (που είναι απο τα φετινά high του Άρη).Άρχησε να πιστεύει στις δυνατότητες που έχει σαν ομάδα και παίρνει αποτελέσματα όταν τα δικαιούται. Το να νικήσεις βέβαια τον Αρη δεν είναι και κάτι σπουδαίο στο φετινό πρωτάθλημα. Το κακό για τη Ξάνθη είναι οτι έχει κάνει εκπληκτική πορεία στα τελευταία 6-7 ματς και βρίσκεται μόνο 6 πόντους απο τη σωτηρία. Πάντως μας δείχνει οτι έχει τις ικανότητες να σωθεί πιο γρήγορα από οτι ήλπιζε πριν μερικές αγωνιστικές. Ανεβαίνει η Ξάνθη κάνοντας τους αντιπάλους της να σκέφτονται οτι η Ξάνθη δεν θα είναι στις ομάδες που θα κινδυνέυσουν. Λίγο ανησυχητικά ακούστηκαν τα λόγια του Πανόπουλου την προηγούμενη εβδομάδα περί "καλός προπονητής ο Παπαδόπουλος αλλά πρέπει να έρθει κάποιος ξένος γιατι έτσι είναι τα πράγματα;;;"

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΟΚ (2-1): Αλλοι τρεις ανέλπιστοι πόντοι για την Κέρκυρα, μόνο που αυτή τη φορά τους άξιζε. Έκανε νομίζω το πιο παραγωγικό φετινό της παιχνίδι έχοντας 12 τελικές. Νομίζω οτι αυτό ήταν μια αναλαμπή για την Κέρκυρα, που τη θεωρώ φαβορί για τον υποβιβασμό. Είναι η χειρότερη μεσοεπιθετικά-επιθετικά ομάδα του πρωταθλήματος και αυτό με απλά λόγια σημαίνει οτι σκοράρει δύσκολα και όταν δεν σκοράρεις δεν έρχονται τα τρίποντα. Θα βοηθήσει ψυχολογικά αυτό το αποτέλεσμα. Η Κέρκυρα ίσως σωθεί λόγω του ότι υπάρχουν ένα σορό μέτριες/κακές ομάδες ίσως μέσα στην αναμπουμπούλα της σωτηρίας φανεί τυχερή. Δύσκολα πάντως τα πράγματα.
Καταρχήν μπράβο ρε Παοκ για την πρόκριση που πήρες μέσα στην Κροατία, την άξιζες (συνολικά). Ένα μάτσο χάλια ήσουν στο ματς με την Κέρκυρα. Έχασες και την ευκαιρία να πλησιάσεις τους απο πάνω σου που παραπαίουν. Αλλά η ήττα απο την Κέρκυρα ήταν ένδειξη του οτι δεν μπορείς ούτε εσύ να κάνεις κάτι το αξιόλογο στο φετινό πρωτάθλημα. Εμφάνιση μικρής ομάδας, αναμενόμενη βέβαια σύμφωνα με αυτά που έχεις δείξει όλη τη χρονιά. Ψιλομέτριο ρόστερ. Ο Πάοκ μποεί να βγει δεύτερος αλλά και πέμπτος. Σε ρηχά αγωνιστικά νερά κινείται ο παοκ φέτος. Οι ανακοινώσεις βγήκαν τυχαία μετά την ήττα από τη Κέρκυρα; Δεν νομίζω. Ρε παιδιά για πείτε μου είναι γεγονός ή ιδέα μου...το γκολ που έβαλε ο Αθανασιάδης νομίζω οτι μπήκε κατα λάθος με το δεξί του γόνατο. Δηλαδή έκανε μια στραβοκλωτσιά με το αριστερό, η μπάλα χτύπησε στο δεξί του γόνατο και πήγε κατα λάθος στα δίχτια. Δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία αλλά το συζητάω με μερικούς και δεν βγάλαμε άκρη.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΕΚ (2-0): Άλλο ένα τυχερό τρίποντο για τον Ηρακλή. Δεν είπα άδικο (δίκαιο ήταν) αλλά τυχερό. Έτσι ο Ηρακλής ζει σε μια ψευδάισθηση του οτι μπορούμε να σωθούμε εύκολα (στη χειρότερη) ή οτι μπορούμε να μπουμε στην πεντάδα (στη καλύτερη). Βάσει του υλικού, του ποδοσφαίρου που παίζει και των οικονομικών προβλημάτων που έχει ο Ηρακλής είναι για να βρίσκεται παρέα με τη Λάρισα. Λίγο η τύχη και λίγο ο Ελευθερόπουλος δίνουν συνέχεια οξυγόνο στον Ηρακλή. Δείχνει πάντως μια σχετική βελτίωση ο Ηρακλής σε σχέση με την αρχή της χρονιάς και να δεν πάρουν τα μυαλά τους αέρα τότε θα σωθεί χωρίς ιδιαίτερο άγχος.
Έχει κάνει και πολύ χειρότερα ματς η Αεκ φέτος. Θα μπορούσε άνετα να έχει σκοράρει μια φορά η Άεκ και μάλλον το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Δεν αρέσει η μπάλα που παίζει η Αεκ. Περιμένουμε να δούμε καλύτερη μπάλα βάσει των καλών ποδοσφαιριστών που έχει. Νομίζω οτι ο "ελαφρής" τρόπος διοίκησης από τυχάρπαστους παράγοντες είναι η αιτία του όποιου κακού της Άεκ, γιατί από παίκτες δεν νομίζω οτι υστερεί. Δεν λέω οτι είναι παικταράδες, αλλά υπεαρκούνβ για να βγάλουν την Αεκ δεύτερη. Ο χιμένεθ είναι λάθος να ζητάει ποδοσφαιριστές (μου μυρίζει οτι θέλει να φέρει δικούς του με δικούς του μανατζερς για αυτό τα ζητάει). Αν είσαι σοβαρή διοίκηση του λες "με αυτό το υλικό μπορείς να βγεις ευρώπη άνετα".

ΛΑΡΙΣΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (0-1): Δυστυχώς η Λάρισα βρίσκεται σε σημείο που δύσκολα θα βγει. Πρέπει να κάνει τουλάχιστον εφτά νίκες στο δεύτερο γύρο για να έχει πιθανότητες σωτηρίας. Ενώ μας δείχνει η Λάρισα οτι μπορεί να παίξει καλή μπάλα, καπου τα χαλάει. Μάλον εκεί στη Λάρισα τους έχουν "θεοποιήσει" τους παίκτες τους και αυτοί ψιλοκωλοβαράνε. Ρε Πηλαδάκη θα μας τρελάνεις;;Τι είναι αυτό που έφερες για προπονητή, όντας τελευταίος στη βαθμολογία. Ποιους αρπακολατζήδες-δημοσιοσχετίστες-μανατζερίσκους συμβουλεύτηκες πάλι. Είναι δυνατόν;;;; Είναι δυνατόν να σε πείθουν να "επενδύεις" τα χρήματά σου, κάποιοι που έγιναν μάνατζερς επειδή δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο στη ζωή τους;; Τέλος πάντων, η ουσία είναι οτι η Λάρισα είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό (λόγω πενιχρής βαθμολογικής συγκομιδής εώς τώρα).
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το μοναχικό του δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και σε άσχημη μέρα να είναι, πάλι βλέπεις οτι μπορεί να παίξει μπάλα και να πάρει το όποιο ματς. Έπαιξε καλή μπάλα για ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός. Έχει το πιο ποιοτικό και ουσιώδες ρόστερ στην Ελλάδα. Είναι δύο κλικ πιο πάνω από τις άλλες μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και παίζει και καλούτσικη εως καλή μπάλα.

ΘΕΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Τα αποτελέσματα της Ξάνθης και της Κέρκυρας. Να βλέπουμε αγώνες χωρίς σχολιασμό ήταν απόλαυση.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Απόδοση παναθηναικού, σκωτσέζικο ντους από Πάοκ.

17 σχόλια:

insanesoccer είπε...

Και να το δεις στο τέλος, που η ίδια αυτή διοίκηση θα "φάει" τον πολύ καλό προπονητή Τσιώλη στον Ολυμπιακό Βόλου...

Δεν θα ανεχθούν να είναι τόσο πετυχημένος, και θα τον "φάνε". Εγώ έτσι πιστεύω. Μακάρι να μη γίνει αυτό βέβαια, αλλά...

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Σωστός είσαι ρε τρελιάρη. Με έπιασες, ακριβώς αυτά εννοούσα λέγοντας οτι τέτοιοι άνθρωποι δεν θα πρέπει να υπάρχουν στο ποδόσφαιρο (ούτε και αλλού).

Gee Pontius είπε...

Το ότι άνθρωποι σαν τον Μπέο και τον Ψωμιάδη φιάχνουν στο άψε-σβήσε ομάδες από το πουθενά δείχνει μεν ότι ξέρουν από μπαλίτσα αλλά και το τι λαμόγια κυκλοφορούν σαν παράγοντες στις άλλες ομάδες (πλην ΠΑΟΚ τα τελευταία 2-3 χρόνια).
Τώρα όχι ότι διαφωνώ για το ποιόν του Μπέου αλλά θα ήθελα να μου εξηγήσεις αναλυτικά σε τι διαφέρει από τον Μητρόπουλο του Ολυμπιακού π.χ. (εκτός από άι κιού-εννοείται- και ότι ο ράμπο δεν ξέρει από μπάλα), μιλάω σαν...εικόνα και κυρίως συμπεριφορά.
Επίσης το γεγονός της ημέρας όσο κι αν θέλεις να το "πνίξεις" ήταν το πέναλτυ στον Μεντίν ΜΠΡΟΣΤΑ στσ μάτια του Σπάθα (διαμαρτυρήθηκες όταν τον "έδωσα" στο μπλογκ μου) που δεν αφήνει ΚΑΜΜΙΑ αμφιβολία για τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ του.
Βλέπεις η άτιμη η κάμερα τον έπιασε να κοιτάζει την φάση από ένα μέτρο και αν προσέξεις το μπακ του ΟΣΦΠ πιο πίσω τραβάει τα μαλιά του για το τζάμπα πέναλτυ του Ουρτάδο, δεν σκέφτηκε φαίνεται ότι ο Σπάθας όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει...
το βιντεάκι αν και αρκετά ... ρετουσαρισμένο εδώ :
http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=34234

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Τζι έχεις δίκιο οτι ο Μπέος και ο Ψωμιάδης μας "δείχνουν" το τι λαμόγια κυκλοφορούν στις άλλες ομάδες. Η μόνη μου ένσταση είναι οτι δεν είμαι σίγουρος για τις μεθόδους που χρησιμοποιόυν αυτοί οι δύο στις ενδο-επιχειρηματικό-εργασιακές σχέσεις (στις παε κυρίως).
Η τοποθέτηση του Δερμιτζάκη σαν προπονητή και η ταυτόχρονη έλευση του Σακελαρίου από Πανθρακικό ίσως αναιρεί αυτό που λες περι απουσίας λαμογιών από τις τάξεις του ΠαΟΚ. Άλλη μια ένδειξη ίσως είναι το "ξαφνικό" πάγωμα του Κρέσιτς και η επαναχρησιμοποίηση του "λεφτά φέρνω στον ΠαΟΚ" Χαλκιά.
Συμφωνώ για το Μητρόπουλο.
Τον Απρίλιο ο Σπάθας σου έκοψε λες το πρωτάθλημα μέσα στο Βικελίδης δουλεύοντας στην ουσία για τον Παο, φέτος λειτούργησε προς όφελος του Ολυμιακού;; Εάν΄απλά εννοείς οτι ο Σπάθας είναι άχρηστος-ανίκανος τότε συμφωνούμε!
Εάν είσαι έξυπνος διαιτητής και ταυτόχρονα στημένος τότε θα έδινες το πέναλτι στη Λάρισα και θα ρεφάριζες σε άλλες φάσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή.
Άρα στη συγκεκριμένη περίπτωση (του Σπάθα) δεν θεωρώ οτι υπήρχε δόλος-στήσιμο. Απλά ο άνθρωπος είναι ένας ανίκανος γιος του μπάμπα του.

Gee Pontius είπε...

Κοίταξε η κουβέντα αν ο Σπάθας είναι άσχετος ή στημένος δεν βγάζει άκρη. Η γνώμη μου-στην ξαναλέω- κανείς δεν στήνει διαιτητές, απλά χέζονται από δηλώσεις Μαρινάκη και σία και σφυρίζουν υπέρ των μεγάλων αδιάκριτα για να μην χάσουν το τριχίλιαρο (με τα εκτός έδρας). Κυριότερη απόδειξη οι κάρτες που δεν έδειξε σε Ιμπαγάσα που πλακώθηκε με φίλαθλο, Τοροσίδη για προσβολή της νοημοσύνης των θεατών ότι δήθεν τραυματίστθηκε από θραύσματα χιονόμπαλας !!! κ.λ.π. τραγελαφικά που συμβαίνουν κατα συρροήν πλέον στους αγώνες του θρύλου. (καλά εσύ στον κόσμο σου, δλδ να έδειχνε κάρτες και στους Λαρισσαίους να...πατσίσει ήθελες ; )
Στην Τρίπολη θα φανεί αν η γραμμή είναι "νταμπλ" όπως πέρισυ με τον βάζελο ή θα αφήσουν τον θρύλο έρμαιο των...ικανοτήτων του

Αν θεωρείς αποτυχημένη μεταγραφή του Σακελλαρίου που από τον Πανθρακικό βρέθηκε να παίζει ΤΕΤΑΡΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ τρεις μήνες μέχρι να κλαταρει...τι να σου πω. Ηταν λιγικοτατη κίνηση λόγω τραυματισμού του Λίνο και ούτε τον πήρε ακριβά.
Μάλλον τον μπερδεύεις με τον Ρόμενταλ και τον Γκοβού

Ηταν πολύ λογικό να μην παίξει Ο Κρέσιτς στην Κροατία ,άρα ο Χαλκιάς έπρεπε να πάρει κάποια παιχνίδια. Η επαναχρησιμοποίησή του στην Κέρκυρα απλά έδειξε ότι ο Κρέσιτς είναι πιο σταθερός αυτήν την εποχή

Gee Pontius είπε...

Φίλε καλύτερε το να γράφεις ότι ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερη μπάλα από όλες τις ομάδες για 20-30 λεπτά και αυτό φτάνει για να κερδίσει είναι η μισή αλήθεια.
Διότι η άλλη μισή είναι ότι στα ματς που δεν "προστατεύτηκε" στο υπόλοιπο διάστημα όπως με Ηρακλή, Παναθηναίκό ακόμα και με ΑΕΚ έχασε.
(να μη μιλήσω για Εβραίους... ήταν προ "σωτήρα" Βαλβέρδε )
Επειδή λοιπόν ξέρεις καλύτερα από μένα ότι η Λάρισσα μπορεί να παίξει τουλάχιστον το ίδιο καλά με τον φετινό Παναθηναϊκό θεωρώ την νίκη του στην Λάρισσα (όπως και τόσες άλλες) διαιτητικά προϊόντα και όχι προσόντα του Μιραλάς και του Ιμπαγάσα.
Το βιντεάκι με το γκολ του Αθανασιάδη εδώ, δεν φαίνεται αυτό που λες χωρίς να το αποκλείω, εξ άλλου δεν λέει τίποτε για τον μικρό.
http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=34208

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Τζι θα απαντήσω στα σχόλιά σου αργότερα. Τώρα μόνο θα σου γράψω οτι το τσαφ του γκολ του Αθανασιάδη φαίνεται μόνο από το ριπλεί πίσω από την εστία του Κωνσταντόπουλου. Στο λινκ που μου έδωσες δεν δείχνει αυτό το ριπλέι. Δες το στο youtube
http://www.youtube.com/watch?v=ur0Ebo_9vZM&feature=related
ή
http://www.youtube.com/watch?v=vqlRKpQxAy0&feature=related
ή όπου αλλού θες. Φυσικά και δεν σημαίνει τίποτα για το μικρό. Απλά λέω οτι ήταν τσαφ/τυχερό (αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι βρέθηκε στη σωστή θέση και το παστέλωσε).

Gee Pontius είπε...

Πάλι δεν φαίνεται κάτι τέτοιο, σε παρασύρει η κίνηση του δεξιού ποδιού του. Ο μικρός έχει καλή τεχνική το θέμα όμως είναι αν θα την διατηρήσει όταν αποκτήσει την απαραίτητη μυϊκή μάζα, όπως την έχσε ο Νίνης ή θα μείνει "σκέτος" όπως ο Μάντζιος.
Δεν συγχωρώ στον εαυτό μου την λάθος εκτίμηση για την κόκκινη του Ντουντού. Δεν είχα λάβει υπ' όψιν ότι θα έκανε αρθροσκόπηση στη Βραζιλία το παιδί οπότε ήταν ευκαιρία να δείξουν ότι αποβάλλουν και παίκτη του Ολυμπιακού οι διαιτητές...
(ξέρω, ξέρω, σύμπτωση ήταν πάλι ... )

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Τζι, όλο γύρω από τη διαιτησία στρέφεις την κουβέντα ρε φίλε. Το καταλαβαίνω κι εγώ οτι οι διαιτητές είναι για τα πανηγύρια άλλα με χαλάει να συζητάω για αυτούς. Αν κι εσένα σε χαλάει τόσο πολύ και θεωρείς το πρωτάθλημα "έρμαιο" των διαιτητάκων, τι να κάνουμε;; Να μιλάμε συνέχεια γι αυτούς και να προσπαθούμε να αποκρυπτογραφουμε τις προθέσεις τους στα σφυρίγματά τους;; Ας ευχαριστηθούμε τουλάχιστον το όποιο θέαμα μας προσφέρουν οι ομάδες μας.
Την μεταγραφή του Σακελαρίου δεν τη θεωρώ αποτυχημένη. Το αντίθετο θα έλεγα, μ' αρέσει ο πιτσιρικάς. Απλά "ετυχε" να γίνει ταυτόχρονα με την πρόσληψη Δερμιτζάκη. Το κασέ του πιτσιρικά τριπλασιάστηκε πιάσει-δεν πιάσει στον Πάοκ. Μανατζεροδουλειά είναι αυτή. Δεν εξετάζουμε το αν άξιζε η μεταγραφή αλλά το καθεστώς/τρόπος κάτω απο το οποίο έγινε.
Ο Ρόμενταλ είναι χρήσιμος για ΟΛΕΣ τος ομάδες του Ελληνικού (και όχι) μόνο πρωταθλήματος. Αν δεν κάνω λάθος και η ομάδα σου ψιλοενδιαφέρθηκε να τον πάρει.
Συμφωνώ οτι ο Κρέσιτς δεν έπρεπε να παίξει στην Κροατία. Ο Χαλκιάς γιατί να πάρει μερικά παιχνίδια;;Για να μην πέσει το κασέ του μήπως;; Μανατζεροδουλειά που επηρεάζσει τον προπονητή μου μυρίζει.
Πολλές φορές νομίζω οτι πιστέυεις πως όλα τα "άσχημα" συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες εκτός του Παοκ.
Πιθανόν να έχεις και δίκιο για το "ξεκάρφωμα" με τον Ντουντού αλλά πάλι θα χαθούμε σε ατέρμωνες συζητήσεις.

Gee Pontius είπε...

"Πολλές φορές νομίζω οτι πιστεύεις πως όλα τα "άσχημα" συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες εκτός του Παοκ."

Λογική η παρατήρησή σου μόνο που ξέχασες ότι 14 1/2 ομάδες ( ο μισός είναι ο Αρης) ανήκουν σ' ένα λεφτά και ο ΠΑΟΚ όχι !!

Πριν λίγες μέρες παραλίγο ο Μάκαρος να αφήσει την Καβάλα για τον Πανιώνιο τον οποίο άφησε ο Μπέος για τον Βόλο, ή ο (εκλεκτός κύριος) Σπανός πέφτει σαν Χαλκηδόνα και ανεβαίνει σαν Ατρόμητος.

Τι σχέση έχει ο (σήμερα) ΠΑΟΚ με αυτά ; φαντάζεσαι τον Ζαγοράκη να αγοράζει άλλη ομάδα ;

Τι σχέση έχει με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ που καταστρέφουν τα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου με την πρακτική τους ;

Πιστεύεις ότι τυχαία ο Σάντος και ο Βρύζας συνεχίζουν στην Εθνική ;

Τι σχέση έχει ο ΠΑΟΚ με τους επηρεσμούς των διαιτητών, πρακτική πολλών ομάδων ;

Τα μόνα περίεργα πάρε-δώσε του ΠΑΟΚ ήταν με τον Βάζελο, ειδικά η περίπτωση Μουν, αλλά πιστεύω ότι ήταν στα πλαίσια της συναλλαγής για τον Σάλπι.

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Τζι, αν νομίζεις οτι ο παοκ προχωρούσε και προχωράει με το σταυρό στο χέρι τότε είτε είσαι βαθειά νυχτωμένος (πράγμα που δεν το νομίζω) είτε πάσχεις απο εθελοτυφλία και είσαι πολύ πορωμένος. (το οτι λογίζεις τον Άρη ως μισή ομάδα μπορεί να επιβεβαιώνει και τα λεγόμενά μου).
Τη μεταγραφή Μελίση (2,5 μύρια) που την εντάσεις;
Την χορηγία που συνόδευσε τις μεταγραφές Λάζαρου-Μελίση;
Ο Παοκ ενα ψευτό-Μαλεζα έχει βγάλει απο τις ακαδημίες τόσα χρόνια.
Τον Κουτσιανικούλη, δεν τον κατέστρεψε ο παοκ που ξόδεψε 2 εκατομμύρια για πάρτη του;;
Το γήπεδο μπάσκετ στην Πυλαία;;
Και όλες αυτές οι παρατηρήσεις μου ήρθαν κατευθείαν στο μυαλό μου. Φαντάσου να κάτσω να σκεφτώ και λίγο παραπάνω για το πόσο "αθώος" σύλλογος είναι η ομάδα σου.

Gee Pontius είπε...

Δεν με πιάνεις...
Το μισό στον Αρη είναι διότι ναι μεν δεν έχει κάποιον λεφτά αλλά η "λέσχη"
δεν είναι και τόσο αθώα, το δε παρελθόν του Κόντη στον Ιππόδρομο με τις στημένες κούρσες - αν δεν κάνω λάθος σ΄ένα τέτοιο "άγιο" χώρο είναι από τους ελάχιστους που τους απαγορεύσανε και την είσοδο ακόμη - είναι "ταμπού" για τους αθλητικογράφους.
Εδώ και τον...codom in ass σαν... ευεργέτη του Αρη τον παρουσιάζουν ξεχνώντας ποιός παρέδωσε την ομάδα στον αλήστου μνήμης Ζαχουδάνη...
Μην τα σκαλίζεις, βρωμάνε για ΟΛΕΣ τις ομάδες, μπροστά σ' αυτές η διοίκηση Ζαγοράκη φέρει φωτοστέφανο
αγίου !!
Οσο για τον Κουτσιανικούλη το ότι δεν προόδευσε, το βλέπω, δεν του κάνανε νούμερα όπως του Νίνη να τον καταστρέψουνε.
Από ακαδημίες έχει βγεί και ο Σαλπιγγίδης και ο Αθανασιάδης, επιλεκτική μνήμη διακρίνω.
Το γήπεδο στην Πυλαία ήταν υπόσχεση της πολιτείας στον ΠΑΟΚ όταν έφερε τον ΠΡΩΤΟ ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα (της ΑΕΚ επί χούντας δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική) και παραδόθηκε με τεράστια καθυστέρηση ώσυε να "διαλυθεί" η ομάδα μπάσκετ.
Σου κάνει εντύπωαση που έδωσε ο βάζελος κάποια λεφτά για τον Μελίσση (το ποσό ήταν μαζί με ον Λάζαρο); Τόσα και τόσα παλτά πήρε, αυτό σε μάρανε ;;;
Για την χορηγία μάλλον ξεχνάς ότι είναι γωνιακό μαγαζί.
Προτιμώ να σταματήσω και να σου ευχηθώ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ .

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Ημερολογιακά οι Σάλπι, Κλάους και μαλεζάς καλύπτουν την τελευταί 13ετία. Αν και ο Σάλπι πήγε στον Πάοκ στσα 16 του προερχόμενος από Αμπελόκηπους και μετά ακαδημία Κούδα (νομίζω).
Άντε να σταματήσω κι εγώ και να σου ευχηθώ...καλό Σαβατοκύριακο.

zoyzoy είπε...

Καλό ΣΒΚ έ??
Φέτος δεν άλλαξε και τίποτα:))
Ενα ΣΒΚ και χωρίς αγώνες για να χαίρομαι εγώ:))

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
Εύχομαι ο ήλιος να βρίσκεται πάντα στη καρδιά σου στις χαρές και στις λύπες σου!

Με γιορτινά θαλασσινά φιλιά:))

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Zoyzoy, ευχαριστώ για τις θαλασσινές ευχές. Ανταποδίδω και καλές...μασες.

Ύπνος είπε...

Καλήσπερα και πάλι Kalitere και από τον Ύπνο.Αυτήν την αγωνιστική θεωρώ κάπως...ύποπτη.Ήττα ΠΑΟ,ήττα Αρη,ήττα ΑΕΚ,ήττα ΠΑΟΚ νίκη Ολυμπιακού.Ξέρω ΄γω τι να πώ...

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Γεια σου Ύπνε. Από τη στιγμή που οι ήττες των άλλων τεσσάρων ήταν καθαρές, δεν τρέχει και τίποτα.
Εκτός αν εννοείς οτι και οι 5 μεγάλοι τα συμφώνησαν να χάσουν οι τέσσερις για να χτίσει μεγαλύτερη διαφορά ο Ολυμπιακός και να πάρει αυτός το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει αυτό.